ANNONSE

MOTOR

Ny bil med flott design, 
trenger ikke koste skjorta

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Kia / Svein Kåre Edland


Publisert: 07.06.2014

Kia Sportage markedsføres nå med at den ser ut som om den koster en million, men koster bare fra kr 259.000.


Fakta:

Kia


Hva:
Verdens 4. største bilprodusent sammen med konsernsøster Hyundai.


Aktuell med:
Åpner nytt showroom og presenterer flere nye modeller med gode åpningstilbud. Har også egne showroom på Arkaden Torgterrassen i Stavanger og Amfi Vågen i Sandnes hvor noen av modellene er utstilt.


Hvor:
Bedriftsveien 25, Sandnes


Kontakt:
Jarle Braut, mob. 902 07 480

eller tlf. 51 68 37 00


Web:
www.kia.no

Drømmer du om ny bil med stil og eleganse i tillegg til god kjørekomfort og mye utstyr? Da er det gjerne på tide å vurdere andre bilmerker enn dine tradisjonelle valg?

 

– Vi er utrolig stolte av å kunne presentere så mange spennende modeller, forteller Helge Kjellevold og Jarle Braut til Lokalavisen. Bilkonsernet Ålgårds Auto er mest kjent som distriktets forhandler av Nissan, men åpner nå ny, stor butikk hvor Kia sine prisbelønte biler skal vises frem. Den nye butikken ligger i samme gate som Ålgårds Auto på Vibemyr, nær Kvadrat. 
– Vi har solgt Kia i flere år, men har vokst ut av dagens lokaler, opplyser Kjellevold. 
– Derfor er vi er svært glade for å kunne flytte Kia inn i et stort og flott lokale hvor vi bare kan fokusere på Kia. Det som er spesielt kjekt for kunden som er på biljakt, er å oppleve kombinasjonen av flott design, mye utstyr og svært lave priser. I tillegg har Kia verdens beste fabrikkgaranti på hele 7 år.

 

Sjefsdesigner fra Audi og Volkswagen

Med lave produksjonskostnader i det fremadstormende industrilandet Sør-Korea, har Kia sammen med konsernsøster Hyundai blitt verdens fjerde største bilprodusent. Og Kia er ikke alene fra Sør-Korea. Innen elektronikk og bil er Sør-Korea blitt blant de aller største produsentlandene. Samsung er en annen produsent som er blitt ledende i verden innen mobil og lesebrett. Stikkordene er lave kostnader, høy kvalitet, og fokus på design. For virkelig å ta steget opp blant de store, valgte Kia for noen år siden å utnevne tyskeren Peter Schreyer som sjefdesigner. Peter Schreyer er en av bilindustriens mest respekterte autoriteter innen produktdesign, og har en imponerende CV. Som sjefsdesigner både hos Audi og Volkswagen i flere år, høstet Schreyer velfortjent anerkjennelse for flere unike design konsepter. De siste 6 modellene som Kia har lansert, har alle fått anerkjente priser for design og kvalitet.

Ser ut som en million, men koster bare fra kr 259.000,-

– En av de største salgs­suksessene til Kia er den nye ­Sportage modellen, forteller Jarle Braut som er salgssjef for Kia. 
– Du har gjerne fått med deg tv reklamen som går på at det ser ut som en bil til en million, men koster bare fra 259.000? Nye Kia Sportage er full av spennende nyheter, og har blant annet fått ny front, nye baklys, nye felger og 4 nye farger. Innvendig er kvalitetsfølelsen oppgradert ytterligere med nytt instrumentpanel, oppvarmet ratt og en rekke andre gode og elegante detaljer. I tillegg er støynivået redusert og kjøreegenskapene forbedret. Med prisbelønnet design, høy sitteposisjon og stor bagasjeplass, har du en bil som er helt perfekt for norske forhold. Mange i vårt distrikt er opptatt av å ha en suv, og denne vil nok være en av våre bestselgere det neste året, mener Braut.

 

Norgespremiere 
på bil med sjel

I dag lanserer vi den nye Kia Soul, som bærer sitt navn med rette. Den har virkelig sjel mener både Kjellevold og Braut, og insisterer på at Lokalavisens utsendte må sette seg inn og føle designet og sjelen som ligger i den nye bilen. Med stilig rødfarge lar vi oss imponere over det tøffe interiøret, små detaljer og overraskende romslighet. 
– Du kan få den med en rekke ulike og spennende kombinasjonsløsninger, forteller Braut. Det er mulig å velge mellom flere lekre farger på interiøret, kontrastfarge på taket og spennende ekstrautstyr. Her kan du virkelig få noe spesielt. En bil som ikke alle har, og prisen starter fra kr 237.000. Fra august kommer også elektrisk Soul, men du kan bestille den allerede i dag. Med 111 hk og en rekkevidde på opp mot 200 km blir elektrisk Soul et svært spennende og ikke minst romslig alternativ blant el-bilene.

 

Norgespremiere med prisbelønnet design

Kia Optima er en sedan i det såkalte D-segmentet, som er den «folkekjære» mellomklassen i Norge, der Toyota Avensis, VW Passat, Mazda 6 og Ford Mondeo slåss om kundenes gunst. 
– Her får du virkelig mye for ­pengene. Med lekkert prisbelønnet design og høy materialkvalitet, er Optima virkelig en bil i premiumsklassen mener Jarle Braut. 
– I den rommelige kupeen omgir du deg med luksus på alle kanter, og med god plass til både passasjerer og bagasje. Prisen starter fra kr 299.900.

 

Fint med 7-seter

Noen perioder i livet er det svært viktig å ha mange sitteplasser i bilen. Enten om du har stor familie, bikkje eller er fotballtrener eller aktiv i foreningslivet. For dette formålet har Kia modellen Carens, som i tillegg til å ha sporty design, også er svært fleksibel. Setene kan enkelt tilpasses dine behov på et blunk. Ved å legge ned det nedfellbare passasjersetet foran kan du ta med deg gjenstander på inntil 2,15 meter i kupeen. På andre rad får du tre individuelle seter som kan skyves forover og bakover for bedre komfort. Ved å slå ned setene i både andre og tredje seterad, får du en lastekapasitet på hele 1650 liter. Det gir deg nok plass til store ting og ukens handleposer.

 

En av Norges mest 
solgte småbiler

Når en samlet bilpresse roser Picanto opp i skyene, da vet du at du har fått til noe. Det som denne bilen er mest anerkjent for, er sprek design, imponerende kjøreegenskaper og et utstyrsnivå som overgår det meste. Her er det ikke spart på noe. Denne småbilen har en startpris i ­Rogaland på 130.000.

 

Prøvekjøring og gode åpningstilbud

Er du interessert i å se nærmere på hva Kia har å tilby? Ta turen ut og se nærmere på alle de fine nye modellene med stilig design, mye utstyr og til en fornuftig pris.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no