ANNONSE

HANDEL & SERVICE

hotell, restauranter, cateringfirma, bensinstasjoner, foreninger, lag…


Stadig flere velger Storcash-løsningen!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 18.01.2014

Daglig leder Morten Askø ser på ferskt kjøtt som hovedproduktet til Storcash.


Fakta:

Storcash


HVA:
Stormarked for næringslivet – daglig­vare, kantine, gatekjøkken, hotell, restaurant, catering, kiosk, bensinstasjon – i tillegg til institusjoner, foreninger og lag. Grossistpriser på 29.000 varer innen dagligvarehandel og storhusholdning.


AKTUELL MED:
Nye kontrakter og salgsavtaler 
gir behov for flere ansatte.


HVOR:
Skvadronveien 18, 4050 Sola.


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag 08.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 15.00


KONTAKT:
Telefon: 51 94 04 00

E-post: forusstorcash.as@storcash.no


WEB:
www.storcash.no

Næringsdrivende som omsetter matvarer, vil til enhver tid vurdere hvor innkjøpene skal gjøres. Har du dagligvarehandel, gatekjøkken, kiosk eller bensinstasjon? Driver du innen hotell, restaurant eller catering? Er du med i forening eller lag hvor servering av mat og drikke er en del av hverdagen? Da kan du handle varer til grossistpriser hos Storcash på Sola. Og du 
er i godt selskap – etter 
13 år i distriktet kan Storcash glede seg over stadig nye kundegrupper.

 

Storcash etablerte seg i Stavanger i 2001 ved å åpne kjedens femte butikk på landsbasis – etter Oslo, Bergen, Trondheim og Skien. Oppstarten her i byen var på Forus, og de fire ansatte sto for en omsetning det første året på 18 mill. kroner.

I flere år klarte Storcash å øke omsetningen med rundt 50 %, og i 2013 ble 100 mill. kroner passert. Samtidig ble omsetningen for hele kjeden på landsbasis for første gang over 1 milliard kroner.

Storcash-kjeden, som eies av Norgesgruppen, har nå åtte butikker i Norge – de tre nyeste er i Haugesund, Fredrikstad og Kristiansand. ASKO Rogaland er hovedleverandør til den lokale Storcash-butikken, som etter 10 år på Forus har flyttet til større og mer tidsriktige lokaler på Sola – selvsagt med stor, gratis parkeringsplass utenfor. Det er bare å kjøre inn i Skvadronveien fra rundkjøringen like ved Magnar Eikeland.

 

Ikke for Hvermansen 
med familie

Når vi spør hva slags butikk Storcash er, får, vi klare svar av daglig leder Morten Askø.

– Vi er mer enn en butikk. Vi er en cash & carry grossist for næringsdrivende, og vi har nå oppnådd målet vi har hatt en stund om å bli Norges største aktør på vårt forretningsområde. Våre kunder er ikke den vanlige forbruker med sine innkjøp til seg og familien – vi selger til storhusholdning som hotell, restaurant og cateringvirksomhet, til bedriftskantiner, kiosker, bensinstasjoner og private kolonialbutikker – i tillegg til institusjoner, barnehager, lag og foreninger.

For alle disse kundegruppene skal det svare seg å handle hos oss. Gjennomsnittlig kan vi vel si at prisene våre ligger rundt 10 % under REMA 1000 og Kiwi.

 

Alt du trenger på ett sted!

– Cash & carry betyr som kjent at kundene henter varene sine selv, og vi skal ha kontant betaling – gjerne med bankkort, sier Morten Askø. – Kundene kan plukke akkurat det riktige antallet for sitt behov, gjerne dag for dag – det forenkler problemstillinger tilknyttet lagerhold og svinn. Stadig flere har forstått at her er det store penger å spare – ikke minst ved å droppe å få varene tilkjørt.

Det er til enhver tid minimum 4000 artikler i butikken, og i tillegg kan kundene bestille fritt fra et vareutvalg på hele 25.000 artikler. Dette gjelder ferskvarer, meierivarer, frukt & grønt, frossenvarer, sjokolade, tobakk, øl, mineralvann, rengjøringsprodukter – ja, til og med vin og brennevin. Dessuten har vi kvalitetsprodukter for den proffe forbruker som du ikke finner i vanlige butikker.

Jeg må også få påpeke at varesortimentet kan forandres etter sesong og kundenes ønsker. Vi står fritt til å kjøpe inn hva som helst fra hvem som helst. Blant spesialvarene for storhusholdning er 333 g hamburgere og tacosaus i 3,85 l kanner.

 

Ferskt kjøtt av 
ypperste klasse

Når daglig leder Morten Askø blir bedt om å trekke frem et hovedprodukt i Storcash-butikken, er han ikke i tvil. – Da må jeg si ferskt kjøtt. Våre leveranser direkte fra Prima Jæren, Gilde og Skjeggerød setter oss kvalitetsmessig helt på høyde med de kjente slakterfirmaene vi konkurrerer med. Og med jevn kvalitet å velge mellom – da er det at prisen slår ut til vår fordel!

Ellers er vi i den senere tid blitt store på asiatiske produkter til matlaging – ikke minst til glede for restaurantbransjen. Vi har også et bredt utvalg innen halal-produkter.

 

Gratis «medlemskort»

Det koster ingenting å bli fast kunde hos Storcash. Alt som kreves er at du fremlegger din tilknytning til det salgsstedet hvor varene skal ut til forbruker.

Og har du skaffet deg Storcash sitt bedriftskort, kan du få samlet opp innkjøpene gjennom en måned og motta kun én månedlig faktura – dermed reduseres antall bilag i regnskapet.

 

 

Storcash som samarbeidspartner

Alle som er engasjert innen frivillige lag og foreninger, vet hvor skoen trykker – nemlig den evige økonomiske utfordringen. Her har Storcash sett muligheten til å være en aktiv part ved å pakke og levere store mengder toalettpapir og tørkeruller etter hvert som det enkelte idrettslag eller skolekorps selger varene i sine nærområder. En slipper dermed selv å holde store lager, samtidig som det er enklere å administrere løpende avtaler.

Nye kontrakter – 
arbeidskraft søkes!
– Den positive utviklingen fortsetter, og nå søker vi etter flere folk, forteller Morten Askø. – Saken er den at Matvareekspressen nå skal forsyne barnehager og kantiner i Stavanger kommune med mat & drikke som hentes her hos Storcash. Det er i seg selv en så stor økning i vår virksomhet at vi må styrke staben. Folk med butikkerfaring fra dagligvarebransjen – og som ønsker en mer «behagelig» arbeidstid – bes ta kontakt.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no