ANNONSE

REISE

bus4you har ekspressbussruter fra sandnes/stavanger til haugesund og bergen


Bedre komfort – lavere priser!

Tekst: Rolf Schreiner
Foto: Susan Jane McLinden/Bus4you

Publisert: 01.03.2014

Odd Christian Tufte, driftsleder i Sandnes, kan glede seg over stor lokal fremgang for Bus4You.

Fakta:

Nettbuss Ekspress AS
HVA:

Nettbuss Ekspress driver ekspress-bussruter i Norge med forskjellige konsept: To av disse – Bus4You og Nettbuss express – kjører strek­ningen Sandnes – Stavanger – ­Haugesund – Bergen. Det tredje tilbudet, ­TIMEkspressen, kjøres hovedsakelig på Østlandet.


AKTUELL MED:

Selskapet øker nå antallet avganger fra Sandnes/Stavanger og nordover.


HVOR:

Hovedkontoret ligger i Oslo.


KONTAKT: 

Telefon: 05070

E-post: 05070@nettbuss.no

Driftsleder Sandnes: 
Odd Kristian Tufte


WEB:

www.nettbuss.no />

Når vi skal ta buss fra Sør-Rogaland og nordover, er det et par ting vi alltid vil legge vekt på. For det første: Pris. (Det er selvsagt – ingen vil betale mer enn nødvendig.) Dessuten er det viktig hvordan opplevelsen blir underveis. Er det snakk om en tur på flere timer, ønsker vi kort reisetid med få stopp – og topp komfort med de fasiliteter som trengs for en effektiv og behagelig tur. På begge områder – pris og komfort – har selskapet Nettbuss et klart mål: Bus4You skal være det beste alternativet!

Og markedet har reagert positivt, så nå økes antall avganger.

Vi reiser mer, og vi reiser lenger. Antall reiser innenlands har økt betraktelig de seneste 10-årene, og den sterke økningen innen kollektivtransport gjelder ikke minst bussreiser. To av tre ­kollektive reiser i Norge går med buss.

Nettbuss er Skandinavias største aktør innen ekspressbusser. Selskapet kjører med ­konseptene TIMEkspressen (mest på Øst­landet) i tillegg til Bus4You og Nettbuss express som tilbyr ­turer fra Sandnes og Stavanger til ­Haugesund og Bergen.

Bus4You på Sør-Vestlandet

Svein-Arne Vik er markedssjef i Nettbuss Ekspress, og han forteller at konseptet Bus4You har eksistert siden desember 2011 – med en klar forretningsidé: Høy komfort til lav pris. I dag er 12 medarbeidere involvert i ruten mellom Sandnes/Stavanger og Bergen.

– Vi opererer med tre hoved­grupper når vi deler inn ­kundene våre, sier Svein-Arne Vik.

– Vår policy innen pris­setting og markedsføring gjør det natur­lig å la ungdom/studenter være én gruppe på 16 til 28 år. Den voksne gruppen er på 29 til 64 år, og så følger seniorene i alder 65 +. Denne siste gruppen er for tiden sterkt voksende i vårt marked.

Hva mener dere med bedre komfort? Hva gjør bussene

så spesielle?

Svein-Arne Vik har flere gode argu­menter: – At vi i våre busser har kun tre seter i bredden betyr mye. Det gir god plass til siden med kun to seter, så midtgang, og så ett sete. Det er også god plass for benene frem til setet foran. Våre lekre skinnseter gir ekstra god sittekomfort, og de kan reguleres til sovestilling. Hvert sete har ladepunkt for pc/mobil, og et pc-bord kan vippes bakover fra setet foran. Gratis kontakt for internett følger med, og aircondition­anlegget gir jevne og gode luftforhold. Alt i alt er ­Bus4You et transporttilbud av høyeste klasse. ­Passasjerene skal føle at vi ikke har spart på noe – og likevel står vi frem med priser som tåler enhver sammenligning.

Vi legger også stor vekt på høy servicegrad fra våre ansatte. Og reisetiden spiller inn – vi har lagt opp til kjappe, effek­tive turer med færrest 
mulig stopp. Til sammen har vi et ­tilbud som har gitt oss strål­­ende tilbake­meldinger gjennom høy 
kunde­tilfredshet på KTI-­­under­søkelser.

Nå økes antall avganger

Trafikkutviklingen for Bus4You mellom Sandnes/Stavanger og Bergen har vært sterkt økende. Fra 45.000 passasjerer i 2012 opp til 67.000 passasjerer i 2013 betyr en økning på 49 %, og tendensen er klar: De gode tallene fort­setter også i 2014. Det fører til økning i rutetilbudet, for­teller Odd Christian Tufte, som er drifts­leder i Sandnes.

– Vi har i lengre tid hatt tre avganger daglig fra Sør-­Rogaland og nordover. Det innbefatter vårt «lavpristilbud» fredag & søndag som heter Nettbuss ­express. Nå øker vi med rundt regnet én avgang daglig – rett og slett fordi vi merker at behovet er til stede.

Norges største busselskap

Nettbuss er et av de største busselskapene i Norden – med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet har ca. 133 millioner passasjerer i året og omsetter for 6 milliarder kroner. Driften av 3300 busser betjenes av 7400 medarbeidere.

Nettbuss består i dag av flere datterselskaper i hele ­Skandinavia. Nettbuss Ekspress har 120 busser som kjører til over 1000 destinasjoner. Hver uke kjøres 3000 turer.

Nettbuss er et heleid datterselskap i NSB-konsernet, og har historie tilbake til 1925 ved etableringen av Selburuta.

Billetter kun på internett

Alle reiser med Bus4You – og med Nettbuss express – bestilles og kjøpes på nettet. Det er bare å gå inn på www.nettbuss.no for rutetider og priser.

BEST I TEST!
 Sitat Rogalands Avis onsdag 
19. februar 2014:


I en sammenligning av enkelt­billetter til Haugesund kommer Bus4You billigst ut med en billigste billettpris på 298 kroner. Konkurrenten Kystbussen tilbyr en tur/retur-reise for 400 kroner, mens du må ut med 535 kroner for den samme reisen med ­Kolumbus sin båtrute til Haugesund. Det samme gjelder også for student- og ungdomsbilletter.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no