ANNONSE

HUS & HAGE

hove plantesalg har et klart mål om å skille seg ut


Fargerike, eksotiske planter og trær

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 26.04.2014

Camilla Hove viser stolt frem en av de eksotiske trærne blant det store utvalget hos Hove Plantesalg.


Fakta:

Hove ­Plantesalg

HVA:

Blant landets største hagesenter med et enestående utvalg planter og trær for alle hageentusiaster.


AKTUELL MED:

Satser spesielt på store planter og trær – også eksotiske, sjeldne typer som Hove er alene om her i landet. 

Spesialtilbud på krukker.


HVOR:

Hoveveien 104, Sandnes


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 09.00 – 20.00

Lørdag kl 09.00 – 18.0

Søndag kl 12.00 – 18.00


KONTAKT:

Telefon 51 66 26 63


WEB:

www.hoveplantesalg.no

Instagram: @camillahoveplantesalg

Facebook: Hove Plantesalg & 
Hove Fuglepark

Med over 2000 ulike sorter (derav 600 vintergrønne) er Hove Plantesalg i Sandnes et av Norges største hagesentre. Her finner du sommerblomster, stauder, strå og gress, vintergrønt, prydbusker og trær, klatreplanter, frukttrær, bærbusker, roser, hekk og eksotiske planter. Akkurat nå har senteret et spesielt godt utvalg av store planter og trær – også spennende, sjeldne sorter som Hove er alene om i landet!

Rune Hove har gjennom flere tiår bygget opp Hove Plantesalg til å bli en stor og viktig aktør i markedet. Og hagesenteret er en familebedrift. Ikke bare har Rune med seg sin kone i den daglige drift – nå tar også neste generasjon del i å styre butikken. Datter Camilla er blitt «flasket opp» i hagejungelen, og hun har nå fått deler av lederansvaret.

Et sjeldent variert utvalg

– Denne våren har vi et unikt utvalg – spesielt av store, flotte eksemplarer, sier Camilla Hove. – Hvert år får vi inn nye og spennende sorter. Ordinære salgsvarer så vel som det store, sjeldne og eksklusive. Vi er meget opptatt av å ha et variert utvalg som skiller seg ut fra våre konkurrenter. Og det viktigste av alt er at plantene må ha topp kvalitet – det får du hos oss. 

Akkurat nå: Store planter og trær!

Camilla forsikrer oss om at aldri før har utvalget av store busker og trær hos Hove vært så omfattende som nå. Blant trærne nevnes rødbladet hengebøk, kulelønn, hengende lerketrær, en Apenes skrekk som er rukket å bli 3–4 meter høy og rundt 30 sorter av den særs dekorative og veldig hardføre skjermgranen. Dessuten japansk lønn i utallige røde og gule fargekombinasjoner – et sentvoksende tre som passer i alle hager, så sant det ikke er for værhardt.

Når det gjelder trær fra Japan hos Hove, så finner du også gigantiske, gamle trær som koster over 100.000 kroner – bare for å ha nevnt det! Kom og se selv.

Videre fremhever Camilla store, flotte oliventrær fra middelhavslandene og den eksotiske blåregn med et mylder av blå blomster.

Også «Sydens frukter»

Camilla ber oss huske at det er ulike klimasoner i hver og én hage – og vi kan selv legge til rette for gode forhold. Hun sier også at her i Rogaland har vi bedre vekstforhold enn mange er klar over, og at det er mulig å prøve både fiken, kiwi og druer med hell. Og hun er klar med flere råd til de som vil satse på eksotiske frukter som et nytt og spennende innslag i hagen.

Alltid mye vintergrønt

Camilla forteller videre at hun og kollegene er på reisefot hvert år til land som Nederland, Belgia og Italia – her foretas innkjøp hos spesielle samlere med sjeldne plantesorter. Det gjør at de kan plukke ut vintergrønne vekster som Hove er alene om i Norge! Det kan gjelde arter av gran, hemlokk, skjermgran, furu, sypress, barlind – mye sentvoksende, små typer som kan passe i krukker og stenbed.

Utvalget krukker er tredoblet – kjøp 3, betal for 2

De fleste planter kan plantes i krukker – bare kom og se i hagesenteret! Her står alt i potter, gjerne i flere år før de selges til kunden. Derfor har Hove nå en fantastisk utstilling krukker i hagesenteret, og flere tusen på lager. Noen er rett og slett digre – med en høyde på 2 meter og med diameter på 1,30 meter. Utvalget spenner over flere typer fabrikasjon, fra «antikke» krukker i keramikk til lettvektspotter i plast.

Pristilbudet nå er at kjøper du 3 krukker, får du den billigste gratis. Dette gjelder alle nye krukker! Et stort utvalg krukker selges også nå med 50 % rabatt.

Egen garantiordning

– Vi hos Hove er en faghandel. Hos oss skal du få friske planter, og vi har derfor en flott garanti som sikrer kundene våre kvalitetsprodukter. Vi gir garanti på alle flerårige hageplanter som plantes i jorda, ut kjøpsåret! Det er en ordning kundene setter pris på, og det er fornøyde kunder vi lever av, sier Camilla – før hun helt til slutt minner om hvilken årstid vi er i: – Selvfølgelig er utvalget sommerblomster og stauder på topp nå!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no