ANNONSE

HANDEL & SERVICE

tailorheaven skreddersyr kjolen etter dine mål


Den kjente kjolemakeren på Bryne

Tekst: Rolf Schreiner
Foto: Susan jane McLInden

Publisert: 15.03.2014

Fakta:

Tailor ­Heaven

HVA:

«Den lokale skredderen» på Bryne – en mor/datter-bedrift som skreddersyr kjoler, dresser og sko tilpasset ­personlige mål. Alt kan ordnes på ­nettet – eller du kan avtale tid for besøk i TailorHeaven sitt showroom.


AKTUELL MED:

Lanserer nå salg av kjoler og sko av høy kvalitet – via nettet – individuelt tilpasset kundens mål og ønsker vedr. modell, stoff og farge.


HVOR:

Den lille skredderbedriften holder til i Kvernelandsveien 327 (rv. 505 ­mellom Bryne og Kverneland). 


KONTAKT:

Daglig leder Elsa Fredrikke Nedrebø, mobil 93 48 48 31

E-post: elsa@tailorheaven.com

Kreativ leder Gunn Auglend Nedrebø, mobil 90 91 11 20

E-post: gunn@tailorheaven.com


WEB:

www.tailorheaven.com />

Med butikken Gunn’s Stil på Bryne ble Gunn Auglend Nedrebø et kjent navn langt utover Jærens grenser – hennes kjoler var flere ganger en skikkelig snakkis i moteverdenen. Nå er Gunn på full fart inn i motebildet igjen med sitt nye firma TailorHeaven. Hun har laget noen helt unike hjemmesider som gjør at alle kan gå inn på nettet og få sin egen skreddersydde kjole. Enklere blir det ikke!

Det skal være enkelt å få ny kjole hos TailorHeaven. Forretnings­idéen til den lille bedriften er: Skreddersøm via internett – kjoler, dresser og sko. Du velger modell, stoff og farge på din nye kjole, så velger du størrelsen du normalt bruker, og legger inn dine egne mål. Om du avviker i fra målene på nettet, så kan du enkelt endre disse. Og så sender du bestillingen. Er du usikker på hvordan du tar målene, kan du overlate dette til mor & datter hos TailorHeaven. Du kan reservere time for personlig konsultasjon i deres studio.

TailorHeaven gir deg mulighet til å få skreddersydd din nye flotte selskapskjole eller hverdagskjole – og i tillegg kan du velge dine egne nye sko i de farger/stoffer som du selv ønsker.

Du får all hjelp du trenger på nettsidene

TailorHeaven sine hjemmesider er en egen oppfinnelse – og helt ulik alle andre måter å kjøpe kjoler på. Du blir guidet videre på en enkel og forklarlig måte slik at du gradvis ser kjolen ta form.

Aller først velger du mellom 12 grunnmodeller. Så velger du hvilken type utringning du foretrekker, hvor lange ermer, eventuelt blondetopp og type fôr, og så stoff og farge – hele tiden mens kjolen skapes på skjermen og prisen justeres.

Når det gjelder størrelse, sender du dine egne mål på nettet – og du må gjerne si at du stort sett passer størrelse 38 med en liten justering her eller der.

TailorHeaven leverer skreddesydde selskaps- og hverdagskjoler i størrelser fra 34 til 48.

Stoffprøve sendes i posten

Kunne du ønske å se nærmere og kjenne på stoffet på kjolen du har valgt ut? No problem! Du kan få tilsendt stoffprøve i posten kostnadsfritt.

Og apropos pris – den prisen som står på skjermen når kjolen komponeres, er den endelige prisen på kjolen. Ingen fortolling fra utlandet eller frakt kommer i tillegg.

Leveringstid for selskaps- og hverdagskjoler er ca. 1 mnd. fra bestilling.

Hver kunde får en egen profil på TailorHeaven sine nettsider. Her ligger personlige mål, bilde av kjolen etc. – slik at alle har over­sikten mht. fremtidige bestillinger.

Gunn’s Stil på Bryne

Gründer og eier av TailorHeaven er Gunn Auglend Nedrebø som har drevet og sydd klær fra hun var liten pike. Hun har lenge vært et kjent motenavn på Bryne – gjennom motebutikken Gunn’s Stil og fra samarbeid med bl.a. ­Kathrine Sørland og flere års bidrag til ­Frøken Norge-konkur­ransen. Gunn har også levert brudekjolen og flere andre lekre kjoler til sykkel­stjernen Gunn-Rita Dahle Flesjå – til bruk bl.a. på Idretts­gallaen for noen år siden, der også mannen Kenneth Flesjå gikk i dress sydd av Gunn Auglend ­Nedrebø. (Pressen jublet!)

Gunn mottok Brynes byutviklingspris i 2004. Hun har holdt en rekke moteshow og stått bak kjolene til norske kandidater til Miss World og Miss Universe. Og hun har hatt moteshow i Beijing i forbindelse med en nettverkstur for kvinnelige gründere.

Gunn står bak kjoler og dresser av høy kvalitet, og i dag er hun kreativ leder i TailorHeaven på Bryne. Styringen av firmaets drift er nå overlatt til datteren.

Eplet falt like ved stammen

Daglig leder i TailorHeaven er Elsa Fredrikke Nedrebø – hun har alltid hatt en drøm om å følge i morens fotspor og være med å bygge opp et velrenommert motefirma.

I hele barne- og ungdoms­tiden har hun fulgt sin mor rundt omkring på store arrangementer, og da følte hun at veien videre i livet ble staket ut for henne. Elsa Fredrikke har svennebrev i ­herre/dame frisørfaget, og har tatt grunnkurs i Tegning, form og ­farge, samt Design og tekstil. På Bryne var hun ansvarlig for oppbygging av Gunn’s Stil sin nettbutikk, og drev den frem til våren 2012. Da var det tid for et nytt konsept i nye lokaler: ­TailorHeaven.

Underveis har hun bygget opp et eget varemerke med navnet Fredrikke. Her har hun gitt ut to kleskolleksjoner som har bestått av alt fra partykjoler til bukser og kåper.

Og nå er altså Gunn & Elsa ­Fredrikke på banen med skredder­sydde kjoler til hele Norge og vel så det. Nettet har ingen grenser…

Egen produksjon i Makedonia

Når TailorHeaven har fått dine mål – via nettet eller oppmøte i studio – og kjolemodell, stoff og farge er nøye valgt, da går bestillingen til en produksjonsbedrift i Makedonia. Her sitter topp dyktige skreddere og tar seg av all sying. Det dreier seg om fem voksne damer som har tittelen masterskredder og over 30 års erfaring i faget. De har høye faglige kvalifikasjoner, men jobbene deres forsvant under finanskrisen for noen år siden. Nå er de tilbake i full jobb for TailorHeaven som dermed har sikret seg og kundene kvalitetskjoler til en fornuftig pris.

Konsuletnett på landsbasis

Gunn & Elsa Fredrikke ønsker å hjelpe kunder over det ganske land som ikke er 100 % klare for å komponere selv på nettet, og som kvier seg for å ta egne mål. De vil etter hvert få hjelp av Tailor­Heaven sitt nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Det lang­siktige målet er å ha en forlenget arm med faglig tyngde i det som finnes av byer og tettsteder i ­Norge. Det er bare å melde sin interesse. Spread the word!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no