ANNONSE

TRENDER & MOTE

Skjørt 
i vindenPublisert: 21.06.2014

VÅRLIG: Alberta Ferretti var blant designerne som viste lette plissé­skjørt med vårlige mønstre på catwalken. (Foto: Fashion PPS / NTB scanpix) 


Skjørtet har fått en sentral plass i vårens motebilde, og kommer både i sporty og mer feminine ­varianter. Utvalget strekker seg fra fotside, bohemske skjørt i fargerike mønstre til figurnære miniskjørt med asymmetriske snitt.

Saint Laurent, Marc Jacobs og Dior var blant designerne som hadde satset på mer sporty varianter. Deres korte vippeskjørt hadde tydelig inspirasjon fra tennisbanen. Mange av skjørtene hadde imidlertid fått en ny og mer påkledd vri ved å legge til et høyt liv.

Blir tennisskjørtet for kort for deg, er også knelange, a-formede skjørt i vinden i vår. Sats på en romantisk variant i plissé, eller en mer rocka versjon i skinn. ­Blonder er også en het sommertrend, enten du ønsker dem på skjørtet, kjolen eller toppen.

Skjørtet har den fordelen at det lett kan styles om fra jobb til fest. Bytt ut blusen med en mer spennende topp, og flate sko med høye hæler, og du kan gå sommer­festen i møte.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no