ANNONSE

HUS & HAGE

eksklusiv takstein fra nordens største taklegger:


BOB-pannen – ny takpanne i lokalmarkedet

Tekst: Rolf Schreiner
Foto: Susan Jane McLinden

Publisert: 29.03.2014

Daglig leder Bernt Morten Birkedal og gründer/styreleder Bernt Olav Birkedal viser stolt frem den nye BOB-pannen.


Fakta:

Byggmester B.O.B. AS

HVA:
Den store takspesialisten med over 30 års erfaring innen skifting av tak på bolighus. Som kunde kan du være trygg på at taket er i de rette hender!


AKTUELL MED:
Lanserer nå sin egen takstein – ­BOB-pannen, en tegltakstein med lekker glasur på overflaten.


HVOR:
Hamnevegen 11, 4016 Stavanger.

Du kjører like inn på parkerings­plassen fra Hillevågsveien.


ÅPNINGSTIDER:
Hverdager: 07.00 – 15.00

Lørdag etter avtale.


KONTAKT:
Telefon: 51 52 43 00

Mobil: 98879068

E-post: morten@byggmester-bob.no


WEB:
www.byggmester-bob.no
www.facebook.com/­byggmesterbobas

Byggmester B.O.B. er Nordens fremste spesialist innen rehabilitering og skifte av tak på private bolighus. 
I lokalene midt i Hillevåg (ved rundkjøringen vis-á-vis Essostasjonen) finner du landets største utstilling av takpanner. Akkurat nå har Byggmester B.O.B. en stor nyhet på gang – denne våren lanseres BOB-pannen, 
en helt ny takstein.

 

En ny takstein til boliger i Sør-Rogaland er ikke hverdagskost i byggebransjen. Daglig leder Bernt Morten Birkedal hos ­Byggmester B.O.B. forteller:

– Det begynte med at rykter om firmaets suksess gikk ut over landets grenser. Tyskland er store når det gjelder å produsere takstein, og der nede bet man seg merke i vår fremgang, og at vi er helt suverene i Norden med hensyn til antall tak som legges ­årlig. Vi ble spurt om vi ikke burde lansere vår egen takstein, og det var en idé vi falt for. Nå har vi så lang og god erfaring i bransjen, at vi føler sterkt for å supplere vårt store utvalg av panner med vår egen takstein. Det var en ­spennende utfordring og ikke minst et smigrende tilbud!

 

En flott, spesiell og eksklusiv takstein

Og nå er den her – BOB-pannen. Det er en tegltakstein produsert av tyske Röben, som er en av de eldste og mest tradisjonsrike taksteinfabrikkene i Europa. ­Gründer og styreleder Bernt Olav ­Birkedal var selv nede på fabrikken for å ta del i prosessen.

BOB-pannen kommer i to versjoner – teglrød og sort glassert – og her i Norge selges den kun hos Byggmester B.O.B. AS

– Pannen har absolutt et eksklusivt preg med en egen type glasur på overflaten, sier Bernt Morten Birkedal.

– Det setter pannen helt i ­klasse med de fineste hollandsk glasserte taksteinene. Vi har valgt kvalitet og struktur ut fra mange års erfaring med takrenovering her i distriktet. BOB-pannen er tilpasset tøffe nordiske forhold med mye nedbør og vind. Fleksibel lekteavstand gjør at pannen tetter godt mot inndrev av vann og snø og er lett å legge.

 

Prisen står i forhold til kvaliteten

– Vi går ikke ut med den billigste takpannen på markedet – og heller ikke den dyreste, sier Bernt Morten Birkedal.

– Ut fra kvaliteten ligger vi nok i et øvre sjikt, men BOB-pannen er likevel et hakk rimeligere enn de fleste hollandsk glasserte ­typene. Denne pannen er verdt prisen – også fordi den har ­30-års garanti.

Når det gjelder pris på nytt tak, bør en dessuten alltid huske at et billig tilbud kan være et farlig kjøp. Sjekk at firmaet som står bak, har alt sitt på det tørre mht mesterbrev, ansvarsrett – og ikke minst kyndig bruk av ­stillaser. Tenk hvis noe skjer – det er huseier som er ansvarlig dersom noen faller ned fra taket eller skader seg under arbeid hos de, da de blir definert som bygg­herre hos myndighetene, sier Bernt Morten.

– Bruker du oss som er seriøse og har alle papirene i orden, tar vi det ansvaret for dere. I tillegg kan dere føle dere trygge på at norske regler med tanke på tariff­lønn, forsikringer osv er i orden. Vi bruker mye penger på å hele tiden holde oss i toppen og gjøre ting riktig, og dette koster selvfølgelig. Så vi kan ikke alltid konkurrere på pris, men et tak levert av oss er et premium produkt, det vil si at du får en fast pris som vi alltid holder, i tillegg til at vi kun bruker de beste produktene! At taket blir lagt etter forskriftene og ser flott ut etterpå er en selvfølge.

– Det er litt rart at folk velger å bruke mye penger på et bad på 10 kvm og skal ha alle godkjenninger fra f.eks en rør­legger, elektriker osv, men når det ­gjelder et tak på 150 kvm som tross alt dekker hele huset ditt, nei da tar man ofte det billigste tilbudet man får uten å sjekke at de som får jobben er seriøse, resonnerer gründer Bernt Olav Birkedal.

Bonus til de fem første kjøperne

Er taket ditt modent for utskiftning? Byggmester B.O.B. har en interessant «gulrot» å friste med til de fem første som velger å få lagt BOB-pannen av Byggmester B.O.B. Dere får nemlig takrenner i aluminium og pipeinndekning helt gratis. Dette har en estimert verdi på kr 15–25 000.

 

Som far, så sønn…

Byggmester B.O.B. har røtter tilbake til 1982 da gründer Bernt Olav Birkedal fikk sitt mesterbrev og startet for seg selv. Firmaet har stort sett kun lagt tak siden 1995, og «BOB» selv anslår at han har hatt ansvar for legging av over 2000 tak.

I 2012 overlot Bernt Olav ­roret og den daglige ledelsen til sin sønn, Bernt Morten. Han har gått gradene via sommerjobb som 11 åring, til hjelpearbeider, tømrer med fagbrev, prosjektleder, og nå daglig leder. Bernt Morten er også i full gang med mesterutdanningen, og har litt over 1 år igjen før han også kan få den gjeve tittelen Byggmester. Dette er en dokumentasjon på kunnskap og ferdigheter i å drive et firma i byggebransjen.

–Alt vi gjør her i firmaet er spisset inn på å gi kunden et best mulig produkt og opplevelse, og det er ikke mulig dersom de som ikke driver firmaet har den rette kompetansen og holdningene. Vi har også ansatt en ny selger som har mesterbrev og bygg­teknikerutdanning for å styrke oss ytterligere, sier Bernt Olav, som fortsetter som styreleder.

I tillegg er en annen sønn og datter ansatt i administrasjonen i firmaet, noe Byggmesteren er godt fornøyd med: – Det er et privilegium å få engasjere meg innen det jeg liker best og samtidig være omgitt av min egen ­famile, smiler han. At han har gjort mye riktig og bygget opp et godt og veldrevet firma kan ­ingen nekte for!

 

Rekorder er til for å slås!

Fjoråret var nok en suksess for Byggmester B.O.B. I løpet av 2013 sto firmaet bak legging av 220 tak – akkurat 10 % opp fra året før. Tallet gir førsteplass blant alle takleggere i Norden – med god margin ned til nr 2.

Men Byggmester B.O.B. hviler ikke på laurbærene – nå er nye mål satt for 2014. Og etter de første månedene er man godt i rute.

 

Kjapp responstid –

og nytt tak på en uke

Bernt Morten Birkedal letter litt på sløret: – En av årsakene til vår suksess er at vi alltid er flere personer på plass på rivingsdagen. Dermed blir taket tett allerede samme dag, og vi unngår fare for lekkasjer med påfølgende fuktproblematikk. Dermed kan vi også skifte tak uansett årstid. Gjennomsnittlig arbeidstid på de fleste oppdrag er 5–7 arbeids­dager.

– Andre viktige suksess­kriterier er fast pris og fornøyde kunder. Dette gjenspeiles på vår hjemmeside der det ligger dusin­vis av kundereferanser og tilbake­meldinger, slik at potensielle kunder kan se hva folk faktisk mener om oss og arbeidet vi har utført hos dem, sier 2. generasjons Birkedal stolt.

Setter sitt preg på trafikken

De som er ute og kjører bil med jevne mellomrom, kan ikke ­unngå å legge merke til at ­Byggmester B.O.B. stadig er ute på oppdrag, og de 13 røde ­bilene setter definitivt sitt preg på trafikk­bildet.

 

Ta kontakt for

befaring og prisoverslag.

Gode ­grunner til å velge Byggmester B.O.B.:
• Gratis befaring

• Stor kapasitet – rask respons

• Mesterbrev, sentral­godkjenning og medlem av NHO 

• Egen butikk og utstilling sentralt i Stavanger 

• Over 30 års erfaring i faget

• Nordens fremste spesialist på takrenovering

• Oppdrag til avtalt pris

• Fra mindre reparasjoner til komplette takskift


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no