ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

salong asena har maskinen som også brukes av leger


Hjelp til fjerning av overflødig fett

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden/Scanex


Publisert: 01.02.2014

– Ta vare på det viktigste du har – deg selv, sier Sirin i Salong Asena. Her står hun ved siden av Coolsculpting figurformingsmaskin for fjerning av overflødig fett.


Fakta:

Salong 
Asena


HVA:
Skjønnhetssalong med medisinsk hudpleie og behandling av hud, hår, tenner, kropp, hender, føtter – her 

gjøres alt som skal til for å gi den deilige følelsen av velvære! 

Spesialitet: Medisinsk hudpleie, 

kjemisk peeling, microneedling, 

fillere, botox, R7-behandlinger, 

algeinnpakninger, øyenbryn, øyen-vipper og make-up tatovering.


AKTUELL MED:
Investering i to nye avanserte maskiner gir kundene et enda bedre tilbud innen medisinsk kroppsbehandling.


HVOR:
Salongen holder til i Galleri 4, 

Breigaten 4, 4006 Stavanger.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 10.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 17.00


KONTAKT:
Daglig leder Sirin Yerlikaya Tanaruno 

Telefon 51 55 04 00 

E-post: salong_asena@yahoo.com


WEB:
www.salongasena.no


Lik oss på facebook

«Min kropp er mitt tempel» har en vis person sagt. Du trenger ikke trekke tolkingen lenger enn at du selv er herre over kroppens ve og vel – og du bestemmer selvsagt selv hva du vil foreta av forandringer.

Det er lov å ønske seg forbedringer og fornyelse når det gjelder kropp og utseende. Og det kan være mange gode grunner for å ikke foreta kirurgiske inngrep – men kun holde seg til medisinsk behandling. Verden går stadig fremover også på dette feltet, og det har Salong Asena i Stavanger tatt konsekvensen av. To høyst avanserte maskiner er innkjøpt – og mange kropper gleder seg…

 

Det ypperste innen kroppsbehandling

Maskinen Coolsculpting er nyeste nytt når det gjelder å fjerne fettvalker på f.eks. mage eller ­hofter. Og det er viktig å påpeke at 
metoden ikke er ment for slanking av de virkelig fete – dette er kun 
figurpynting for folk med 
normal vekt, men som likevel har litt fett for mye her og der.

Enkelt sagt virker maskinen slik at en avansert «sugekopp» suger pasientens hud/fett/vev inn i en slags beholder med temperatur på rundt minus 1 grad – kaldt nok til at fettcellene dør. Deretter går det noen uker før de døde fettcellene på naturlig vis er «vasket» ut av kroppen. Da har huden trukket seg sammen og fettvalkene er borte.

Teknologien, som raskt ble godkjent av helsemyndighetene i USA da den kom på markedet, går under navnet Cryolipolyse. Dette er originalen – se opp for etterligninger – og den brukes i dag av legestanden både i Norge og i utlandet.

 

Figurformingsmaskin

Daglig leder i Salong Asena i Stavanger, Sirin Yerlikaya Tanaruno, sier: – Dette er ingen slanke-maskin, men en figurformingsmaskin. Selv om folk trener og har et sunt kosthold, har de gjerne en «bulk» eller to som de ønsker å bli kvitt – vel å merke uten kirurgiske inngrep. Da er denne metoden helt perfekt! Det handler ikke om slanking over en lengre periode, men en éngangsprosess som fjerner det som henger over bukselinningen.

 

Laser for hårfjerning

Nesten hele kroppen vår dekkes av hår. Det meste er fine, tynne, lyse hårstrå, men de aller fleste av oss har mørkere og grovere hår også på steder vi helst ville vært hårløse. Overflødig mørkt kroppshår kan være både sjenerende og lite pent – på ben, hals, armer, bryst og rygg, så vel som i ansiktet og i bikinilinjen.

Å fjerne hår med laser er blitt en stadig mer vanlig behandlingsmetode for både kvinner og menn. Gjentatt hårnapping, barbering og voksing kan føre til irritert hud eller i verste fall infeksjoner, mens behandling med laser gir en varig og behagelig løsning. Laserlyset siktes mot hårrøttene, og dermed hindres håret i å vokse ut igjen.

 

Den mest effektive maskinen på markedet

Nå har Sirin fått Fotona laser for hårfjerning – den nye maskinen står på plass i Salong Asena i 
Stavanger sentrum.

Ifølge Sirin er Fotona den beste maskinen som finnes for sitt bruk. Fotona har innført en helt ny standard for sikker og effektiv hårreduksjon. Den er trygg å bruke for alle hudtyper, og den sørger for at omkringliggende vev forblir upåvirket. Store områder som ben, rygg og bryst kan behandles raskt – det gjør Fotona laser til en kostnadseffektiv løsning for langsiktig hårreduksjon.

Normalt forsvinner 60 – 80 % av synlig voksende hår ved hver behandling. Det kan ta 4 – 10 behandlinger å fjerne 90 % av hårene permanent, og det bør være ca. 8 uker mellom de 2 – 3 første behandlingene.

 

Laser for penere hud

Fotona laser er en allsidig maskin – den har også ypperlige egenskaper når det gjelder hudbehandling. Laserstrålene fjerner rynker i ansiktet, pigmenter på bryst og ansikt, synlige blodkar som ligger helt oppunder huden, akner, vorter, neglesopp og andre former for ulumskheter på huden. Du får strammere hud, penere hud og du vil utvilsomt føle deg mer tilpass.

Laser er en effektiv medisinsk behandling for deg som ikke vil legge deg under kniven.

 

Scanex Medical Systems AS 
– anerkjent leverandør til medisinsk sektor

Sirin har kjøpt maskinene hos Scanex, som importerer og selger høyteknologisk medisinsk utstyr til det offentlige og private helsevesen i Norge. Etter 20 års virksomhet har selskapet levert installasjoner til de fleste større sykehus og private klinikker over hele landet.

Scanex, som er et 100 % norskeiet aksjeselskap, har hoved­kontor på Strømmen og sju ­ansatte.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no