ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Starthjelp til livstilssendring

Tekst: Randi Sørensen
Foto: Paolo Pagani 


Publisert: 29.03.2014

Fakta:

Nordsjø­badet Spa

Hva:
Nordsjøbadet Spa er en del av ­ærverdige Sola Strand Hotel og 
tilbyr et vidt spekter spa­behandlinger, basseng med motstrøm, 
tre badstuer, kaldtvannskulp og 
herlige avslappnings­områder.


Aktuell med:
Tilbyr figurforming og detox. 
Rabatt ved bestilling før 11.04.14.
Oppgi rabattkode Lokalavisen.


Kontakt:
For timebestilling eller informasjon

ring 51 94 30 25 (kl 10:00-20:00)


Web:
www.sola-strandhotel.no

Ønsker du overskudd og energi i hverdagen? Vil du gå ned en størrelse? Eller ønsker du starthjelp til en livsstilsendring?

 

Effektiv behandlingspakke

– I vår behandlingspakke kombinerer vi to av Norges beste og mest høyteknologiske figurformings­maskiner iPulse 5.1 og Eximia Forma 7. Behandlingene innebærer at vi minimerer lokale fettansamlinger, øker muskelmassen, former, strammer og renser kroppen din, forteller Spa manager ved Nordsjøbadet Spa på Sola Strand Hotel, Annica Håkansson.

– Behandlingene setter i gang prosesser i kroppen, hjelper kroppen til å komme i balanse og til å fungere optimalt. Dette ­fører til mange positive endringer for kundene. For eksempel går kundene i gjennomsnitt ned en størrelse i løpet av disse to ukene, man får strammere og fastere kropp, det virker smerte­lindrende, man får overskuddsenergi og bedre søvnkvalitet samt at fordøyelsen og næringsopptaket forbedres.

Pakken inneholder seks behandlinger som gjennomføres i løpet av to uker, en kosthold- og livsstils­veiledning og en boks med ­Purely Greens Max fra Super­nature. Super­maten hjelper kroppen å komme i balanse, gir verdifull ­næring til alle cellene i kroppen og støtter kroppen i avgiftingen ­maskinene starter opp. Med andre ord får du en bedre og raskere ­effekt. Kosthold- og livsstils­veiledningen gir kunnskap, tips og veiledning til hvordan du kan gjøre endringer i hverdagen for å oppnå optimal helse og overskuddsenergi. Veiledningen er veldig enkel å følge. Det må være enkelt og effektivt hvis man skal få til en varig forandring, mener ­Annica som er sertifisert kostholds­rådgiver.

Livsstilsendring

– Noen kunder velger å bruke ­disse to ukene som en kickstart på en livsstilsendring. Det er helt fantastisk å se de forandringene kundene opplever, sier Annica, som er utdannet sykepleier og brenner for forebyggende helse­arbeid. Det at kunden aktivt bruker kostholds- og livsstils­veiledning som inngår i pakken, og tar ansvar for egen helse er flott å oppleve. Mer kunnskap og forståelse fører til bevisste valg og skaper nye gode vaner. Dette påvirker ofte langt flere enn den ­enkelte kunden – familie og ­venner blir også inspirert.

 

Målbare resultater

– Det første som skjer når du starter behandlingen, er at det gjennomføres målinger av kroppen din. Du får en analyse av kroppens sammensetning av fett, muskler og vanninnhold i tillegg til centimetermål av deler av kroppen din. Disse målene gir et bedre bilde av helsen din enn vekten. Det samme gjør vi ved siste behandling slik at vi kan sammenligne resultatet av målingene før og etter. Dokumentasjon av både innvendig og utvendig effekt er veldig viktig, mener Annica.

Behandlingene

Behandlingene består av en kombinasjon av ultralyd og elektro­operasjon, muskel­stimulering, lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje. Behandlingene hjelper kroppen med å frigjøre lagret fett, gifter og avfallsstoffer, øker forbrenningen samt stimulerer lymfe- og blodsirkulasjonen. Dette fører til at kroppen etter hvert kan fungere optimalt, og som en ekstra bonus har kroppen blitt slankere og fastere. Behandlingene er behagelige og avslappende og helt uten risiko eller bivirkninger.

 

Avslapping og velvære

Dersom du bestiller pakken, kan du ved hver behandling også ­benytte deg av Nordsjøbadet Spa sin velværeavdeling. Her kan du nyte basseng med motstrøm, badstuer, kaldtvannskulp og ­behagelige avslappingsområder. Om­givelsene med skummende hav, himmel og strand like utenfor vinduet bidrar også til økt velvære og avslapping. Et ­behagelig pusterom i en ellers travel hverdag.

Alle tiders gave? Gavekort kan kjøpes i resepsjonen eller på ">http://www.sola-strandhotel."">http://www.sola-strandhotel.">">http://www.sola-strandhotel." target="_blank">"">http://www.sola-strandhotel." target="_blank">http://www.sola-strandhotel.</a>" target="_blank">www.sola-strandhotel. no

Dette er pakken:
• 6 behandlinger i 60 – 70 min 

• 1 boks superfood (45 dagers forbruk)

• Kosthold- og livsstilsveiledning

• Nyt hele velværeavdelingen


Noen av effektene:
• Gjennomsnitt én størrelse ned

• Mindre verk i muskler og ledd

• Bedre søvn

• Fastere og glattere hud

• Cellulitter blir mindre synlige

• Arrvev og strekkmerker reduseres 

• Mindre astma- og allergiproblemer

• Bedre fordøyelse 

• Bedre energi

• Detox

Pakkepris 7 500,-
Bestiller du før 11. april, 
får du kr 500 i rabatt. 

Rabattkode Lokalavisen.

Line ble et nytt menneske
Hun nesten bobler av energi, livslyst og engasjement. Men slik har det ikke alltid vært. Lokalavisen møter henne i Nordsjøbadet Spa på Sola Strand Hotel. Med panoramautsikt mot sanddynene og flott sjø, forteller Line sin historie. På to måneder har livet endret seg fullstendig. 

– I lang tid har jeg vært både overvektig, slakk, trøtt, og ikke følt at jeg har hatt nok energi. I tillegg hadde jeg «vondter» mange steder på kroppen og sov dårlig. Smerter i rygg og føtter var det verste. Jeg var også plaget med mye håravfall. Da jeg leste artikkelen om behandlingen på Sola Strand Hotel tenkte jeg at dette måtte jeg bare prøve. I løpet av noen uker tok jeg totalt 6 behandlinger, og alt var inkludert i én pakke. Jeg merket endringene nesten med en gang. Maskinene satte kroppen i gang med å kvitte seg med avfallsstoffer, og øke blodgjennomstrømningen. I tillegg hadde jeg stor glede av den kunnskapen jeg fikk gjennom kostholdsprogrammet som var en del av pakken. Det har også vært interessant å lære om Supernature produkter som har gjort underverker for meg. Med mer kunnskap har jeg gjort en del endringer i hva vi spiser som familie, og det har slått ­positivt ut for alle.


Herlig med endringer
– For meg har det virkelig vært en kickstart, og det er lett å merke forbedringene. På den korte tiden har jeg gått ned 12 kilo. Vel så viktig er det at jeg har fått mye mer energi og overskudd. Er mer glad. Jeg holder meg våken mye lenger på kvelden og har fått svært god nattesøvn. Endring av kostholdet har også medført bedre konsentrasjon og mer opplagthet for hele familien. «Vondtene» er nesten borte. Jeg har gjort noen endringer som har hatt stor betydning for meg. Det er herlig å være glad, og kjenne at kroppen endrer seg. Jeg er mer avslappet enn før. Setter faktisk av tid til bare å slappe av. Det ­gjorde jeg aldri før. Tidligere var det meste uten mål og mening. Nå er det ingenting som er uten mening. Det gir gode resultater, men oppleves ikke som annet enn enkle grep. Jeg går mye turer, men driver ikke aktiv trening. Men det stopper ikke nå, sier en engasjert Line. 

– For meg er dette en varig prosess og hver dag er veldig motiverende. Det påvirker hele familien. Jeg snakker med vennene mine, og de blir også inspirerte. Det er som bølger i vannet. De sprer seg og påvirker andre. Helt herlig, avslutter Line som er opptatt av å fortelle sin historie slik at andre også kan få ta del i denne endringen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no