ANNONSE

MOTOR

Dekk & Service Sandnes AS har flyttet til større lokaler på Kvål!

Tekst: Helene Stenhaug
Foto: Susan Jane McLinden

Publisert: 29.03.2014

Daglig leder Kim Byrkjedal hos Dekk & Service tilbyr service, felger og dekk i nye lokaler i Kvernelandsveien på Kvål.

Fakta:

Dekk & 
Service
Hva: 

Lokal tilbyder dekk og felger, bensinstasjon-­service og dekkhotell


Aktuell med:

Stort dekkhotell og nye lokaler på Kvål


KONTAKT:

Telefon: 51 97 89 90

E-post: kim@dekkogservice.no


Web: 

www.dekkogservice.no />

Den anerkjente lokal­bedriften Dekk & Service flytter seg noen kilometer fra Jernbaneveien til Kvernelandsveien, og kan nå tilby dekkhotell med nesten ubegrenset lagring. – Akkurat som du sender fruen på SPA, så er dette pleien og oppholdet for dine dekk og felger, sier daglig leder Kim Byrkjedal.

God gammeldags bensinstasjon-service

Dekk & Service sitt tilbud ligger i navnet. De er eksperter på dekk og felger, men tilbyr også små servicetilbud til lave priser. Slik service som du før fikk på bensin­stasjonen, men som nå har utløpt hos de fleste. Denne servicen er unik og en av ­faktorene som skiller dem fra konkurrentene. De utfører blant annet oljeskift, skifte av lyspære, vindusviskere.

– Det er viktig med regel­messige oljeskift, slik at motoren kan yte godt og bli riktig renset, forklarer daglig leder Kim ­Byrkjedal.

Hos Dekk & Service betaler du kun for oljen ved oljeskift. Det benyttes Mobil 1 som olje, en type av høy kvalitet og som motvirker slitasje ved hjelp av SuperSyn-teknologi. De har alle varianter, blant annet syntetisk, del-syntetisk og mineralsk olje.

Viljesterke karer

Når en først snakker om bensin­stasjon-service, bør vi nevne hvordan eventyret startet. Terje Fatland, som nå driver tre ulike bensinstasjoner, drev Shell-7 Eleven i Sandnes da planene om Dekk & Service ble til. På bensinstasjonen hadde de smørehallen og drev med vask og service på bil, i tillegg til besinstasjon og butikk. Kim Byrkjedal jobbet hos Fatland, og nærmet seg ferdig utdannet og hadde planer om å søke annen jobb. De planene snudde brått da gutta pratet om å starte opp innen dekkbransjen. Noen måneder senere hadde de lokaler i jernbaneveien og Dekk & Service var født. Dette er 6 og et halvt år siden.

– Mange fortalte oss at vi ikke måtte gjøre det, at dekkbransjen allerede hadde så mange aktører – konkuransen var for stor. Hva tenkte vi da? Jo, dette måtte vi gjøre, gliser de. Styreleder ­Fatland og daglig leder ­Byrkjedal er modige og nytenkde med stor lidenskap for faget. Dette har skilt dem ut, og kundene kommer alltid tilbake.

– Vi elsker jobben vår og er på fornavn med flere av kundene. Jeg tror de velger oss på grunn av den personlige ­servicen, sam­tidige som vi selvsagt har konkeranse­dyktige priser, og tilbyr service på bilen i tilegg til dekk og felger.

Nye og flotte lokaler

Å flytte fra Jernebaneveien i Sandnes til Kvernelandsveien rett ved Gandal har gitt dem flotte og romslige lokaler. Å komme inn i de nye og stilrene lokalene er som å ankomme en lekebutikk for deg med lidenskap for biler. Har du ikke denne interessen, vil du nesten utvikle den idet du opplever utvalget av både stilige og vakre felger og flotte dekk. «Bare det beste for min bil», tenker noen. «Nei, så lenge det fungerer og er trygt», tenker andre. Uansett behov, Dekk & Service Sandnes har utvalget. Her møtes design, funksjonalitet, trygghet og det miljøvennlige på ett sted.

Jeg spør Kim hvor mange dekk og felger de har. Han kan ikke gi meg et tall, men sier det finnes hundrevis å velge mellom. Både i type og merker. Butikken viser et utvalg, men de kan bestille hva enn ditt hjerte lyster.

Anerkjente leverandører

Alle har hørt om italienske Pirelli på dekk og Mobil1 på olje. Dekk & Service har valgt å satse stort på de store, men har i tillegg en rekke andre leverandører. Kjente og mindre kjente.

– Når det gjelder dekk, så fører vi både sommer- og vinterdekk av merkene Pirelli, Continental, Dunlop, Toyo, Maxis, Nankang, Cooper, Kingstar med flere. De fleste vanlige dekkdimensjoner har vi inne på lageret vårt, og står klar til å legges på akkurat din bil, forklarer Kim.

Tilbyr nå dekkhotell

Lagringsplass blir vanskeligere og vanskeligere for folk flest. Uansett om du har plass til å lagre dekkene dine gjennom sesongen, så er tanken på å la noen andre skifte dem, vaske dem, polere dem, avbalansere dem og ­lagre de, mye bedre. Dekkhotell er dekkenes SPA, og du kan slappe av under hele prosessen. Ikke mer mas om bytting av dekk, ikke noe mer klargjøring av plass. Hos Dekk & Service kan du velge mellom en standardpakke og en pakke med «all incluisive» for dekkene og felgene dine.

– Vi har såpass mye plass at her er det bare å ønske velkommen til både privat- og bedriftsbiler.

Mot nye høyder

Det er ikke bare lokalet på ­Kvernelandsveien som har stor takhøyde. Selskapet er også i vekst og utvider med nye avdelinger, i den anledning søker også flere ansatte som ønsker å bli med på veksten videre. Ref. Finn-kode: 47371057.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no