ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

– Jeg trodde ikke det var mulig

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 18.01.2014

Solid kundeforhold: Linda Carstensen (til høyre) har vært fast og fornøyd kunde hos Vital Hudklinikk helt siden oppstarten for fire år siden. 
Her sammen med faglig ansvarlig, Trude Olsen.


Fakta:

Vital 
Hudklinikk


Hva:
En av distriktets største klinikker innen hudpleie, spa og kosmetisk medisinske behandlinger.


Aktuell med:
Tilbud på permanent hårfjerning. Start behandling til ordinær pris 
innen 31. Januar og få 50% avslag 
ut 2014


Kontakt:
Resepsjon: 52 69 70 00

resepsjon@vitalhudklinikk.no


WEB:
www.vitalhudklinikk.no

www.sciton.com

Kunne du tenke deg å for evig tid slippe hår på legger, under armer og andre steder du ikke liker at det vokser hår? Linda Carstensen var skeptisk til permanent hårfjerning i starten, men har de siste to årene sverget til den anerkjente IPL-behandlingen. Vi tok en prat med henne sammen med Trude Olsen som er faglig leder på Vital Hudklinikk. De fortalte oss om hvordan den lysbaserte behandlingen raskt og enkelt kan trylle bort sjenerende hårvekst.

 

Hårvekst er naturlig, men for mange av oss er det ganske irriterende der du ikke har lyst til å ha hår. Enten du stresser med barberhøvelen, eller den månedlige voksingen, må det klemmes inn i tidsskjemaet. Og ikke minst blir man lei av kutt og arr, og lei av at håret må gro ut før du kan vokse på nytt. Vital Hudklinikk har hjulpet utallige kunder, både menn og kvinner, med å bli kvitt uønsket hårvekst med Sciton IPL -teknologien fra USA. Dette er en av de aller beste maskinene som finnes på markedet.

 

Hårfri på et halvt år

– Det er herlig å slippe det stresset, forklarer Linda (38) entusiastisk. Denne nydelige og energiske dama er regionsdirektør i Elixia, og har vært fast kunde hos Vital Hudklinikk fra de startet opp for 4 år siden. – Først og fremst har jeg gått til hudpleie, sier Linda. Hun skjenker seg en kopp kaffe, smiler bredt og påpeker hvor ivrig hun er etter å dele sin IPL-erfaring med oss. Vi har satt oss i kantina hos Trim Towers i Sandnes, hvor Vital Hudklinikk holder til i første etasje. Det er Linda og Trude, fotografen og meg selv. Begge damene gløder velvære lang vei med sin friske hud og behagelige vesen. Det merkes at de ikke er fremmede da de ler og spøker med hverandre. Det hele startet nemlig for fire år siden da Trude behandlet Linda for acne-problemer hun hadde slitt med i alle år. Hun hadde forsøkt utallige kremer og behandlinger, men ingenting virket skikkelig. Resultatet og oppfølgingen Linda fikk hos Vital, ga henne helt ny hud og reduserte plagene til det minimale.

– Dette ga meg stor tillit til klinikken og det dyktige personalet, forklarer Linda. Hun ble presentert for permanent hårfjerning med IPL tidlig i kundeforholdet, men var skeptisk i to år før hun til slutt prøvde.

– Gjorde det vondt? Virket det? Jeg er ikke glad i smerte, og utsatte det derfor såpass lenge, kan Linda fortelle. Men i januar for to år siden lot hun seg overbevise og tok behandlingen på armhulene. Hun trengte kun fem behandlinger, og til sommeren var hun hårfri på området hun hadde behandlet. 
– Jeg trodde ikke det var mulig. Det virket og gjorde ikke veldig vondt. Den lille smerten du kjenner varer bare i noen sekunder.

 

Menn fjerner hår på rygg

– For kvinner er bikinilinja, armhuler, lår og legger, samt overleppe det vi behandler mest, sier Trude. De fleste behandler normal og moderat hårvekst, men vi hjelper også flere som sliter med ekstra mye uønsket hårvekst. Behandling med IPL er dessuten der vi har aller flest av våre mannlige kunder. Mange menn sliter f.eks. med problemer i forhold til hårvekst på ryggen.

– Jeg har møtt på kunder som har store komplekser og som etter behandling har fått en helt ny selvfølelse og en bedre hverdag. Det er veldig givende, smiler Trude som har mange års erfaring med metoden og vet at den fungerer. Hun legger til at en bonus ved behandlingen er at huden blir silkemyk, uten inngrodde hår og nupper.

IPL-metoden passer for alle med mørke hår, da lysbehandlingen krever pigmenterte hår. Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger, men mellom fem og ti behandlinger er vanlig. Dette tas med 4-7 ukers mellomrom. Starter du nå er det en fin sjans for at du kan bli hårfri til sommeren.

 

Hva er IPL?

Sciton IPL er USAs ledende leverandør av lasere og lysbaserte behandlinger. IPL hjelper på en rekke områder som blodkar, pigmenter og aldersforbedringer. Allikevel er kanskje den mest kjente behandlingen permanent hårfjerning. Det finnes mange typer IPL-maskiner, men Sciton som Vital Hudklinikk har, er en av de beste på markedet.

– Se på den som Rolls-Roycen, kommenterer Linda. Behandlingen blir utført av sertifisert personell og fungerer ved at håret absorberer lyset fra IPL-maskinen gjennom en liten glassplate. Dette lyset omdannes til varme som ødelegger hårsekkene og dermed hindrer ny hårvekst. Det er kun hårene som er i vekstfase som lar seg fjerne permanent for hver gang – de resterende skades bare. Derfor trenger en gjentatte behandlinger over et tidsløp for å bli helt hårfri. Linda mener det ikke er noe å vente med.

– Jeg ventet i to år, og min oppfordring er at det er ingenting å dvele med. Start i dag, og gled deg til en hårfri sommersesong.

 

Voksing vs. IPL

Hvorfor kan jeg ikke bare vokse, tenker du kanskje? Vital har mange fornøyde vokse-kunder og Linda er selv fornøyd med voksing. Allikevel påpeker hun at prisen og stresset med å vokse hver måned resten av livet er høyere enn 6-12 mnd. i behandling for å bli hårfri for alltid.

– Hvorfor ikke, tenker jeg. Voksing er flott det, men om jeg kan slippe den uønskede hårveksten til evig tid, er valget enkelt, avslutter Linda.

I trygge hender

Når vi hører hennes erfaringer, skjønner vi at det ikke er uten grunn at Linda skryter sånn av Trude og teamet på Vital Hudklinikk. Klinikken har både ansvarlig hudlege, egne sykepleiere og erfarne hud- og spa-terapeuter. I tillegg kan de skilte med topp moderne teknologi og utstyr, helt i tet i markedet.

Så godt fornøyd, og så stor tro har Linda på det Vital holder på med, at hun i senere tid også har blitt med i styret og er med å ­bidra til utvikling av klinikken. Og hun fortsetter og anbefale ­Vital Hudklinikk med «ny» hud og uten hår…


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no