ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

stavanger spa med vårløsning for kropp og sjel


Bedre selvbilde med figurforming

Tekst: Rolf Schreiner


Publisert: 26.04.2014

– Velkommen til behandling i Løkkeveien 35, sier (fra venstre) kosmetisk sykepleier Siv-Åse Rønning, hjelpepleier/spa-terapaut Tove Strand og sykepleier/massør/hudpleier Marta Czinsz.


Fakta:

Stavanger Spa Clinique


HVA:
Ledende klinikk innen bl.a. figur­forming, hudpleie, spa-behandlinger, kjemisk peeling, manikyr, fotpleie og alle typer massasje. Tilbyr også Juvederm.


AKTUELL MED:
Effektive behandlingsformer for å gi kroppen et bedre liv.


HVOR:
Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:
Mandag – torsdag 08.15 – 19.00.

Fredag 08.15 – 18.00.

Lørdag 08.15 – 15.00/16.00.

Også etter avtale.


KONTAKT:
Telefon 51 52 55 17


WEB:
www.stavangerspaclinique.no

«Mens sana in corpore sano», sa de gamle romerne. Uttrykket «En sunn sjel i et sunt legeme» er like aktuelt i dag – de aller fleste av oss ønsker vel å ta best mulig vare på kropp og sjel. Ikke minst nå når solen stiger på himmelen og bikinisesongen nærmer seg.

Stavanger Spa Clinique hjelper deg på flere områder – enten du vil fjerne avfallsstoffer og gi kroppen en skikkelig rengjøring eller du vil stramme opp huden og fjerne fettansamlinger.

 

 

Du blir hva du spiser. Ikke alle ­rester av matinntak i kroppen forsvinner av seg selv – avfallsstoffer og giftstoffer (fra f.eks. kaffe, te, alkohol, nikotin og medisiner) har negativ påvirkning på kropp og helse. Og for å være helt sikker på at avfallsstoffene fjernes helt, er det ikke nok med en liten kur på helsekost-basis. Stavanger Spa Clinique har kuren som gir deg og kroppen din et bedre liv.

VIKTIG! Behandlingene som tilbys her, er like aktuelle for menn som for kvinner. Antall mannlige kunder er stadig stigende…

 

Rengjøring av kroppen med Universal Contour Wrap

Dette er en behandling som renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. Kuren virker oppstrammende og dypt rengjørende – en perfekt start for deg som ønsker en sunnere livsstil.

Den oppstrammende effekten oppnås ved revitalisering av kollagenet i huden, som øker elastisiteten og komprimerer hudvevet. Behandlingen virker også stimulerende på lymfesystemet.

Behandlingen ble opprinnelig utviklet som et supplement til dialyse-behandling for pasienter med nyresvikt. Så oppdaget man at pasientene fikk strammere og flottere hud. Dermed ble behandlingen tatt varmt imot hos skjønnhetsklinikker verden over. I dag har mange kreftpasienter og mennesker som har gått på mye medisiner, stor nytte av kuren.

 

Synlige resultater garanteres:
15 cm smalere – første gang!

Har man for mye avfallsstoffer i kroppen, kan det gå ut over immunforsvaret. Noen får også søvnproblemer på grunn av opphopning av giftstoffer i kroppen. Mange opplever at kroppen roer seg på en helt annen måte og får bedre søvnkvalitet etter denne behandlingen.

Med behandlingen Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter den første behandlingen. I gjennomsnitt mister man mellom 25 og 35 cm. Behandlingen er medisinsk dokumentert. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting.

En behandling med Universal Contour Wrap, vanlig metode, koster kr 1750,-. Tre behandlinger koster kr 4500,-. Tilbud i mai: Kr 4000,- for tre behandlinger.

Avfallstoffene bygges sakte opp i kroppen over lengre tid. Derfor anbefales man å ta en behandling hver tredje måned etter endt kur, for å opprettholde resultatet.

 

Figurforming med Exima – 
en komplett behandling

– Figurforming går ut på å stramme opp huden, minske lokale fettansamlinger og fjerne eller redusere cellulitter. I så henseende har vår behandlingsform med apparatet Exima vist seg å være svært virkningsfull, sier Siv-Åse Rønning som er kosmetisk sykepleier og daglig leder i Stavanger Spa Clinique.

– Eximia er et alternativ til plastisk kirurgi, og tilbyr en komplett behandling for å fremme helse, velvære og kosmetisk pleie av ansikt og kropp. Suksessen ligger i kombinasjonen av ultralyd og elektrooperasjon, såkalt ultraoperasjon, kombinert med lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje.

 

Effektive behandlinger

– Exima har vist seg å være effektiv på dårlig blod- og lymfesirkulasjon, ødem (væskeopphopning), muskel- og leddplager. Behandlingen er behagelig og avslappende og utføres helt uten risiko og bivirkninger for våre kunder. Allerede etter første behandling vil de fleste merke forskjell, men for å oppnå maksimalt resultat, anbefaler vi en kur på minimum 10 ganger, forteller Siv-Åse Rønning.

Når det gjelder pris på Exima – be om pakketilbud.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no