ANNONSE

HUS & HAGE

planlegging, størst utvalg, lave priser og hjelp til legging


Keramikk & Flis har alt du trenger!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paolo Pagani


Publisert: 24.05.2014

Brynjar, Christine og Randi Bratsberg ønsker velkommen til et helt unikt utvalg av fliser i den store butikken.


Fakta:

Keramikk 
 & Flis AS


HVA:
Familieeid bedrift som har klart å kombinere høy kvalitet med lave priser – fordi de selv står for import av fliser, stein- og glassmosaikk. Butikken er en stor lagerhall med kanskje landets største utvalg av fliser. 


AKTUELL MED:
Full kompetanse i hele prosessen! Med interiørkonsulent på laget gis gode råd i planleggingen – og butikken tilbyr hjelp til legging av fliser.


HVOR:
Haugåsstubben 6, Åsen i Stavanger

Inn til venstre for Shell-stasjonen – 

i enden av BYGGMAX-bygget


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag 08 – 19

Lørdag 10 – 16


KONTAKT:
Telefon 51 57 09 70

Mobil 41 55 34 30

E-post: christine@keramikkogflis.no


WEB:
www.keramikkogflis.no

Keramikk & Flis AS ble etablert i 2002 med formål å selge kvalitetsfliser og tilleggsutstyr til lave priser – og til det lokale markedet. I årenes løp er bedriften blitt en flise-, mosaikk-, granitt- og steinvaskleverandør med kunder over hele landet. Forretningsideen er helt klar: «Produkter av høy kvalitet skal selges til markedets laveste priser. Og ingen skal slå oss på utvalget!»

 

Den 1500 kvadratmeter store lagerbutikken på Åsen, like ved Motorveien, er et skattkammer av fliser og mosaikk. Keramikk & Flis AS er en familiebedrift som drives av ekteparet Randi og Brynjar Bratsberg og datteren Christine. De tilbyr forskjellige typer fliser av variert format – til bruk inne og ute. Bare av uteflismodeller presenteres 110 varianter i de store og oversiktlige ­lokalene. Her finner du også ­landets største utvalg i glass/krystall- og steinmosaikk.

– Siden vi er kjedeuavhengige, er vi veldig fleksible i produkt­utvalg og lagerhold. Vi har et annet og langt mer variert fliseutvalg enn kjedebutikkene, og her kan kundene få varene sine uten å måtte vente, sier Brynjar Bratsberg og legger til: – Alt av fliser, stein- og glassmosaikk er egenimportert, derfor kan vi legge oss på vårt eget lave prisnivå. På den måten kan vi leve opp til vårt motto: «Alle har råd til fliser – med våre priser.»

 

Gjennomført fagkunnskap i hele prosessen

Christine Bratsberg er utdannet interiørkonsulent, og hun har våtromssertifikat. Det betyr at Keramikk & Flis har all nød­vendig fagkunnskap når du som vil handle flis, trenger gode råd og kyndig veiledning. All flis passer ikke overalt – sånn er det bare!

– Fliser er kosmetikk, sier Christine. – Et rom, en vegg ­eller et gulv skal se pent ut, men samtidig holde en standard som tilfreds­stiller kravene som er satt, blant annet etter våtroms­normen. Her gir vi god informasjon og veiledning for at drømmer og forventninger skal bli oppfylt.

Du får hjelp med innredningen og forslag til gode praktiske løsninger med fliser på plass. ­Christine kan også ta seg av legging av flisene, og hun har medhjelpere for hånd på større oppdrag. Her er det bare å bestille full pakke!

– Kunden skal føle seg 100 % trygg hos oss, sier Christine.

– Vi skal vise at vi behersker vårt fagområde helt og fullt, og at vi har kunnskap og erfaring til å møte kravene i markedet. Det er også viktig å påpeke at med fagfolk og ypperlig dataverktøy på plass, er vi nå i stand til å påta oss større interiørkonsulentoppdrag.

 

Bransjegodkjenning

Brynjar forteller at butikken er medlem av ByggKeramikk­Foreningen (BKF), som er flisbransjens kompetansesenter.

– Kunder som er opptatt av kvalitet, bør se etter dette merket når de handler fliser. Medlemskapet borger for at vi har den kompetansen som trengs for å sikre at kundene får et best mulig resultat. Faktisk hender det at vi råder kunder til ikke å kjøpe fliser når vi hører hvor de har tenkt å ha dem. Vi mener at vår jobb er også å rettlede kundene om det er riktig å bruke fliser eller ikke.

At arkitekter og interiør­arkitekter kommer tilbake for å vandre rundt i det store butikkområdet og vurdere løsninger, er også et kvalitetstegn i seg selv, sier han.

Skihelt og ny kirke

Keramikk & Flis driver også netthandel og sender varer til hele landet – til private og ­butikker. Randi Bratsberg forteller: – Klart det er artig at Bjørn Dæhli har handlet fliser til eget hjem fra oss her i Stavanger. Vi har også levert alt av utestein, polert granitt til kirkegulvet og takskifer til den nye katolske kirken i Stavanger. Vi ble valgt fordi vi var best på pris og at kvaliteten lå på et høyverdig nivå, påpeker hun.

På butikkens nettsider står flere referanser.

 

Kvalitet i detaljene

– Alle fliserne vi selger er innenfor gjeldende norsk standard for 1. sortering, sier Brynjar. 
– ­Flisene vi importerer fra Kina har uten tvil den beste ­kvaliteten, de er også billigere enn f.eks. fliser som er produsert i Vest-Europa.

Så har han et viktig poeng: 
– Folk burde være mer oppmerksomme på kvalitets­forskjeller når det gjelder tilleggsprodukter som avrettingsmasse, lim, fugemasse og membran. Det er disse produktene som sikrer at baderom er tette og at fliser og fuger ikke løsner. Våre tilleggsprodukter er produsert av LIP i Danmark og er noe av det beste du kan få på markedet, sier Brynjar.

 

Eksotiske elvestein-vasker

De tradisjonelle vaskene på ­badet har fått en spennende konkurrent. Fra stillehavsøya Bali importerer Keramikk & Flis elvestein-vasker i flere stør­relser. Vaskene er røffe i stilen og ser ut som store uthulte steiner. En variant er faktisk laget av et forsteinet tre som er 10 mill. år gammelt.

– Vi har levert slike vasker i tillegg til 200 kvm marmor­mosaikk til Beths Beauty-Senter i Oslo, sier Randi. – Og denne spreke nyheten sprer seg over hele landet – så langt nord som til Karasjok og Alta har har vi sendt «River Stone» vasker.

Elvestein-vaskene må sees for å gi skikkelig inntrykk – det er bare å legge turen til Åsen for å få nye impusler. Butikken kan også tilby steinvasker i granitt og marmor – med inntil 1,20 meter lengde.

 

Store fliser – og flott eikegulv

Keramikk & Flis har lagt sin ære i å kunne tilby fliser i stor­format til priser ingen andre kan matche. Større fliser vil i mange sammenhenger gi en penere og renere overflate, og i butikken på Åsen er det bare å velge blant mange store modeller.

Og hva med et stilig eikegulv – som brede planker i stedet for parkett? Keramikk & Flis kan tilby massiv eik i 20 mm tykkelse (kan dermed legges rett på gulvbjelkene) og en bredde på hele 24 cm – til en pris av kr 690,- per kvm. Stikk den!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no