ANNONSE

NÆRINGSLIV

Fornøyde leietakere hos ­Regus kontor­hotell


Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Regus


Publisert: 16.05.2017

Trivsel gir arbeidsglede.


Hva gjør du med hensyn til lokaler når du ikke helt vet hvor mange ­personer du trenger i løpet av det neste året? Hvordan kan du organisere deg hvis du har behov for resepsjons­tjenester? 
I Stavanger finnes det gode og fleksible løsninger både i sentrum og på Forus. 


Les mer...

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

Oppturen 2017


Publisert: 22.03.2017

I år som i fjor arrangeres Oppturen 2017 på Actionball i Sandnes. ­Torsdag 30. mars står 
80 ulike bedrifter klare for å vise seg frem til publikum. ­Messen har gratis inngang for alle, og alle inntekter går til Kreftomsorg Rogaland. 


Les mer...

NÆRINGSLIV

Mye ­penger å spare i regnskaps­verdenen


Publisert: 14.09.2016

Tillater du fremdeles at bedriften din mottar ordinære fakturaer på papir? Er du opptatt av å kutte kostnader, samtidig som hverdagen blir enklere? Da skal du ta deg tid til å lese denne artikkelen. Her får du alt du trenger i en pakke.


Les mer...

NÆRINGSLIV

Effektiv møteplass for bedrifter i Rogaland


Publisert: 05.03.2016

Mange bedrifter er på jakt etter nye kunder eller leverandører. Men hvordan går du fram for å få møter? Her har du en glimrende måte som koster deg lite penger å prøve. Møteforum i Stavanger arrangeres i samarbeid med Viking Fotball.


Les mer...

NÆRINGSLIV

Tjen penger på YouTube


Publisert: 23.01.2016

Et prosjekt du liker, som skiller seg litt ut, kan gi suksess på videonettstedet og kroner i kassen. Det vet Norges største YouTube-stjerne.


Les mer...

NÆRINGSLIV

Velkommen til hyttemesse på Sinnes i Sirdal!


Publisert: 26.09.2015

Lørdag 10. oktober arrangeres det hyttemesse på Sinnes i Sirdal fra 11–16. Sinneshyttå sin lagerhall transformeres til messeområde med utstillere innen hytte og fritid. Aktiviteter for hele familien vil foregå i løpet av dagen, bl.a. skyting på blink med skiskyttere fra skigymnaset.


Les mer...

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

Bedriften du blir glae i...


Publisert: 21.03.2015

Bak en industriport i Hoveveien nr 5 i Sandens finnes et industri­utstyrs­mekka på hele 1500 kvadrameter for industrikunder med beliggenhet mellom Mekjarvik og Egersund!


Les mer...

NÆRINGSLIV

Mange helsetilbud på Trim Towers


Publisert: 07.03.2015

Trening, velvære og ulike behandlinger er viktige ingredienser i manges hverdag. Familien Maaseide har med sitt imponerende Trim Towers, lykkes i å samle mange forskjellige aktører som tilbyr ulike tjenester innen helse.


Les mer...

NÆRINGSLIV

Møt 16 nye bedriftskunder på én dag


Publisert: 21.02.2015

Mange bedrifter er på jakt etter nye kunder eller leverandører. Men hvordan går du fram for å få møter? Her har du en glimrende måte som koster deg utrolig lite penger å prøve. I år er Møteforum Stavanger et samarbeid med Viking Fotball.


Les mer...

NÆRINGSLIV

Hjort er hot


Publisert: 20.12.2014

Jan Steinar Marken tjener penger på hjorteoppdrett. Det kunne mange flere gjort.


Les mer...

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

På jakt etter underslag


Publisert: 15.03.2014

Når bankkontonumre endres, fakturaforfall utsettes eller det er store avvik på varelageret, ­blinker de røde lampene hos ­revisoren.

Les mer...

NÆRINGSLIV

Varmet opp – og ødelagt?

Publisert: 04.01.2014

I Norge får vi bare den trygge, pasteuriserte melken i butikkene. Men stadig flere etterspør rå melk og produkter laget av upasteurisert melk.


Les mer...

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

NÆRINGSLIV

Ledige kontorlokaler i Trim Towers


Publisert: 27.08.2013

I Trim Towers blir det nå tre ledige seksjoner med kontorlokaler på ca 650 m2 i hver seksjon. To seksjoner er i 4. etasje, mens den siste er i 5. etasje. Lokalene er moderne innredet og passer for mange forskjellige bransjer. 


Les mer...

NÆRINGSLIV

Grundig Renhold er blitt Miljøfyrtårn!


Publisert: 27.08.2013

Grundig Renhold AS har siden oppstarten i 1996 etablert seg som en mellomstor bedrift som utfører de aller fleste oppgaver innen renhold. Bedriften har i dag 80 ansatte som arbeider for at små og store kunder skal være fornøyde. Tre av de ansatte i adminstrasjonen har fagbrev som renholds­operatør.

Les mer...

NÆRINGSLIV

Moro med kolleger, kunder eller venner?


Publisert: 23.04.2013

Våren er en perfekt tid for gode arrangement med formål å ha kjekke opplevelser på andre steder enn vanlig. Nå kan du også benytte seilskuten «Restauration» som er bygd som kopi av den originale som startet immigrasjonen til USA fra Norge i 1825.


Les mer...

NÆRINGSLIV


Annonse

© 2017 - Lokalavisen -- Design/layout: Erik DePasquale / dittbudskap.no