ANNONSE

HANDEL & SERVICE

Get bygger fiber på Klepp og Bryne

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 12.04.2014

Get lover god service – og rask service! Da trengs en stor bilpark.


Fakta:

Get


HVA:
Leverandør av Digital TV, Super bredbånd og telefoni. Rundt 50 % markeds­andel i kommunene ­Randaberg, Sola, Stavanger og Sandnes.


AKTUELL MED:
Utvider markedsområdet sørover og inn i kommunene Klepp og Time. Klepp og Bryne står nå for tur med ­nyeste teknologi på «Fiber to the home».


HVOR:
Hovedkontor i Oslo. Regionskontor på Tjensvolltorget 27, 4021 Stavanger.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 10.00 – 17.00.


KONTAKT:
Telefon 02123

Mobil: 982 90 123

 

WEB:
www.get.no/jaaren

Get har ambisjon om å lede an utviklingen av fiberbasert bredbånd i Norge. – Vi har en sterk tilstedeværelse nord i fylket, og nå utvider vi nedslagsfeltet vårt. Vi ønsker alle i Klepp og Time velkommen som Get-kunder, sier Arve Myrland, regionleder i Get.

 

Get har i dag markedets mest komplette bredbåndstilbud, og en av de mest moderne fiberinfrastrukturene i Norge. I fjor var Get først i Europa til å demonstrere 1GBps i et hybridfibernett, og nylig økte Get alle bredbåndshastighetene med over femti prosent i snitt.

– Som største nasjonale utfordrer til Telenor er vi med på å skape regional og lokal konkurranse på både infrastruktur og tjenester. Til syvende og sist gavner økt konkurranse både markedet og forbrukerne. Derfor gleder vi oss til å bygge fiber helt hjem til næringsliv og innbyggere i Klepp og Time, sier Arve Myrland, regionleder i Get.

 

40 år i Rogaland

Get har vært i Rogaland i mer enn 40 år og leverer TV, bredbånd og IP-telefoni til borettslag, ene­boliger og rekkehus og bedrifter på store deler av Nord-­Jæren. Selskapet har i dag rundt 50 prosent markedsandel i Randaberg, Sola, Stavanger og Sandnes.

– Vi har markedets mest framtidsrettede og brukervennlige produkter. I tillegg er vi utrolig opptatt av å yte god service og oppfølging. Derfor har vi fornøyde kunder og god vekst ved alle fem avdelingskontorene på Sørvestlandet, sier Myrland.

 

Innovatøren i bransjen

Det var Get som innførte bredbåndet i Norge på 90-tallet, og som introduserte en helt ny TV-opplevelse i norske hjem med opptaksfunksjonen på TV-boksen på midten av 2000-tallet.

I dag samarbeider Get med verdens fremste leverandører og utviklingsmiljøer på TV-opp­levelser, og i fjor ga VG terning­kast 6 til Get box II. ­Nylig ble også Get nominert til en ­europeisk innovasjonspris for TV-tjenesten «Fritt kanalvalg».

Utvider markedsområdet

Når Get retter nesen sørover mot Klepp og Time, er det med visshet om at selskapet leverer en infrastruktur og tjenester og produkter som ikke står tilbake for noen andre.

– Vi har allerede signert ­kontrakter i begge kommunene, og opplever etterspørselen som stor. Etter Klepp og Bryne er det naturlig at vi fortsetter videre sørover, sier Myrland, som har store ambisjoner på kundenes vegne.

– Spennende bo- og vekst­områder trenger moderne infra­struktur. Gjennom byggingen av nettet vårt bidrar vi til å sikre gode leve- og bovilkår for innbyggerne i kommunene og verdi­skaping for næringslivet og offentlig sektor, sier ­Myrland.

 

Nasjonal avtale med 
Block Watne

Get har i mange år inngått ramme­avtaler med entreprenører, og i 2013 inngikk Get avtale med Block Watne om leveranse av bredbånd, telefoni og TV til alle nye Block Watne-boenheter over hele landet.

– Block Watne er en meget spennende boligbygger, og vi ­synes det er moro å kunne tilby alle nye Block Watne-eiere ­landets råeste TV- og bredbåndsprodukter, sier Myrland.

Med digital-TV 
fra Get får du ­tilgang til:
• Get HD PVR og Get Box II 
– begge boksene har funksjoner for pause, spole og opptak

• Get filmleie med over 
5000 film- og serietitler

• Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt

• Krystallklare HD-bilder og fantastisk god lyd

• Tilgang til de mest populære kanalene på iPad og Iphone*

• Hybrid-fiber-kunder får tilgang til de mest populære kanalene rett fra TV-­uttakene i boligen – 
uten ekstra Get-boks

* Krever Get bredbånd

Med Get bredbånd får du:

• Hastigheter fra 4 Mbps til 500 Mbps

• Get Safe – for enkel back-up av bilder og filer

• Sikkerhetspakken Norman Security Suite

Gets trådløse modem ­støtter høye hastigheter, og gir deg både Super bredbånd, telefoni og trådløst nett i én og samme boks!


Med Get telefoni får du:

• 2 ulike hjemmetelefoni-abonnementer med svært gunstige priser, enten du ringer mye eller lite

• Månedspriser fra kr 0,-

• Tilgjengelig uansett ­dekning

• Kvalitetsgaranti – renere linjer, full dekning og topp lyd! 


Din helt personlige TV-­opplevelse på ipad og iphone

Med Get TV på iPad og iPhone kan du se TV hvor du vil i hjemmet ditt. Alt du trenger er digital-TV og bredbånd fra Get.

De populære Get-boksene blir stadig «Best i test» når fagfolk samles og ­setter sine strenge krav. 

Get box II

Digital TV, trådløst bredbånd og telefoni – alt i én og samme boks! 

Get box HD PVR 

Den mest populære modellen. Surfe kanaler, ta opp, pause, spole og leie film i full HD-utrustning. 

Get box Mikro 

Mikroboksen som leverer basis­behovet: TV i full HD. Lynrask zapping med verdens minste tv-boks som ble lansert i fjor (se foto).


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no