ANNONSE

REISE

5-dagers cruise – lørdag 13. til torsdag 18. september 2014

Reis med verdens største cruiseskip 
«Oasis of the Seas» fra Barcelona

Tekst: Rolf Schreiner
Foto: RCCL

Publisert: 15.03.2014

Fakta:

Carica Cruise­eksperten
Hva: 

Distriktets største tilbyder av Cruise

Aktuell med: 

Cruise i Middelhavet 13.–18. sept.

HVOR: 

Jakob Askelandsvei 9, 4314 Sandnes

Kontakt: 

Telefon 51 63 74 00
post@carica.no

Web: 

www.carica.no />

Gjør deg klar for en sjelden opplevelse: Verdens største cruiseskip kommer til Europa for første gang! Dermed har du en unik mulighet til å oppleve dette fantastiske skipet. Alt du kan tenke deg av underholdningstilbud finnes om bord. Du kan velge mellom full fart og spenning – eller kun rekreasjon. Nyt tilværelsen – her er 4 bassengområder, surfesimulator, vannpark for barn, det største strandbassenget til havs, ti boblebad, klatrevegg, skøytebane, Central Park, og ikke minst: Fantastiske restauranter med utsøkt mat og show som om du skulle være på Broadway. Her er også Vitality at Seas – det største spa til havs.

Lørdag 13. september

Barcelona, avreise 19:00

Søndag 14. september

Til sjøs

Mandag 15. september

Roma (Civitavecchia)07:00–20:00

Tirsdag 16. september

Napoli 07:00–20:00

Onsdag 17. september

Til sjøs

Torsdag 18. september

Barcelona, ankomst 05:00

Pris per person i dobbel lugar

Innvendig kr 11.900,-Balkonglugar kr 14.900,-

Pris per person i 3- eller 
4-sengs lugar

Innvendig 2 første à kr 11.900,-3/4 person à kr 8.900.

Pris per person i 3- eller 4-sengs utvendig lugar

Balkong 2 første à kr 14.900,-3/4 person à kr 10.900,-

Prisen inkluderer:

• Fly/tur retur KLM Stavanger/Barcelona• Transport fra flyplass til skip t/r• Sightseeing i Barcelona inkl. tid på egen hånd• 5 netters cruise• Full pensjon, underholdning, skatter/avgifter• Tips til personalet

Prisen inkluderer ikke:

• Reiseforsikring• Utflukter under cruiset

Alle gode ting er syv Oasis of the Seas® har syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav!

• Central Park® – et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.
• Boardwalk® inneholder seks suiter og 229 lugarer og tilbyr mye moro for hele familien med en rekke spisesteder, butikker, aktiviteter og en original, håndlaget karusell.
• På AquaTheatre kan gjestene ta dykkekurs eller bare slappe av på en solseng ved bassenget. Om kvelden er det ­spektakulære vannshow med lys og musikk, samt alt fra akrobatikk, teater, synkronsvømming, vannballett og stupeshow.
• På Oasis-klassen finnes 37 lugarkategorier å velge mellom. For første gang introduserer vi moderne to-etasjes loftsuiter med vinduer fra gulv til tak, med en fantastisk utsikt og private balkonger.

Sightseeing i Barcelona

På hjemreisedagen tar vi en rundtur blant flotte turist­attraksjoner – bl.a. La Rambla, Placa Catalunya, kirken Sagrada Familia, Gamlebyen, Jødekvarteret, den historiske bydelen Barri Gòtic.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no