ANNONSE

UTDANNING & JOBB

På tide å bytte jobb?

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Susan Jane McLInden


Publisert: 26.04.2014

Dyktige medarbeidere i People4you søker kandidater til en rekke spennende jobber. Fra venstre Rosario Sirevaag, Marit Reinskau, Odd Johan Sirevaag og Anders Prestbø.


Fakta:

People4you
Hva: 

Bemannings- og rekrutteringsbyrå


Aktuell med: 

Søker kandidater som tenker på 
ny jobb


Kontakt: 

Odd Johan Sirevaag: 940 06 621 

Anders Prestbø: 940 06 623

Marit Reinskau: 916 46 451

Rosario Sirevaag: 940 06 631


Web: 

www.people4you.no


Det er nytt år og nye muligheter. Tid for ransakelse og beslutninger. Hvor lenge har du vært i jobben din? Kanskje på tide å sjekke din egen markedsverdi, og prøve 
noe nytt?

– Det er ingen tvil om at mange burde ha byttet jobb oftere, sier Odd Johan Sirevaag, Anders Prestbø, Marit Reinskau og Rosario Sirevaag i bemannings- og rekrutteringsselskapet People4you.

Vi trenger av og til litt forandring i livet. Nye oppgaver, nye muligheter hvor vi kan vokse, og utvikle oss videre. Mange er inne i et spor hvor det er vanskelig å få til forandring. Å starte opp med blanke ark i ny jobb er herlig. Det gir overskudd av energi, og burde prøves av flere.

Sjekk mulighetene dine

– Hver dag får vi henvendelser fra personer som er kommet i en ­situasjon hvor de vurderer å sjekke opp mulighetene for ny jobb, forteller Sirevaag til Lokalavisen.

– Arbeidsmarkedet er annerledes nå enn før. I dag rekrutterer mange bedrifter bare via bemannings­byråer som oss. Det er effektivt. Vi ønsker kontakt med personer som lurer på å skifte jobb. Sammen ser vi på mulighetene. Har vi kandidater som er gode og motiverte til noe, finner vi alltid en interessant jobb.

Hvorfor bytte jobb?

– Det er mange grunner til at kandidater kommer til oss og diskuterer jobbskifte, sier Anders Prestbø.

– Ofte er det rett og slett at de er usikre om de har rett betaling for den jobben de gjør. Med den erfaring og utdannelse jeg har, hva er markedsverdien min? Vi kjenner markedet og kan raskt avklare hvilket lønnsnivå som er rett. I mange situasjoner føler den ansatte seg lite verdsatt, og får ingen oppfølging i eksisterende jobb. Da er det kanskje på tide å bytte arbeidsgiver? For mange er arbeidsmiljøet en viktig faktor. Det skal være gøy på jobben. Vi tilbringer så mye av vår tid i arbeidslivet, at trivselen må være til stede. Vi ser ofte at person­konflikter med ­sjefen, eller en kollega forsurer hele arbeids­dagen. Da kan løsningen være å finne seg en annen jobb.

Spennende med IT

– Vår region har veldig mange interessante jobber innenfor IT, sier Sirevaag til Lokalavisen.

– Akkurat nå jakter vi på kandidater som kan og ønsker å jobbe som systemutviklere og Business Intelligence utviklere for flere konsulent­selskaper. Vi ser etter personer med sterk interesse for teknologi og for de utfordringer som ligger innen systemutvikling. Du må være motivert, entusiastisk og ha sterk interesse for fagområdet. Teamarbeid står sentralt, og her trenger vi noen som både er analytisk, og med evne til å dele med andre. Sertifiseringer innenfor ovennevnte teknologier er en fordel. Vi søker også etter med­arbeidere som ønsker å jobbe med systemintegrasjon for program­varehus. Du kan gjerne være ny­utdannet med bachelor eller master­grad innen IT. Våre oppdragsgivere kan tilby interessante oppdrag for store virksomheter i Norge og utland med sterke fagmiljøer. Det er prosjekter innen analyse, utvikling og forvaltning. Vi trenger også IT-kandidater til servicedesk og onsite jobber hos oljeselskap og ønsker kontakt med kandidater med fagbrev i IKT-driftsfag.

– Om du har erfaring innen elektro eller som håndverker, så trenger vi også flere AV-montører med interesse for lyd & bilde og som liker å skru og bygge anlegg. Man kan da også få muligheten til å reise utenlands på oppdrag, sier Sirevaag.

Mange muligheter innen 
bygg og anlegg

I bygg og anlegg har vi mange behov akkurat nå, sier Marit ­Reinskau.

– Vi trenger en mekaniker som har erfaring med reparasjon av lastebiler, anleggsmaskiner, dieselmotorer og hydraulikk, altså større og tygre kjøretøy. Vi trenger også gravemaskinførere med erfaring fra kabelgraving, vva grøfter, legge fiber, planering, tomtegraving – både på hjul og beltemaskin. Innen Elektro har vi mange oppdrags­givere som søker elektrikere.

For bedrifter

– For at vi skal kunne opptre på vegne av din bedrift når vi skal snakke med aktuelle kandidater, er det viktig at vi kjenner selskapet og hvilke forutsetninger som ligger til grunn for at din nye med­arbeider skal lykkes og trives hos dere. Som din utvalgte samarbeidspartner gjør vi en dedikert og målrettet innsats for å finne den eller de menneskene som har den kompetansen som bedriften din ser etter. De fleste ønsker da at vi skal stå ansvarlig for hele prosessen, men vi kan også håndtere deler av den. Vi skreddersyr dette i forhold til ditt behov og tilpasser tjenesten der­etter. Den rette medarbeideren skal ikke bare fylle kravene som er satt til faglige kunnskaper og ferdig­heter, men også passe inn og kunne bidra i det sosiale miljøet i bedriften, sier Reinskau.

Klar til å prøve noe nytt?

– Vi rekrutterer medarbeidere til både faste ansettelser og midler­tidige stillinger innen de fleste bransjer. Vi er veldig interessert i å bli kontaktet av kandidater som har begynt å tenke tanken om å bytte jobb. Vi har mange spennende jobber på gang, avslutter ­Rosario ­Sirevaag og Marit ­Reinskau.

People4you trenger nå:

IT

AV-montører

Systemutviklere

System Integrator

Onsite-support

IT-teknikere

Rådgivere og prosjektledere

Servicedesk medarbeidere

Byggebransjen

Sjåfør kl. CE

Faglærte malere

Elektrikere

Serviceteknikere

Gravemaskinførere


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no