ANNONSE

HANDEL & SERVICE

rasmussen elektro på sola hjelper deg å tenke helhet


Hjemmebesøk gir den beste løsningen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 01.02.2014

Tonje Rasmussen Seland følger med på trender og nye retninger innen belysning.


Fakta:

Rasmussen Elektro


HVA:
Belysningsbutikk med solid fag­kompetanse. Egne elektromontører for installasjon. 


AKTUELL MED:
Alltid gode råd om hvordan du kan lyssette hjemmet ditt. 
Be om hjemme­besøk!


HVOR:
Solakrossvegen 8, Sola. 
Gratis parkering like utenfor døren.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag, tirsdag, onsdag 

og fredag kl 10.00 – 17.00

Torsdag kl 10.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 15.00


KONTAKT:
Telefon: 51 65 65 33

E-post: butikk@rasmussen-elektro.no


WEB:
www.rasmussen-elektro.no

Rasmussen Elektro på Sola er en faghandel innen belysning. Erfarne fagfolk kan dette med lys – de vet hvordan lyssettingen blir optimal. Aller best resultat vil du som kunde oppnå hvis Tonje Rasmussen Seland kommer hjem på befaring. Hun har all nødvendig kunnskap og yrkeserfaring til å planlegge og gjennomføre nye løsninger. I butikken på Sola finner du lamper i alle prisklasser, spesielt utvalgt for å tilfredsstille kravet til høy kvalitet.

 

 

En lampe her og en lampe der. Lys fra taket og lys på veggen… Nei, så enkelt er det ikke. ­Belysning er et fag, og det er ikke opp til alle å se hvordan lys og lamper passer best inn i ­interiøret – og ikke minst å vite hvilken type ­belysning som gir best effekt i hvert rom. Dette er fag­kunnskaper som kan ­hentes hos spesialisten på området – snakk med Tonje! Hun vet det som er verdt å vite om belysning, og i ­butikken på Sola har hun ­lampene som trengs.

 

Familiebedrift med sans for lyse ideer

– Vi liker å kalle oss en god, gammel­dags faghandel, sier ­Tonje Rasmussen Seland i familie­bedriften Rasmussen Elektro på Sola. – Vi er 3–4 personer i butikken, og i tillegg har vi 12–15 elektrikere som til enhver tid er ute på monteringsoppdrag. Vi tilbyr all hjelp innen belysning – enten vi starter med et hjemmebesøk eller kunden kommer i butikken for å få gode råd og fine lamper.

Butikken Rasmussen Elektro, som presenter et sjeldent flott utvalg i lamper, ligger i Solakrossvegen 8, i utkanten av Sola sentrum og like ved Shell-stasjonen. Bygget heter Bautagården etter bautaen som står utenfor, og som ble funnet under utgraving før bygget ble reist i 1998.

 

Tenk helhet fra rom til rom

Lyssetting er ikke helt lett, sier Tonje videre. – Mange kjøper helt vilkårlig en lampe her og en lampe der. For å få til et skikkelig bra resultatet lønner det seg å tenke helhet. Man skal både ha mulighet til fullt lys når man trenger det, og samtidig kunne endre uttrykket i det enkelte rom ved ulik lyssetting. På mange måter vil rett belysning forsterke romfølelsen.

 

Når lampene er valgt,

gjør Rasmussen resten!

Når du har gjort dine valg og ­bestemt deg for hvilke lamper som skal fornye hjemmet, kan du trygt forlate butikken og overlate resten til fagfolket. Lampene blir pakket, fraktet hjem til deg – og Rasmussens montører står for den endelige installeringen. ­Enklere blir det ikke!

 

Høy kompetanse og 
lang erfaring

De ansatte hos Rasmussen ­Elektro støtter seg både til lang erfaring og en rekke kurs når det kommer til belysning. Både ­Tonje og faren Jan Inge ­Rasmussen, som startet butikken i 1988, har utdannelse innen elektrofaget.

– Vi kan svare på det meste innen elektro. Det er ikke så mange som har denne kompetansen, og vi vet hva som er kvalitet, sier Jan Inge og fortsetter: – Mange har ikke tenkt gjennom hvordan de skal få strøm til den nye lampen. Det fikser vi.

– Og vi følger selvsagt med på trender og nye retninger innen vårt fagområde, legger Tonje til. – Design og stilarter forandrer seg, lamper får nytt, spennende utseende – og vi gjør vårt ytterste for at utvalget vårt i butikken skal være så up-to-date som mulig.

 

Unike prismekroner

Rasmussen Elektro er viden kjent for sine prismekroner, og det ­store utvalget gjør at alt ligger til rette for å finne en type som ­passer.

– Mange kommer langveisfra og vet nøyaktig hva de vil ha, og de ser på prismekronene som husets smykke. Det er mye nitid hånd­arbeid i en slik krone, og de er jo virkelig flotte. En prismekrone er en tidløs lampe som ofte går i arv mellom genera­sjonene, sier Tonje. Faktisk er Rasmussen Elektro blant de største i landet på prisme­kroner.

 

Mange ideer til nytt interiør

– Med så omfattende utvalg av lamper på ett sted, er det lett å få nye impulser og gode ideer, sier Tonje.

– Her er lamper i alle prisklasser, men alt er spesielt utvalgt for å tilfredsstille ­kravet til høy kvalitet. Og vi ­følger opp med et stort utvalg håndlagde lampe­skjermer som er produsert i Norge og som blir en flott ­dekor – en gammel ­lampe blir som ny!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no