ANNONSE

KULTUR

Vi elsker engelsk humor!

Tekst: Randi Sørensen


Publisert: 12.04.2014

Zoe Lyons


I alle år har nordmenn ledd av engelskmennene. Utallige komiserier har rullet på norsk fjernsyn, og vi har ledd av dem alle. Rowan Atkinson, Monty Python, Smith and Jones og mange andre.

De siste årene har stand-up ­sendingene fra Apollo i ­London vært svært populære. Nå kan du oppleve ekte «Live at the Apollo»-stemning i Stavanger!

Fredag 25 april kommer tre toppkomikere til revyscenen ­Stavangeren. Alle tre er populære komikere i hjemlandet, alle har en lang rekke tv-opptredener bak seg og alle har de opptrådt på Apollo.

Kveldens konferansier er Zoe Lyons som er en meget populær komiker med oppdrag over hele den engelsktalende verden. Hun er kjent for sin store ­energi, og sine mange stemmer. Zoe ­Lyons har opptrådt på en rekke tv-show, blant annet Michael ­McIntyres Comedy Roadshow.

Store navn

Tom Stade er opprinnelig ­kanadier, men bor og jobber i ­England. Han gjorde umiddelbar suksess med sin scenesjarm og sin førsteklasses historie­fortelling. På kort tid har han beveget seg fra nederst på ­plakaten til øverst, og han turnerer nå Storbritannia med eget show.

Hovedgjesten er Pete Firman som anses som den ledende ­komikeren/tryllekunstneren i England for tiden. Firman har hatt flere egne tv-show, og er på stø kurs mot stjernene. Morsommere enn de fleste komikere, og mer magisk enn Humlesnurr på en god dag!

I ombygde Stavangeren blir det en ekte og intim stemning. Nye seter gjør at du sitter godt, og du kommer nær artistene. Du trenger ikke dra til London for å oppleve ekte stand up! Du kan bare ta bussen ned til byen!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no