ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

useriøse tilbud kan bli en dyr erfaring


avea klinikken – 100 % profesjonell behandling

Tekst: Rolf SchreinerPublisert: 01.02.2014

Fakta:

avea 
klinikken

HVA:
Klinikken tilbyr trygge og effektive behandlinger innen kosmetisk medisinsk behandling og plastikkirurgi.

 

AKTUELL MED:
Klinikken har avsluttet Total Makeover 2013 – behandlingen av Monica Røreng fra Stavanger.

 

HVOR:
Bjødnabeen 2,

4033 Stavanger

(på Forus, like ved travbanen).

 

ÅPNINGSTIDER:
Mandag, onsdag & fredag: 
08.00 – 16.00.

Tirsdag & torsdag: 08.00 – 20.00.

 

KONTAKT:
Telefon 51 800 100

post@avea.no

 

WEB:
www.avea.no

avea klinikken på Forus har et profesjonelt fagmiljø innen kosmetisk hudbehandling og plastikk kirurgi. 10 års erfaring og en dyktig stab med leger, kirurger, sykepleiere og hudterapeuter gjør at klinikken kan tilby de beste, tryggeste og mest effektive behandlingene på markedet.

Det skal du ha i bakhodet når du vurderer «tilbud, rabatt og avslag» fra mer eller mindre useriøse aktører som ikke har faglige sertifikater å vise til. Du har bare én kropp – behandling på billigsalg kan bli en dyr lærepenge!

 

Uheldig trend på verdensbasis: 

Fritt frem for amatører!

Europeiske og amerikanske fag­tidsskrifter innen kosmetisk medisinsk kropps­behandling er bekymret over økningen av useriøse aktører i markedet. Lave priser ­florerer fra nykommere og andre uten ­faglig kompetanse – derfor bør du som kunde ­aldri se på prisen alene! Sjekk hvem som skal utføre behandlingen, og vit hva som ­injiseres i kroppen din.

 

Erfaring og kompetanse

avea er en godt etablert klinikk innen ­kosmetisk medisin – med en stab som har faglig utdannelse og yrkeserfaring som gir kundene trygghet. Jevnlig kontroll og oppfølging bygger opp et godt kundeforhold – alle blir ivaretatt på et faglig godt grunnlag.

Helt siden starten for 10 år siden har avea spesialisert seg på kosmetisk medisin – dvs. ikke-kirurgiske behandlinger, der ­prinsippet er effektiv, men skånsom reparasjon og fornyelse av aldrende og skadet hud.

 

Autorisert Restylane-klinikk

Hud er enten sunn og vel­fungerende eller ikke. Behandlingene ved avea klinikken tar sikte på å aktivisere hudcellenes funksjoner. Dermed korrigeres synlige hudproblemer som linjer, store porer, akne, slapp hud, pigment­flekker og arr.

Når det gjelder bruk av filler, er kun det beste godt nok – avea er sertifisert ­Restylane-klinikk, og alle sykepleierne er kurset og godkjent av Q-Med, som er ­verdensledende innen estetisk og korrigerende behandlinger. 

Som eneste klinikk i Norge, er avea ­sertifisert kurssted for andre behandlere, med blant annet lege Christian Gorgas som instruktør.

Øre, nese, hals, bryst, 

mage, ben og armer… 

avea klinikken opplever at ­kunder ­kommer for å gjøre små justeringer, rett og slett for å føle seg bedre. Hver kunde er ­spesiell, hvert ansikt unikt, og hver persons ­aldring ­forskjellig. Derfor legger klinikken vekt på å behandle den enkelte etter ­deres ­individuelle behov.

 

Klinikkens kompetanseområder:

• Kosmetisk medisinsk behandling ved lege Christian A. Gorgas, sykepleier/hudpleier Heidi Broadhurst, sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen og sykepleier Cathrine Cox.

• Plastikk kirurgi ved kirurg Stefan Emmes. 

• Samarbeid med Edge Frisør – ved Iris T. Gundersen.

 

Total makeover 2013: Gratis fornyelse for én av 
Lokalavisens lesere –Monica Røreng, 37 år, 
fra Stavanger

Valget av Monica var nøye gjennomtenkt – målet var å finne en «vanlig» person som de fleste kan kjenne seg igjen i. Det var ­aldri snakk om noen ekstrem forvandling eller glamorøs Hollywoodstil, men heller å fremheve og forsterke hennes personlige trekk for å skape en friskere versjon av ­Monica. I store trekk skjedde dette:

• IPL Starlux behandling mot synlige blodkar i ansiktet. Lysimpulser satt mot huden – også god effekt på arr.

• Nu-derm – hudfornyelse med 
medisinsk kremprogram fra 
Obagi som øker blodsirkulasjonen og cellenes væskefylde. Ujevn hudtone og overflate korrigeres.

• Flere behandlinger med Restylane ­Vital, også kalt skinbooster. Bedrer hudens ­kvalitet og gir et naturlig friskt utseende.

• Restylane Lip Refresh, for å gjennomfukte og markere leppenes naturlige form, uten for mye volum.

• Botulinum toxin gav Monica et mer ­våkent og åpent blikk.

• Tennene ble bleket med Brilliant Smile to ganger. Og det virker – Monica smiler mer!

• Operasjon med fettsuging av mage og flanke. Som mange andre følte Monica at det lille ekstra var vanskelig å trene bort.

• Egde Frisør tok seg av «the finishing touch» med hår og sminke.

 

Vellykket resultat

avea på Forus er eneste klinikk i ­distriktet som har gjennomført denne type Total Makeover. Monica ønsket en mulighet til å «pynte seg opp» med varig vel­lykket ­resultat, og hun er meget fornøyd med ­behandlingen. Hun får stadig komplimenter fra venninner, og hun anbefaler sin egen «forvandling» til alle som ønsker et flottere speilbilde – og ikke minst et bedre selvbilde.

Kosmetisk medisin 
Kosmetisk medisin er ikke-­kirurgiske behandlinger der ­prinsippet er effektiv, men ­skånsom reparasjon og for­nyelse av aldrende og skadet hud. De mest sentrale kosmetisk medisinske behandlinger er ­medisinske kremer, lys­behandling med laser og pulslys, botulinum toksin (Botox, Azzalure m.m.), hudfyllere som Restylane, skleroterapi og kjemisk peeling i tillegg til tannbleking. 

 

• Restylane 
Restylane er en gelé laget av hyaluronsyre, som finnes i kroppen og er den viktigste av hudens naturlige fuktbindene stoffer. Den benyttes for å glatte ut linjer, rynker og furer i ansiktet, for å forme ansiktet, og egner seg også utmerket til forstørring av lepper. 

 

• Botulinum toksin (Azzalure, Botox, Dysport, Vistabel)
Dette er et protein som ­produseres av bakterien clostridium botulinum, og som fungerer muskel­avslappende. Kosmetisk bruk av proteinet har foregått siden slutten av 1980-tallet, med gode ­resultater. De vanligste ­områdene for behandling med botulinum toksin er i pannen, i sinterynken og rundt øynene – i tillegg behandling av svetteproblemer.

 

• Pulslys (fjerning av hår, pigment­flekker eller blodkar)
Behandlingen utføres lokalt på det ønskede området med ­markedets mest moderne pulslys-maskin, og de overpigmenterte hudcellene vil ­erstattes av nye, lyse hud­celler. De fleste trenger 1–3 behandlinger.

Dette er artikkel nr. 4 i serien om total makeover 2013


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no