ANNONSE

HUS & HAGE

Bare tre nye rekkehus igjen på Hinna

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Jadarhus


Publisert: 07.06.2014

Jadarhus er i full gang med byggearbeid på Hinna, og her kan du flytte inn før jul 2014.


Fakta:

Jadarhus


Hva:
En av distriktets største boligutviklere


Aktuell med:
Tre ledige rekkehus på Hinna med innflytting før jul 2014.


Kontakt:
Mette Lise Stensen tlf: 932 47 158 mettes@jadarhus.no

Arild Slettebø tlf: 913 42 791 
arilds@jadarhus.no

Ketil Aune tlf: 948 84 005 
ketila@jadarhus.no 


Web:
www.jadarhus.no

Dersom du er på jakt etter helt ny bolig i et etablert boområde i Stavanger, er det på tide å sjekke ut dette prosjektet på Hinna.

– Det begynner virkelig å minke på mulighetene i etablerte strøk i Stavanger, opplyser Arild ­Slettebø som er markedssjef i ­Jadarhus. – Vi har stor mangel på tomter, og vårt firma har flest prosjekter utenfor de mest sentrale områdene. På Hinna har vi totalt åtte rekkehus som skal selges, og det er det eneste prosjektet vi har i Stavanger kommune. Fem er allerede solgt og tre er ledige for ny kjøper. Boligene ferdigstilles i løpet av høsten, og forventet innflytting er i løpet av desember dette året. Du kan med andre ord feire julen i ny bolig.

 

Mange drømmer om å bo på Hinna

Hva gjør Hinna så attraktivt? – Det er selvfølgelig vanskelig å rangere bydelene, men det er ikke tvil om at Hinna rangerer helt i toppen, forteller Slettebø. 
– Det klinger godt, og det er ikke uten grunn. Med adresse Hanna Winsnes gate får du en beliggenhet i et svært etablert boområde med gode kvaliteter og infrastruktur. Stavangers kanskje mest populære bydel. Derfor kan man trygt si at familieboligene Jadarhus har startet byggingen av, kan være en gylden mulighet for alle som bærer på en Hinna-drøm. Det mener i alle fall markedssjefen i Jadarhus.

 

Sentral beliggenhet og god kommunikasjon

Fra Hanna Winsnes gate er det kort vei til det meste. Du finner dagligvarebutikker i gåavstand fra boligen, og kort vei til Hinna Park og Stadion Parken kjøpesenter. Området har god infrastruktur med barnehager, Jåttå barneskole og Hinna ungdomsskole. Kort vei til kollektiv transport som buss og tog, med god og hyppig forbindelse i alle retninger. Her har du også naturen rett utenfor døren. Sørmarka med sine flotte turområder er bare noen få hundre meter unna. Idrettsanlegget på Hinna er nesten å regne som nabo. Du bor «midt i smørøyet» med kort vei til både Sandnes, Stavanger, Forus og Sola. Nærheten til mange arbeidsplasser gjør det enkelt å sykle eller gå til jobb. Nærhet til jobb blir et stadig viktigere spørsmål når du skal bestemme deg for hvor du skal bo.

 

Effektive arealer

De ledige boligene kalles Rekkehus Nord, og går over tre etasjer. Samlet areal er 108 kvm. I første etasje finnes kjøkken og allrom med god plass til å samle familie eller venner over et godt måltid. Du har også bad og vaskerom i denne etasjen. Når du kommer opp til 2. etasje, er det stue og mulighet for tredje soverom. I 3. etasje ligger boligens to soverom og bad. Arealene er effektive og plassen er svært godt utnyttet. På baksiden av huset har du en praktisk bod til oppbevaring av sykler og utstyr.

 

Inkludert i leveransen og pris

I de nye boligene er det hvit kjøkkeninnredning med Siemens integrerte hvitevarer i stålutførelse og frittstående kjøleskap. På badene er det fliser på både gulv og vegg. I boden som har sluk, er det våtromsbelegg. Trappen leveres beiset og lakkert, dørene er slette og hvitmalte. Vinduene er hvitmalte, og boligene leveres med balansert ventilasjon og luft til luft varmepumpe. Utvendig kledning leveres grunnet og to toppstrøk i sort dekkende farge med en kontrastfarge i inngangssonen. Du får en praktisk vannkran ved inngangen, og betongplatting foran huset hvor du også har carport. Terrassen leveres i impregnerte materialer, og i hage mot grøntområde i vest skal det settes opp lødd mur med galvanisert flettverksgjerde. I fellesområde foran boligene vil det være gode lekearealer. Boligene koster fra kr 4.548.000 og leveres klar for egeninnsats til maling og gulv. Dette sluttarbeidet kan også inkluderes for et tillegg av kr 100.000.

 

Herlig med ny bolig

– Det er noe spesielt med å flytte inn i helt ny bolig, sier Arild ­Slettebø til Lokalavisen. 
– Du vet at du har fått en moderne bolig med alle de nyeste kravene fra myndighetene innfridd. Godt isolerte boliger med høy standard, og med en planløsning som er effektiv og tilpasset dagens behov. Skal du kjøpe brukt, vil de fleste i løpet av kort tid ha behov for å gjøre store forandringer med både kjøkken og bad. Her slipper du det.

 

Ta kontakt

– Dersom dette prosjektet kan være av interesse, oppfordrer vi alle til å ta kontakt med oss i Jadarhus, sier Arild Slettebø. 
– Sammen kan vi gå gjennom tegninger, innhold og selve leveransen. Det er også mulig å avtale en befaring på byggeplassen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no