ANNONSE

MOTOR

Bikerstreet – mye mer enn motorsykler!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLindenPublisert: 07.06.2014

I andre etasje hos Bikerstreet har Ingve Martinsen mye nytt å vise frem – her et utvalg Honda gressklippere. Etasjen byr også på mye nytt innen 3- og 4-hjuls doninger.


Fakta:

Bikerstreet

HVA:
Norges største MC-senter på Mariero.


AKTUELL MED:
Produktutvalget er kraftig utvidet med nye, topp moderne fremkomstmidler på to, tre og fire hjul.


HVOR:
Langflåtveien 37, 4017 Stavanger – like ved lyskrysset mellom Helgø Meny, McDonald’s og Toyota.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 09.00 – 17.00

Tirsdag kl 09.00 – 19.00

Lørdag kl 10.00 – 14.00

Verkstedet åpner kl 08.00, 
lørdag stengt.


KONTAKT:
Telefon 51 63 63 63 – 98 26 02 22 

Verksted 98 26 02 16

Harley Davidson 98 26 02 14


Bergen, telefon 55 32 79 40 

Trondheim, telefon 73 94 97 70


WEB:
www.bikerstreet.no

Bikerstreet AS er med sine tre butikker i Stavanger, Bergen og Trondheim Norges største MC-forhandler. Omsetningen i 2012 var på 75 millioner kroner. I alle tre butikkene selges det nye og brukte MC, lett MC, mopeder og scootere. Det er også egne utstyrsavdelinger og autorisete verksteder på hvert sted.

Hovedkontoret ligger i Stavanger – og her er nå produktutvalget utvidet betraktelig, ikke minst gjennom Honda sine power-produkter.

Det er to og et halvt år siden gründerne Svein Petter Mjølhus og Owe Rovik fikk realisert drømmen de hadde hatt en stund. Datoen var 11/11 2011, og naturlig nok – klokken 11 ble dørene åpnet til enestående nytt senter for alle MC-entusiaster.

Det var flere ledende MC-­butikker i distriktet som ble slått sammen – på 3000 kvm gulvflate ble et imponerende utvalg sykler vist frem i all sin prakt. MC-folket fikk et treffsted de aldri hadde sett maken til!

Så har det gått slag i slag, og i dag har Mjølhus og Rovik 20 medarbeidere med på laget. Fortsatt er utvalget av MC, lett-MC, mopeder og scootere et imponerende skue hos Bikerstreet på Mariero (skrått over Helgø Meny), og den store nyheten ­akkurat nå er de spennende nye produktene som er på plass i ­butikkens andre etasje.

 

Honda og Peugeot med spennende nyheter

Ingve Martinsen er salgsansvarlig for etasjen med alle nyhetene, og det er ikke småtterier han har å vise frem! Blant power-produktene til Honda er motoriserte gressklippere, robotklippere, plentraktorer, snøfresere, hekksaks, løvblåser, rygg­sprøyter, aggregater og vannpumper. ­Bikerstreet har også eget spesial­verksted som yter full service på Honda-­produktene.

Fremkomstmiddelet Segway er nå på full fart inn i Norge. Det er noe helt spesielt med å kunne flyte av gårde – stående mellom to hjul – bortover gater og veier. Varianten med off-road dekk bringer deg også ut i terrenget.

En annen fresk nyhet er ­Piaggio 3-hjuls MC som kan ­kjøres med bilsertifikat.

Innen firehjulinger – såkalte ATV – har Martinsen flere ­modeller å velge mellom.

Nyeste nytt i butikken (ankomst i uke 24) er Peugeot el-sykler. Nå kan du kjøre lenger og oppleve nye steder – med kun litt elektrisk hjelp.

Bikerstreet er til og med engasjert i livet på sjøen. Martinsen forteller at avdelingene i Bergen og Trondheim også selger båter.

 

Harley-Davidson er fortsatt helt sjef!

Over hele verden er betingelsen for å få selge Harley-Davidson MC at syklene står i et eget lokale. Her skal man ikke blande seg med mengden – man har da et rykte å ta vare på! (Det skal dog sies at det er lov å dele verksted.)

Bikerstreet sin Harley-­Davidson-butikk er blant Norges aller største og flotteste. Over 20 modeller står utstilt i størrelser fra 883 ccm til 1800 ccm, og til priser fra 125.000 kroner til nærmere en halv million.

Harley-Davidsen er markedsleder i Rogaland, og Bikerstreet forventer et salg på 52 sykler i året, altså én per uke.

 

De andre er også på plass

Er man størst, så er man størst. Da skal utvalget være det aller beste!

Bikerstreet Stavanger er forhandler for følgende MC-­merker: Aprilia – BMW – Derbi –Harley-Davidson – Honda – Kymco – Moto Guzzi – Peugeot – Piaggio – Suzuki – SMC – TGB – Triumph – Yamaha – Vespa – Segway.

 

Egen miljøkrok i butikken

Innimellom vandring mellom nye og brukte sykler kan medlemmer i HOG (Harley Owners Group) og andre MC-entusiaster samles over en kopp kaffe og en givende MC-prat i en egen krok av lokalet. Dette er blitt et aktivt treffsted ikke minst om tirs­dagen, da Bikerstreet har langdag.

 

Verksted på 400 kvm

Bikerstreet sitt verksted er godkjent (autorisert) av Statens ­vegvesen. For å bli godkjent må man oppfylle detaljerte krav til personale, lokaler, utstyr og ­maskiner, oppbevaringsplass for kjøretøy og reparasjonsdata.

Hele 10 fagutdannede mekanikere – med Dynojet testbenk, 2 stk. løftebord hver og spesialverktøy til rådighet – er godt rustet for å ta imot MC’er, mopeder og lettvektere av alle merker.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no