ANNONSE

HANDEL & SERVICE

stavanger først i norge:


Motegiganten NEXT kommer til Tvedtsenteret

Tekst: Helene Stenhaug
Foto: NEXT / Susan Jane McLinden

Publisert: 29.03.2014

Fakta:

NEXT
Hva:

NEXT Tvedt har blant annet klær, sko og tilbehør for dame og barn i alle aldersgrupper


Aktuell med: 

Åpner Norges første NEXT butikk på Tvedtsenteret fredag 4. april. 


KONTAKT:

E–post: tvedt.next@modir.no

Facebook: NEXT Norway

Jenter og damer, det er bare å glede seg. Fredag 4. april vokser moteutvalget i byen vår betraktelig når Tvedtsenteret åpner landets første NEXT butikk for damer og barn.

NEXT er et Britisk motehus som i dag har 600 butikker i 60 land. Nå kommer den første butikken til Norge og vi er de heldige utvalgte.

– Jeg er utrolig spent. Dette er et nytt og unikt konsept både for Stavanger og Norge, svarer daglig leder Kerstin Stockhaus. Butikken på Tvedtsenteret er omtrent fem hundre kvadratmeter, og rommer hundrevis av antrekk.

Her finnes noe for alle, bekrefter Kerstin.

Fra topp til tå

Den nye butikken har alt for ­damer og barn i ett og samme lokale. Her finner du et meget rikt utvalg av klær, spennende tilbehør, sko og undertøy. Utvalget er delt inn i de ulike seksjonene: Basic, Denim, Lingerie, Casual, Tailored, Shoes og Accessories. Her blir damer og barn kledd fra fra topp til tå.

– Hos oss skal du kunne finne hele garderoben, smiler Kerstin.

Oversiktelig og smakfullt, er noen av signaturene til NEXT ­butikken. Butikken er smart innredet og skifter stil etter årstid og utvalg. Sortimentet er fordelt etter farge og stil, og du skal lett finne det du leter etter på kort tid. – Vi setter også servicenivået svært høyt, og hjelper deg gjerne til å finnet det perfekte antrekket, forteller Kerstin. Hun under­streker at NEXT skal være butikken du alltid vil tilbake til på grunn av god service, variert utvalg og behagelige priser.

Kvalitet til fornuftige priser

Nå trenger du ikke lenger reise på storbyferie for å gjøre et shopping-kupp. NEXT er konseptet mange har ventet på. Kvaliteten på produktene er svært høy, og du kan regne med å beholde garderoben gjennom mer enn en sesong. Du får definitivt mer enn du betaler for, og prisklassen ligger mellom de rimeligste og ­middels dyre kleskjedene. Alt som produseres er NEXT sine egne klær som da gjør at prisene kan holde et behagelig nivå. Komboen mellom høy kvalitet og bra pris gjør det mulig for de fleste å komme ut med et fullstendig antrekk uten at kortet blir for varmt. NEXT passer til den fasjonable karrierekvinnen, såvel som studenten og deg som lever på budsjett.

Fra kontor – casual til middagsdate

– Jeg har ingenting å ha på meg! Du fomler gjennom klesskapet dagen før det viktige møtet eller kanskje mer sannsynlig før venninnekvelden eller en hot date. Du har kanskje også vært i pakkesituasjonen hvor du ikke har nok antrekk til reisen, og innser at det blir en dyr tur? Uansett hva kleskrisen eller behovet ditt er så har NEXT utvalget og redningen. Her kan du sette sammen flere unike antrekk til en fin pris. Tidsbesparende er det også. På en og samme butikk finner man alt fra den lille sorte, til strandkjolen, jobbdressen, jeans og fine bluser, til alt Basic-tøy som t-skjorter, topper, cardigans og tights. Tailored avdelingen har flotte jobbantrekk for hverdags– og formelle eventer, og casual-avdeligen gir deg det hverdagslige antrekket. Skoutvalget er som skreddersydd til klærne og veskene og smykkene gjør prikken over i-en. La oss ikke glemme undertøysavdelingen, som nå også har sesongens badetøy. NEXT har klær for den stilfulle og sofistikerte kvinnen, som setter pris på en kombinasjon av det klassiske og trendy.

Stor barneavdeling

Det er ikke bare mamma som finner garderoben sin hos NEXT. De deilige nyfødte, søte små­rollingene og tøffe tenåringene finner også kvalitetsklær her. Størrelsen går fra nyfødt til 12 år, og voksenavdelingen starter på XS som kan passe for 12+. Stilen på barneklærne er litt i samme bane som voksen-avdelingen. Pent, stilig og funksjonelt. ­Kvaliteten er som nevnt på et høyt nivå og det er flere spesial-løsninger i designet som gjør det praktisk å anvende. I barneavdelingen finner du alt fra klær for barnehagen til bursdager, skolen, klassefesten og høytidene.

Lekkert undertøy

Det du har under klærne for­tjener også oppmerksomhet. Enten det er behagelig og pent, vakkert eller sexy. NEXT har mye innen undertøy og pysjamas. De har selvsagt også bikini og badedrakt for sommerens strandsesong. En veldig god nyhet er at NEXT i både sitt undertøy og svømmetøy har noe for alle størrelser. Fra Miss petit til Miss formfull. Slik skal det være. For de som er litt større over bysten er det gledelig å informere om at bhene strekker seg helt opp til G i sin DD+ kolleksjon. Det er også meget bra priser sammenliknet med andre større undertøysmerker.

Er du lei av å gå i det samme som alle andre?

– For oss er det viktig at du skal føle deg unik, forteller Kerstin. NEXT på Tvedtsenteret har derfor valgt å ta inn et begrenset utvalg per størrelse. Når det er tomt, så er det tomt. De har rett og slett et så stort utvalg at når et klesplagg er utsolgt, kommer et nytt inn. Dette er med unntak av Basic-kolleksjonen. Som landets eneste butikk er du nesten garantert å skille deg ut om du tar ­turen til ut av byen. Selv i ­Stavanger vil det være et begrenset antall per klesplagg. – Ser du noe du vet du vil ha, er det lurt å ikke vente for lenge, tipser Kerstin.

Førsteklasses service

Nå nærmer det seg den store dagen og sammen med de andre ansatte ser Kerstin frem til å ­hjelpe deg og barna dine med våren og sommerens garderobe. Butikken ligger i andre etasje sammen med Barnas Hus på andre siden av hovedinngangen.

Velkommen til en ny og spennende shopping-opplevelse!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no