ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Utvider med ny avdeling i Amfi Madla

Tekst: Helene Stenhaug
Foto: Susan Jane McLinden

Publisert: 01.03.2014

GLEDER SEG OVER NY AVDELING: Eier av Vital Hudklinikk Linda Maaseide (til venstre) og klinikksjef for begge avdelingene Ann Christin Nilsen.

Fakta:

Vital 
Hudklinikk
Hva:

En av distriktets største klinikker innen hudpleie, spa og kosmetisk medisinske behandlinger.


Aktuell med:

Åpner ny avdeling i Amfi Madla


Kontakt:

Resepsjon: 52 69 70 00

resepsjon@vitalhudklinikk.no


WEB:

www.vitalhudklinikk.no
 />www.sciton.com />

Etter suksessen på TrimTowers åpner endelig Vital Hudklinikk ny velvære-­oase for Stavangers befolkning, denne gangen i Amfi Madla. Her kan du få alt fra kosmetisk medisinske behandlinger, til voksing, permanent hårfjerning, og ikke minst – flere av de beste hudpleiebehandlingene og hudproduktene på markedet.

Vi møtte eieren av klinikkene Linda Maaseide, og klinikksjef Ann Christin Nilsen for en drøs om åpningen av avdeling nummer to. Jeg lurer selvsagt på hvordan eventyret startet, hva disse medisinske behandlingene kan gjøre, og hva som er hemmeligheten til en nydelig hud. Først spør jeg Maaseide om den første spiren til Vital Hudklinikk.

– Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hudpleie, og har sikkert testet flere hundre produkter gjennom årene, forteller Linda Maaseide.

– Da TrimTowers skulle byg­ges, var det tidlig planer om en spaklinikk, og man prøvde seg litt fram. Etter hvert kom jeg inn i bildet sammen med faglig leder Trude Olsen, og vi formet konseptet mer mot en klinikk enn et spa, og byttet navn til Vital Hudklinikk. Det var da vi virkelig begynte å få økt pågang fra kundene, forklarer hun.

Maaseide understreker at alle på Vital er lidenskapelig opptatt av hud og dokumenterte resultater. Vi hjelper enormt mange gjennom tradisjonell hudpleie, og vi har de beste produktene for hjemmebruk. I tillegg er jo de kosmetiske behandlingene noe vi stadig får nye kunder til, og flere og flere er interessert i å finne ut hva slike behandlinger kan gjøre for dem.

– Jeg er veldig glad for å kunne åpne Vital sin avdeling nummer to inne på et kjøpesenter, sier Maaseide.

– Folk samler ofte opp ærend og gjør disse på et senter, dermed er vi lett tilgjengelig for drop-in timer og lunsj-behandlinger. Vi spør hva som er Linda Maaseide sin rolle i klinikken.

– Jeg er hovedeier, samt aktiv styremedlem, men jobber ikke i den daglige driften. Når det kommer til bygging av klinikken på Amfi, er jeg ansvarlig for prosjektet sammen med styrelederen og klinikksjefen. Mitt hovedansvar er interiør og utforming av butikk, samt utvelgelse av hudpleieserier og leverandører i samarbeid med faglig leder.

Fra én til to avdelinger

Vital Hudklinikk i Amfi Madla åpner med 127 kvadratmeter i første etasje, vis-à-vis Vin­monopolet. Klinikksjef Ann Christin Nilsen forklarer at den fremre delen blir en interessant butikk med stort utvalg i spennende merker innen både make-up og hudpleie.

– Elixir Cosmeceuticals blir et viktig merke for oss, samt flere nye merker som dere ikke finner på Amfi fra før. Det blir også fokus på konsultasjoner der vi vil gjøre hudanalyser med den berømte hudscanneren fra Canfield. Vi er opptatt av resultater, og ved hjelp av hudscanneren kan vi undersøke hva huden trenger, skreddersy behandling, og dokumentere og følge forbedringen. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på scanneren, forklarer klinikk­sjefen.

Leser du dette og får lyst til å prøve hudscanning, er dette gratis ved første hudpleiebehandling.

Fokus på hud

Produktene og behandlingene Vital tilbyr, er siktet mot både hudfornying og hudforbedring, men også ren velvære.

– Vi har kunder i absolutt alle aldre, både menn og kvinner. Uansett hva behovet måtte være, så finnes det hjelp for din hud, sier Nilsen.

Et stort problem for mange, både unge og eldre er kviser og akne, og arrdannelse etter dette. Både medeier Linda Carstensen og klinikksjef Ann Christin Nilsen har slitt med dette. Begge hadde prøvd alt, og gjennom skreddersydde behandlinger og hudproduktene til Elixir, har resultatene vært formidable for dem begge. Det er ikke bare acne-hud som har god effekt av Elixir. Normal hud, rødhet i huden, aldrende hud, og mange andre hud-utfordringer kan også få hjelp gjennom Elixir. Du får det som hjemme-kit, samt kjemisk peeling som utføres i flere grader på klinikken av sykepleier eller hudterapaut. De andre hudpleiemerkene er også fine på rynker og fine linjer, spesielt Restylane Skincare, som gjerne kombineres med en restylane behandling. Dette fører meg til mitt neste spørsmål.

Hva er kosmetisk medisin?

– Med kosmetisk medisin menes behandlinger som tar sikte på å forbedre utseende, og som krever medisinsk ekspertise, forklarer Linda Maaseide.

– De medisinske behand­lingene er for deg som ønsker å løse mer dyptgående problemer i huden, som rynker, arr, pigmentflekker og skjemmende blodkar i ansikt eller på bein. Vital tilbyr blant annet botox og Restylane, samt CO2 laser, lysbehandling, skintight og skleroterapi, fettfrysing og Exima behandling.

Jeg sniker meg til å spørre­ hvor populære slike behandlings­former er.

– Kosmetisk medisin er mye mer vanlig enn folk tror, og det er alle typer folk som kommer for behandling. Det er nok fremdeles litt tabu for noen, men åpenheten har økt og det er ingenting å skamme seg over, understreker Maaseide.

– Nå gleder vi oss til å være tilgengelig for kundene både i Stavanger og Sandnes gjennom klinikkene på Amfi Madla og TrimTowers. Offisiell åpning på Amfi Madla er torsdag 6. mars, og vi begynner allerede å fylle opp i listene der, avslutter Ann Christin Nilsen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no