ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

kosmetisk medisin øker velværet til kvinner og menn


Kom og få gratis konsultasjon!

Tekst: Helene Stenhaug/Rolf Schreiner
Foto: Susan Jane McLinden
Publisert: 01.03.2014

Kari E. Bjelland inviterer til gratis vurdering av din hud – og advarer mot useriøse aktører.

Fakta:

Kari E. 
Bjelland AS
Hva: 

Sykepleier med lang erfaring 

innen kosmetisk medisin


Aktuell med: 

Gratis konsultasjon – 

ingen forpliktelse for kunden


HVOR: 

3.etasje i Interiørgården, 

Luramyrveien 1, Sandnes

(Like ved Kvadrat)


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager til kl 16.00.

Annenhver onsdag & torsdag 

langåpent til kl 20.00.

Annenhver lørdag til kl 15.00.


Kontakt: 

Kari Elen Bjelland

Tlf. 404 94 739 

post@karibjelland.no


Web: 

www.karibjelland.no />

Vi er mer enn noen gang opptatt av å se bra ut. På listen står trening, kosthold og hudpleie. I tillegg blir kosmetisk medisin – eller såkalte «light-behandlinger» – stadig mer populært. Fyllstoffer injiseres i huden med tynne nåler – dette kan gjøre store forbedringer på huden, sier Kari Elen Bjelland. Hun er kosmetisk sykepleier med egen praksis på Lura. Nå inviterer hun til en gratis vurdering av din hud – med forslag til behandling på klinikken.

Det er mye vi kan gjøre for å bremse hudens aldring. Tyngdekraften endrer vår ansiktsform, huden blir slappere, den synker og mister sin fukt, og rynker blir mer og mer synlige. Selv om vi føler oss avslappet, kan rynker mellom bryn og i panne gi oss en strengere frem­toning, og munnviker som ­vender nedover gir et misfornøyd drag. Man kan enkelt tilføre mer volum til øvre del av ansiktet og dermed skape et yngre og «freshere» utseende. Aldring er naturlig – det er tidens preg. Men vi må likevel ha lov til å se ut som vi føler oss, og nettopp dette er det Kari E. Bjelland kan hjelpe oss med.

Naturlig resultat med botox

Blant de mest populære ­behandlingene Bjelland tilbyr, er ­botulinum toksin (botox). Denne injeksjonen virker på mimikk-rynker, og brukes mest i øvre del av ansiktet. En oppnår en midlertidig lammelse av muskula­turen, noe som gjør at den overliggende huden glatter seg ut, da den ikke lenger blir utsatt for en stadig «bretting». Varigheten er 4–5 måneder. I tillegg til å ­redusere rynker og ­linjer, gjør ­botulinum toksinet vel så mye med selve ­uttrykket; ved riktig bruk av ­botox vil man kunne se mer ­våken og opplagt ut.

Restylane og Radiesse

Disse produktene kalles også «fillers» da de har som oppgave å gi volum til huden. Restylane er en krystallklar gel som inji­seres i huden i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Den er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen fukt­substans. Restylane gir huden tilbake det den har tapt. ­Restylane brukes også eksempelvis til å gjøre leppene fyldige, til å forbedre nesens profil og fylle opp slappe øreflipper. Mulighetene er mange.

Radiesse er også en filler, men denne er basert på kalsium som virker som en kraftig kollagen-stimulator i huden. Effekten av en slik behandling varer minst 12 måneder. Begge typer fillere vil brytes ned med tiden.

– I kosmetisk medisin er det stort fokus på å forebygge. Desto tidligere man begynner prosessen, desto bedre blir resultatet, forklarer Kari E. Bjelland.

Gjennom sin yrkeserfaring har Bjelland utført mange og varierte behandlinger av avansert art, og hun behandler på alle indikasjoner. Restylane har gitt henne rangeringsgraden «spesialist» – og det er ikke mange forunt her i regionen.

Uansett type behandling i ­Bjellands klinikk, er sikkerhet alltid i fokus.

Advarer sterkt mot botox og fillere på salg!

Etterspørselen etter kosmetisk medisinske behandlinger som botox og fillere øker, og det samme gjør antall tilbydere til denne type behandlinger. Og flere ­klinikker markedsfører sine behandlinger med store rabatter.

Husk at ingen ­klinikker tilbyr sterkt ­redusert pris dersom de ikke behøver det! Du betaler for produktet som injiseres, men også for kunnskap, erfaring og trygghet! Dyktige behandlere som har års erfaring har stort sett fast kundemasse og behøver ikke å selge sitt produkt på billigsalg.

Det er en økning i antall klagesaker på denne type behandlinger. Bransjen har hatt en sterk vekst, som fører med seg en rekke nye aktører og produkter på markedet. Det vil også i denne bransjen - som i de fleste andre - finnes en liten gruppe useriøse aktører som ikke innehar faglig kompe­tanse eller helsefaglig bakgrunn. Sørg for å velge en erfaren ­behandler!

Også for menn

Det Kari E. Bjelland tilbyr, er behandlinger med et naturlig ­resultat. Selv om det nå er svært vanlig med kosmetisk medisin i Norge, er det for mange fortsatt litt tabu å prate om det. Men mer åpenhet er på gang, og stadig ­flere menn ser fordeler av ­behandling som f.eks. fjerner «sinterynken» i pannen.

Kari Elen Bjelland oppfordrer menn og kvinner til å komme på en gratis konsultasjon. Da får de svar på alle spørsmål – resten er opp til dem selv.

Det handler om å gjøre 
det beste ut av seg selv 
 Mine kunder har ikke nødvendigvis et ønske om å se yngre ut enn de er. Men de vil se «freshe» og opplagte ut, de vil se ut som de har det bra – og de vil få huden til å stråle mer. Jeg ønsker å fremheve det naturlig vakre i et ansikt, og etter en ­individuell vurdering, informerer jeg om behandlingen jeg kan tilby. Så er valget opp til kunden. Mitt ønske er å hjelpe mine kunder til å se ut som en forbedret utgave av seg selv.


Kari Elen Bjelland, kosmetisk sykepleier


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no