ANNONSE

HUS & HAGE

nye fritidsboliger:


Gunstige priser i Helgøysund på Sjernarøyene

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Smart Eiendomsmegling

3D-illustrasjon: Ensign


Publisert: 21.06.2014

I Helgøysund får du perfekt beliggenhet, hvis du liker å være nær sjøen.


Fakta:

Helgøysund


Hva:
Nye, moderne leiligheter 
på Sjernarøyene


AktuelL med:
4 ledige leiligheter


Kontakt:
Jakob Sanne, tlf. 90 75 10 57


Web:
www.helgoysund.net

Kan du la deg friste? 
Det blir ikke vakrere, 
og bedre solforhold får 
du ikke i Norge. 
Rett ved sjøen. 
Indrefileten i Ryfylke.

 

 

– Beliggenheten er bare utrolig god, sier Jakob Sanne i Smart Eiendoms­megling til Lokal­avisen.

– Her har utbygger fått til et svært interessant kompleks. 
Mange har et ønske om å være nær sjøen, og det får du virkelig i dette nybygget.

 

Størrelser og priser

– Komplekset består av totalt 19 spennende leilig­heter. 4 er fortsatt ledige, og klar for umiddelbar overtakelse, sier megleren. Leilighetene varierer i størrelse fra 64 til 80 kvm og har 2 soverom, og ligger i prisklasse 2.650.000 til 2.895.000. Alle har egen solrik terrasse, og på den største leiligheten får du hele 55 kvm med privat uteplass.

 

Moderne og lettstelt

I en moderne leilighet er det lettstelt og greit. Moderne hus har lave oppvarmings­kostnader, og dette komplekset har samlet sett svært lave driftsutgifter. Og 
heldigvis får du lite vedlikehold å tenke på. Lett å låse døren og reise­ hjem, eller reise et annet sted.

 

Litt om leilighetene

Alle leilighetene har garasjeplass og sportsbod under bygget. Nærheten til landhandel og dagligvare er praktisk og gjør livet enklere. Leilighetene er bygget med høy standard som hvitt og stilrent kjøkken, varmekabler og fliser på bad samt parkett på alle andre gulv. Alle leilighetene har gjennomtenkte, effektive planløsninger og romslige sørvestvendte terrasser.

Båtplass og idyll

I Helgøysund får du både i pose og sekk. Hav, himmel og grønt. Alt du kan ønske deg rett utenfor døren.

– Dette er Ryfylkes indrefilet, sier Sanne. – Sjøen gir mange muligheter. Enten du vil ut med båt, ha late dager på svaberget eller prøve fiskelykken. 
Komplekset ligger solrikt til på en nydelig, idyllisk plass. Få minutter fra leilighetene ligger også en sjarmerende marina som er kåret til Norges beste ved flere anledninger.

– Her er det ledige plasser for nye båter, sier megleren som 
påpeker at marinaen er interessant som treffsted for båtfolket, fastboende og hyttefolket.

– I tillegg er det en stor fordel at man på Helgøysund har en dagligvare­butikk som gjør innkjøp av nødvendige varer svært enkelt.

 

Flotte områder

Området rundt Helgøysund byr på mange muligheter for både store og små. Ved marinaen finner man en flott lekeplass for de minste, like ved er der lune 
badeplasser og svaberg med stupebrett, samt mulighet for stangfiske fra land

Naturreservatet åpner for spennende oppdagelsesturer og rikt dyreliv. Et idyllisk eldorado å utforske fra båt, med bil, på sykkel eller til fots. Øygruppen nærmest sprudler av historie, eventyr og skjulte skatter. 
Disponerer du båt, får du tilgang til alle naturperlene i fjord­ene i Ryfylke. Med sykkel kan du ta deg frem­ mellom syv av de åtte Sjernarøyene. Du kan oppleve kultur­historiske skatter som Handelstedet Ramsvig, Sjernarøy kirke fra 1636, de hellige hvite steinene på Nord-Hidle eller marmorbruddene på Nord-Talgje.

 

Kort reisetid

Når du skal ha et sted utenom hjemmet, er det en stor fordel at det går raskt å komme seg frem og tilbake. Helgøysund ligger like nær Stavanger som Skudesnes eller Varhaug. Kjører du til Judaberg­ og tar bilfergen derfra, tar hele turen 1 time. Alternativt hopper du på hurtigbåten fra Fiskepirterminalen. Det tar også ca 1 time. Bruker du egen båt, kan turen gå enda raskere. Med kort reise får du virkelig anledning til å bruke eiendommen på en annen måte enn den tradisjonelle helgehytten som ligger 2-3 timers kjøring fra der du bor.

 

Interessert i å vite mer?

Ga dette mersmak? Har du lyst på mer informasjon?

– Vi viser gjerne kunden hele prosjektet og prøver å finne den leiligheten som passer best, sier Jakob Sanne.

– Vi har kontor i Stavanger og stiller opp når det passer kunden. Befaring på selve eiendommen gjør vi etter nærmere avtale.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no