ANNONSE

HANDEL & SERVICE

tailorheaven skreddersyr dressen etter dine mål


Den lokale skredderen på Bryne

Tekst: Rolf Schreiner
Foto: Susan Jane McLinden

Publisert: 01.03.2014

Mål kan tas ute i bedriften eller, som her, i TailorHeavens studio.

Fakta:

Tailor ­Heaven
HVA:

«Den lokale skredderen» på Bryne – en mor/datter-bedrift som skreddersyr dresser, kjoler og sko tilpasset personlige mål. Alt kan ordnes på nettet – eller du kan avtale bedriftsbesøk, evt. time i TailorHeaven sitt showroom.


AKTUELL MED:

Lanserer nå dress-kolleksjon og sko av høy kvalitet – individuelt tilpasset kundens mål og ønsker vedr. stoff, snitt og farge.


HVOR:

Den lille skredderbedriften holder til 
i Kvernelandsveien 327 (rv. 505 mellom Bryne og Kverneland). 


KONTAKT:

Daglig leder Elsa Fredrikke Nedrebø, mobil 93 48 48 31

E-post: elsa@tailorheaven.com

Kreativ leder Gunn Auglend Nedrebø, mobil 90 91 11 20

E-post: gunn@tailorheaven.com


WEB:

www.tailorheaven.com />

Ingen voksne menn er helt like i alle kroppens bauer og kanter. Likevel lages dresser i standardstørrelser som 52, 54 og 56 – som om alle dermed finner et antrekk som passer helt. De fleste har oppdaget at det ikke stemmer. Ermene kan være for korte, jakken kan være for lang eller stramme over brystet, buksen for kort eller trang over lårene…

Veldig få av oss glir 
100 % perfekt inn i en dress som henger på et stativ i butikken. Løsningen er å velge en dress som er skreddersydd etter dine høyst person­lige mål. 
Det fikser TailorHeaven.

Det skal være enkelt å få ny dress hos TailorHeaven. Forretningsidéen til den lille bedriften er: Skreddersøm via internett – dresser, kjoler og sko. Du legger inn dine mål, du velger stoff, snitt og farge på din nye dress, og du sender bestillingen. Er du usikker på målene, kan du overlate dette til mor & datter hos TailorHeaven. Du kan reservere time for peronlig konsultasjon i deres studio.

TailorHeaven gir deg mulighet til å få skreddersydd ditt nye flotte antrekk. Tilbudet spenner fra skreddersøm av herredresser til eksklusive selskapskjoler og hverdagskjoler – og ikke minst kan du velge dine egne, nye sko i de farger/stoffer som du selv ønsker.

Arbeidsantrekk på ONS?

Årets oljemesse nærmer seg, og det finnes nok av andre anledninger som også krever et stilig representasjonsantrekk. TailorHeaven påtar seg å gi alle ansatte en stilig ny «look», der hver dress er sydd etter personlige mål, og firmalogo kan sys på skjorte, vest eller jakke etter ønske.

Vi kan vel være enige om at en slik løsning er litt mer seriøst enn «Du er vel størrelse 52?»

Alt kan ordnes ute hos kunden

Det mest praktiske er at de ansatte holder seg i bedriften, så kommer TailorHeaven med måle­båndet – og med kataloger som viser valgmulighetene innen stoff, snitt og farger. Utvelgelse av dresser foretas der og da – kjapt og enkelt! Tenk på all tid som spares i forhold til å gå i butikker og lete…

Når dresser og sko er sydd, blir alt levert for prøving på arbeidsplassen, slik at eventuelle korrigeringer kan gjøres. Leveringstid ca. 1 mnd. fra bestilling.

Hver kunde får en egen profil på TailorHeaven sine nettsider. Her ligger personlige mål, bilde av dressen etc. – slik at alle har oversikten mht fremtidige bestillinger.

Matnyttig samarbeid

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen er blitt en av Norges fremste kokker og tv-personlig­heter. Etter å ha jobbet på flere stjerne­restauranter i Europa og vært Norges mat­ambassadør også i andre verdensdeler, er ­Daniel nå kjent fra skjermen og programmer som «Alt for Norge», «Det norske måltid», «FrokostTV» og TV2-serien «Helt Vilt». Daniel sier til Lokalavisen:

«Etter TV-suksessen «Helt Vilt» som gikk på TV2 med nesten 400.000 seere har mange tatt kontakt angående samarbeid. Jeg knytter til meg kun de som er kvalitetsbevisste og har gode verdier. Det har TailorHeaven – og ikke minst er de utrolig hyggelige businesskvinner. Vi lager nå spesialdesignede plagg til alle mine offentlige eventer, og da får jeg vist min personlighet gjennom deres kreativitet. For de som ønsker noe annerledes, er Tailor Heaven akkurat de som kan få det til!»

Den smaker jo godt.

Gunn’s Stil på Bryne

Gründer og eier av Tailor­Heaven er Gunn Auglend Nedrebø som har drevet og sydd klær fra hun var liten pike. Hun har lenge vært et kjent motenavn på Bryne – gjennom motebutikken Gunn’s Stil og fra samarbeid med bl.a. Kathrine Sørland, Gunn-Rita Dahle Flesjå m.fl.

Gunn står bak dresser og kjoler av høy kvalitet, og i dag er hun kreativ leder i TailorHeaven på Bryne. Styringen av firmaets drift er nå overlatt til datteren.

Eplet falt like ved stammen

Daglig leder i TailorHeaven er Elsa Fredrikke Nedrebø – hun har alltid hatt en drøm om å følge i morens fotspor og være med å bygge opp et velrenommert motefirma.

Underveis har hun lansert et eget varemerke med navnet ­Fredrikke. Her har hun gitt ut to kleskolleksjoner som har bestått av alt fra partykjoler til bukser og kåper.

Og nå er altså Gunn & Elsa Fredrikke på banen med skreddersydde dresser til hele Norge og vel så det. Nettet har ingen grenser…

Egen produksjon i Makedonia

Når TailorHeaven har fått dine mål – via nettet, bedriftsbesøk eller oppmøte i studio – og stoff, snitt og farge er nøye valgt, da går bestillingen til en produksjonsbedrift i Makedonia. Her sitter topp dyktige skreddere og tar seg av all sying. Det dreier seg om fem voksne damer som har tittelen masterskredder og over 30 års erfaring i faget. De har høye faglige kvalifikasjoner, men jobbene deres forsvant under finanskrisen for noen år siden. Nå er de tilbake i full jobb for TailorHeaven som dermed har sikret seg og kundene kvalitetsklær til en fornuftig pris.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no