ANNONSE

HUS & HAGE

Nye familieboliger i Sandnes 
med rente 2,4%

Tekst: Svein Kåre Edland

3D-illustrasjon: Render


Publisert: 24.05.2014

Her viser bildet hvordan området ser ut, og de forskjellige byggene som skal oppføres. Hove Plantesalg i hjørnet oppe til høyre. Ferdig sommeren 2015.

Fakta:

Hove Gård


Hva:
Boligprosjekt i regi av Jadarhus og Teambygg.


Aktuell med:
Familieboliger til gunstig pris på Hove Gård


Kontakt:
Ketil Aune, Jadarhus tlf. 948 84 005

Morten Moene, Team Bygg tlf. 913 22 941

Leiv Inge Stokka, EM1, tlf. 952 10 773

Arild Slettebø, Jadarhus tlf. 913 42 791


Web:
www.jadarhus.no
www.teambygg.no

Drømmer du om en ny og moderne bolig for familien? Nå har du sjansen i det nye boligområdet som etableres rett utenfor Sandnes sentrum. Med på kjøpet får du mulighet til en fantastisk gunstig finansiering. Det betyr lave bokostnader.

 

 

– Salget i dette prosjektet har gått svært bra sier Arild ­Slettebø fra Jadarhus. Alle leilighetene i første byggetrinn er solgt. Nå gjenstår det familieboligene som ferdigstilles til sommeren 2015. Totalt er det 19 familieboliger, og 5 er solgt. Kjøperne vil sette pris på beliggenheten som er veldig nær Sandnes Sentrum, samtidig som det er ute i naturen med flotte friområder rett utenfor stuedøren.

 

Rekkehus for familier

– For familier med behov for større arealer tilbyr vi to forskjellige boligtyper, forteller Arild ­Slettebø til Lokalavisen.

– I dette trinnet er det 10 stk. på 110 kvm og 9 stk. på 127 kvm av hver type rekkehus som legges ut for salg. Den minste er på 110 kvm og går over tre plan. Her er det i utgangspunktet tre soverom, men med mulighet for et fjerde soverom. De største boligene er på 127 kvm og her har du 3 soverom. Disse boligene har full livsløpsstandard etter husbankens krav. Prisene starter fra kr 3.598.000 levert klar for egeninnsats. Egeninnsatsen går på sparkling, maling, og legging av gulv i tørre rom. Boligene selges til fast pris. Du betaler bare 10% nå, og resten ved overtakelse neste sommer.

 

Trygg og langsiktig finansiering

– På alle de nye boligene vil kjøper kunne få lån i husbanken på 80 – 90 % av kjøpesummen, forteller Arild Slettebø til Lokal­avisen. Den endelige utmålingen er ikke helt klar, men husbankens finansieringstilbud er svært gunstig. I Husbanken får vi opplyst at flytende rente nå er på ca 2,4%, men fra 1. juli er renten 2.3%. Du kan binde renten for både 10 og 20 år til gunstige betingelser. Gjennom mange år har Hus­banken vært en stabil og god utlåner som sikrer norske boligeiere en lav og god rente. Som igjen medfører lavere bokostnader. Velger du husbanken vil du kunne få lånet avdragsfritt i 5 år. Det gir deg en gunstig start i ny bolig.

 

Arkitektens tanke

– Tanken i prosjektet er at en har tatt utgangspunkt i småby­strukturer, forteller arkitekt Lars Nielsen. Husene er plassert langs gater og tun, forbundet med smug. Rekkehus ligger veg i vegg med leilighetsbebyggelse. Med denne løsningen får beboerne bilfrie uteområder. Gatene, ­tunene og smugene tas tilbake til oppholds- og lekeareal som i de gamle landsbyer med bebyg­gelsen langs og rundt gatetun. Innredet med sitteplasser, lekeredskaper, trær og beplantning blir gate­tunene oppholds og lekeareal. Mot sør ligger store friarealer med kvartalslekeplasser og ball­baner, forbundet med gatetunene uten kryssing av trafikkerte gater.

– Vi har utviklet praktiske og funksjonelle løsninger i boliger og leiligheter der alle får kontakt med det trivelige og skjermede tun arealet, sier Ingunn Aarrestad hos IHT. En fin variasjon og gode detaljer på boliger og leiligheter skaper et levende og godt bomiljø.

Høy kvalitet og 
fjernbåren varme

– Vi bygger moderne boliger med vannbåren fjernvarme til oppvarming og forbruksvann, forteller Ketil Aune, salgs­ansvarlig for Hove Gård. Når du først skal ha deg ny leilighet er det greit å vite at utbyggerne har tenkt kvalitet. Kjøkken, bad og garderobe løsninger er fra Norges fremste leverandører. For kjøpere som er tidlig ute vil det være mulighet for valg av fronter, benkeplater, innredning og fliser.

– Vi legger alltid vekt på å levere flotte og tiltalende selveier boliger med god standard, sier Slettebø. Boligene leveres med fliser på badegulv og vegg. ­Praktiske åpne kjøkkenløsninger med god skapplass. Solvendte vindusflate gir en lys og trivelig innvendig atmosfære. Rekke­husene har eget privat terrasse areal på bakkeplan. Det fine med nye moderne boliger er at de er arealeffektive og har hensiktsmessig planløsning. Det betyr at du rett og slett trenger mindre bolig, mener utbyggerne.

 

Attraktivt område 
for kjøperne

Hove utbygging har en beliggenhet som er attraktiv for mange mener Olav Kristensen og Leiv Inge Stokka fra Eiendomsmegler 1. – Her er det nærhet til byen, samtidig som du er ute i naturen. Anlegget vil får store grønt­arealer, og Stokkelandsvannet ligger bare noen få hundre meter unna. Det er kort vei til Sandvedparken, og det er lett å komme seg over mot Bogafjell og videre til det flotte Melshei området. Kort vei til butikker og de store arbeids­plassene i Sandnes og på Forus er også viktig ­mener de erfarne meglerne. Dette er ­kvaliteter som kjøperne setter pris på og vi vurderer dette som et svært godt boligprosjekt.

 

Fritidsaktiviteter, 
skole og barnehage

– Er du blant de som liker å ta en rusletur, joggetur eller en sykkeltur? Dette prosjektet ligger glimrende plassert i forhold til mange fine løyper, mener Arild Slettebø. I tillegg er det kort vei til lekeplasser, fotballbaner, barne og ungdomsskoler, barnehager og butikker. Sørbø skole fullfører utbyggingen i år og får 392 nye plasser fordelt på 14 klasser. Det etableres også 2 nye barnehager i nærområdet, og begge står ferdige i år. Det er Sørbø Barnehage og Kreativ Barnehage Hove. Her finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet.

 

Ønsker du mer informasjon?

Dersom dette prosjektet er ­interessant tar du kontakt med ­representanter fra de ulike ­aktørene nedenfor. Du vil bli vist tegninger på de forskjellige ­ledige boligene, og får svar på de spørsmål du har.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no