ANNONSE

HUS & HAGE

vårtilbud: du får 20% rabatt ved bestilling før 1. juni!


– La oss gjøre jobben!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Colourbox.comPublisert: 26.04.2014

Det er ikke alle som er like innstilt på å stå timesvis i stige langs ­husveggen. 
Overlat jobben til fagfolk – så kan du nyte solen imens.


Fakta:

Proof 
Distrikt 
Malerservice

HVA:

Bedrift som leverer en rekke ulike tjenester til hus og hjem. 


AKTUELL MED:

Spesial­tilbud på maling av hus: 20 % rabatt hvis du bestiller innen 1. juni. 


KONTAKT:

Tlf. 45 53 45 77

proof_distrikt@hotmail.com

Nå i april starter gjerne planlegging av hva som skal gjøres i huset. Hvorfor ikke la erfarne og dyktige folk gjøre jobben for deg? Proof Distrikt Malerservice i Stavanger driver med maling og flytting. Nå har bedriften spesial­tilbud på maling av hus, og gir 
20 % rabatt hvis du bestiller innen 1. juni.

Hos Proof Distrikt Maler­service har de mottoet «vi ­fikser det ­meste», og det til svært konkurranse­dyktige priser. Selskapet utfører maling ute og inne og flytting.

Fornøyde kunder

Proof Distrikt Malerservice har både privatkunder og bedrifts­kunder. Flere eiendoms­forvaltere kjøper tjenester av bedriften. Det er likevel flest flest kunder i privat­markedet, og disse kommer stadig­ tilbake med nye oppdrag.

Enhver kunde er fremtidens ambassadør

God dialog er viktig for å få et godt kundeforhold, og uten ­fornøyde kunder overlever ­bedriften ikke. Derfor bruker Proof Distrikt Malerservice god tid på å forsikre seg om at de oppfyller kundenes forventninger. Selskapet strekker seg helt enkelt litt lenger for at kundene skal bli 100 % fornøyd.

Servicebyrået er et lite firma som får mange nye kunder gjennom anbefalinger. Og i denne bransjen er det et par ting som er helt fundamentale: Å komme når man lover – og å holde sine ­avtaler. Med dette før øye skal du alltid kunne stole på Proof ­Distrikt Malerservice.

Jevn, høy kvalitet

Selv om bedriften i stor grad ­konkurrerer på pris, skal det ikke gå utover kvaliteten. Proof ­Distrikt Malerservice har dyktige fagfolk som utfører jobben etter høye kvalitetskrav. Gjør de ikke det, kommer ikke kundene tilbake – så enkelt er det.

– Det er ikke tvil om at våre priser er rimelige og svært konkurranse­dyktige, sier Proof Distrikt Malerservice.

For en liten bedrift er lave priser en god inngangsbillett til det ­lokale markedet. Så nå er det bare å ta kontakt og bli bedre kjent med firmaet, slik at selskapet får vise hva de står for. Og som de sier: Jobben blir garantert gjort skikkelig!

Høydeskrekk? 
Skjelven i stiger?

Hold deg på bakken. La andre gjøre jobben!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no