ANNONSE

HUS & HAGE

det største utvalget i gardiner, gardinoppheng og solskjerming


Interiør Service – en solid 30-åring!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden

Publisert: 15.03.2014

Det er mye faglig ekspertise hos Interiør Service – her representert ved Tone Veslemøy Rønneberg (t.v.) og 
Åse Helgevold.

Fakta:

Interiør ­Service AS

HVA:
Distriktets store spesialist innen gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming til boliger, bedrifter, hotell, skoler, sykehjem etc. Tar mål, syr og monterer. Gratis rådgivning ved befaring ute hos kunden. Størst utvalg – alle prisklasser.


AKTUELL MED:
Bedriften feirer 30-års jubileum i år. Første fremstøt mot markedet var Gardinbussen som rullet ut på veiene i 1984. Gardinbussen besøker daglig kunder ute i distriktet. Butikkens showroom har eksistert i over 25 år og blir stadig oppdatert mht. design og farger.


HVOR:
Torgveien 15 i Hillevåg, Stavanger – vis-à-vis Kilden. Gardinbussen ­kommer på hjemmebesøk.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 09.00 – 16.00

Torsdag kl 09.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 13.30


KONTAKT:
Telefon: 51 82 11 70

E-post: post@interiorservice.no


WEB:
www.interiorservice.no

Her er det kvalitet og faglig kompetanse i alle ledd. Interiør Service er behjelpelig med design og måltaking ute hos kunden, for deretter å sy og montere med stil og nøyaktighet. Resultatet er nye, flotte gardiner som blir en berikelse i interiøret – til glede for så vel private som bedriftskunder.

Også i gardinbransjen er det tydelig at eksperter med lang erfaring gjør den beste jobben. Tilbakemeldinger fra kundene bekrefter at Interiør Service er en ledende aktør i markedet.

Interiør Service AS ble grunnlagt i Stavanger i 1984 for å drive salg av gardiner og oppheng. Etter hvert er produkter innen solskjerming kommet i tillegg. Helt fra starten har Gardinbussen vært en viktig del av virksomheten – den er på veien når det er snakk om besøk og konsulenttjenester overfor så vel privatmarkedet som firma og institusjoner. Med kvalitet, design og service som varemerke har Interiør Service markert seg som en rådgiver og leverandør av høy klasse.

Butikken i Torgveien 15 – ved siden av Kilden i Hillevåg – har distriktets største utvalg av gardiner i forskjellige prisklasser – og for alle typer rom. Dyktig betjening bidrar med kyndig veiledning og gode råd. I systuen sitter syersker som kan sitt fag til fingerspissene, og firmaets erfarne montører sørger for at resultatet blir perfekt. Proffe folk – i hele prosessen.

 

Mer bruk av farger

Moter, farger, stoffer, stil, design – hvor går veien nå? Innehaver Solfrid Woxholt har 30 års erfaring når hun snakker om trender i markedet.

– Etter flere år med minimalistisk innredning – dvs. hvite vegger og gjerne lameller og persienner i stedet for gardiner – går det nå igjen mot mer varme og lunhet inn i hjemmene, sier Woxholt.

– Det ønskes mer farger, og akkurat nå er pastellfarger høyst aktuelt. Vi skal huske at farger påvirker oss mentalt. I stue og soverom f.eks. bør vi ha et interiør med rolige, harmoniske farger. Her bør én hovedfarge dominere inntrykket, og så kan det jo krydres litt med små elementer rundt omkring. Trenden nå er at folk velger gardiner for å skape et personlig preg. Vi syr også gardinkapper, men i enklere versjoner enn på 1980- og 90-tallet. Kapper og dekorstenger er med å gi en fin innramming av vinduet.

 

Merkevarer og møbelstoffer

Også i gardinbransjen er det noen merkenavn som har mer tyngde enn andre, forteller ­Woxholt.

– Vi legger vekt på å kunne tilby gardiner av ypperste kvalitet, og blant de mest kjente merkene er Cassadeco, Diva Home, JAB, Pagunette, Sanderson, Green Apple, Kinnasand, Blendworth, Baumann, Kvadrat, Ia Torgersen m.fl.

Interiør Service tilbyr stoffer i lin, silke, bomull, ull og syntetiske. De forskjellige kvalitetene har ulike egenskaper. Noen stoffer er flammehemmende – viktig for bruk i sykehjem, hoteller etc. – og noen er lystette til f.eks. soverom, TV-rom, PC-rom og lignende.

Butikken fører også en del møbel­stoffer.

 

Gardiner til boliger, bedrifter,

sykehjem, hotell, offentlige kontor…

– Vi påtar oss alle typer oppdrag innen levering og montering av gardiner og solskjerming, sier Woxholt.

– Fra et par kjøkkenvindu til fullt opplegg i alle etasjer. Vår bedriftsavdeling har samme filosofi når det gjelder rehabilitering og nybygg. Små og store kunder blir tatt imot med samme mål for øye – de skal få så god service at de ønsker å komme igjen, og helst anbefale oss til andre.

Det er bare å ta turen til Interiør Service sitt showroom og velge mellom et helt unikt utvalg gardinstoffer og solskjerming.

Og Woxholt legger til: – Til sykehjem er det viktig at vi har bakteriehemmende gardinstoffer. For bedrifter og overnattingssteder som hoteller, hospits og pensjonater har vi stoffer som er både flammehemmende og luftrensende.

Vi kan også glede oss over at interiørarkitekter jevnlig besøker vårt showroom. De ønsker innspill og ideer for prosjekter de holder på med.

 

Solskjerming, oppheng og tilbehør

Innen solskjerming kan du velge mellom plisseer i mange varianter, persienner, lameller og rullgardiner.

Butikken i Hillevåg har også et spennende utvalg av dekorstenger og tilbehør. Her finner du det du ønsker innen børstet stål, messing eller trestenger, maljer, veggfester og endedekor. Alle stenger og skinner bestilles på eksakt mål.

 

Besøk ute hos kunden

gir den beste løsningen

Interiør Service har dyktige og erfarne interiørkonsulenter som står til tjeneste med råd og anbefalinger helt kostnadsfritt – enten du tar turen til butikken eller du ønsker besøk der gardinene skal være i bruk.

– Det siste er absolutt å foretrekke, sier Woxholt. – Når vi er på hjemmebesøk, ser vi helheten i interiøret når det gjelder stil og farger, og det er lettere å finne den riktige løsningen som gir naturlig overgang fra rom til rom.

Så det er bare å be om besøk – både for privat- og bedriftskunder. Vi fyller opp Gardinbussen og tar med oss målebånd og laser, avslutter gründer Solfrid Woxholt som kan glede seg over jevn vekst for Interiør Service i Hillevåg.

 

Les mer om Interiør Service sitt store utvalg på 
www.interiorservice.no


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no