ANNONSE

MOTOR

rennesøy båt as – en anerkjent og seriøs aktør i markedet


Nye båter. Bruktbåter. Båtplasser.

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden /
Rennesøy Båt


Publisert: 21.06.2014

Daglig leder Terje Hadland i Rennesøy Båt AS er opptatt av å gi kunden riktig båt til riktig bruk.


Fakta:

Rennesøy Båt AS

HVA:

Båtforretning på Engøy – forhandler av bl.a. merkene Windy, Saga og Cormate.

Gjennom Rennesøy Marina AS tilbys også båtplass på Engøy og Rennesøy.


AKTUELL MED:

Båtsesongen er i gang – kom og se utvalget lystbåter i mange prisklasser.


HVOR:

Halvorstraen 56 (helt i enden av veien, ute på kaiområdet)

4085 Hundvåg


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager kl 10.00 – 16.00.


KONTAKT:

Daglig leder Terje Hadland

Telefon 99 25 80 80

E-post: terje@rennesoybaat.no


WEB:

www.rennesoybaat.no

Et flottere båtmiljø skal du lete lenge etter. Etter kun få minutters kjøring fra asfalt, eksos og byens larm, svinger du ned på Engøy og kjører Halvorstraen helt til endes. Området preges av sjøkultur med små og store båter på alle kanter, og ytterst på kaiområdet ligger båtbutikken med navnet Rennesøy Båt AS.

Nei, da. Man har ikke gått surr i geografien – at Rennesøy Båt holder til på Engøyholmen er rett og slett fordi selskapets eiere, Joar & Kurt Gangenes, er hjemmehørende på Rennesøy. Og her ligger også Rennesøy Marina, som har samme eiere, og som driftes fra den samme båtbutikken på Engøyholmen.

Lystbåter i alle prisklasser

Daglig leder i Rennesøy Båt AS er Terje Hadland. Han forteller at det har vært et levende maritimt miljø på Engøy gjennom mange år, og at Rennesøy Båt etablerte seg her for om lag 4 år siden.

Hadland er godt fornøyd med plasseringen av butikken – det oser kystkultur på alle kanter. Han kan tilby kundene stor parkeringsplass på kaien, og båtene er på utstilling både inne og ute – i utstillingshallen og på sjøen.

– Det er veldig praktisk for den daglige drift at det jeg trenger av service- og verkstedsbedrifter, er naboer her på kaien, sier Hadland. – Da har vi nytte av hverandre, og det skaper flere fornøyde kunder til området. Vi er heldige som har skapt et så flott og aktivt senter for båtfolket så nær byen, og med bøljan blå like utenfor butikken kan båtene presenteres i sitt rette element – klare for prøvekjøring.

Rennesøy Båt er forhandler av Windy, Saga og Cormate her i distriktet. Av bruktbåter tilbys også en rekke andre merker – som Viksund, Saga, Princess, Bavaria, Greenline (Hybrid!), Askeladden og Ryds.

Terje Hadland ønsker velkommen til en trivelig båtprat som kan gi deg enda mer glede ut av båtlivet.

Hva slags båt trenger du egentlig?

Hadland legger ikke skjul på at båtkjøp kan ha et snev av stormannsgalskap – enten skal man vise hva man har råd til eller så tror noen at alt må være overdådig.

– Jeg ønsker å selge den båten som kunden egentlig har bruk for, det er han eller hun mest tjent med. «Hva skal jeg på sjøen – trenger jeg to baderom og tre flatskjermer?» Slike spørsmål bør folk spørre seg selv. Jeg er nøye på å ikke presse folk til å kjøpe en båt de ikke trenger. Jeg pleier si til kunden: «Lat som om du skal kjøre båt kun om natten – uten at noen ser deg – hvilken type båt trenger du da?»

Og med de siste årenes turbulens i deler av det lokale båtmarkedet er det viktig å legge til: Kjøp båt hos en forhandler som har økonomien i orden, og som du vet er til stede når du trenger service og oppfølging, år etter år…

Båtplass på Engøy og på Rennesøy

Terje Hadland har også ledige båtplasser til leie på Engøy­holmen – like ved båt­butikken. Her i det ytre området av ­Stavangers havnebasseng, kan ­båten ligge hele året i trygge omgivelser.

Tilbudet av båtplass gjelder også i Rennesøy Marina – nærmere bestemt på Gangenes, Rennesøy. Her er ledige båtplasser både til salgs og til leie. Marinaen ligger kun en liten halvtimes kjøring fra Stavanger, og du er allerede et godt stykke inne i vakre Ryfylke med Sjernarøyene, Fogn og resten av det mangfoldige øyriket.

Rennesøy Marina har også slipp, stor hall for vinteropplag, servicebygg med toalett, dusj og vaskemaskiner, kameraovervåking og bunkersanlegg med vann, bensin og diesel.

Det er bare å ta kontakt med Terje for å høre mer om ledige plasser og priser.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no