ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

kari e. bjelland gir mer velvære til kvinner og menn


Nå kommer mennene etter!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 04.01.2014

Kosmetisk sykepleier Kari E. Bjelland tar imot både kvinner og menn som ønsker et yngre ansikt.


Fakta:

Kari E. 
Bjelland AS

HVA:

Sykepleier med lang erfaring 

innen kosmetisk medisin


AKTUELL MED:

Henvender seg nå spesielt til menn – 

glatte panner og mer glød i huden 

er også en mannfolkgreie!


HVOR: 

3. etasje i Interiørgården, 

Luramyrveien 1, Sandnes

(Like ved Kvadrat)


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager til kl 16.00.

Annenhver onsdag & torsdag 

langåpent til kl 20.00.

Annenhver lørdag til kl 15.00.


KONTAKT:

Kari Elen Bjelland

Tlf. 404 94 739 

post@karibjelland.no


WEB

www.karibjelland.no

Estetiske behandlinger er ikke lenger forbeholdt kvinner. Nå er det også lov for menn å glatte ut tegn på at kroppen og huden blir eldre. Botulinum toksin (botox) brukes av stadig flere menn som vil glatte ut huden – for eksempel i «sinterynken» i pannen. Resultatet er at de føler seg bedre – både foran speilet og ute blant folk.

Da kan vi altså slå fast at på nok et område er forskjellen mellom kjønnene blitt mindre. – Nå er det ikke bare kvinner som skaffer seg glatte panner og glød i huden. I dagens samfunn er også den moderne, maskuline ­mannen opptatt av å se godt ut og føle seg vel. Og dette gjelder ansiktet så vel som kroppen. Menn er i ferd med å anlegge diskré botox-­vaner, og de utgjør i dag 10 prosent av markedet.

Dette sier Kari Elen Bjelland, som er kosmetisk sykepleier med egen praksis på Lura.

Hun er utdannet syke­pleier og har 8 års erfaring innen ­kosmetisk medisin. For et år ­siden startet hun opp sin egen klinikk i Interiør­gården like ved Kvadrat. Å satse på egen ­virksomhet kan være en risikabel ­affære, men for for denne damen har det gått bra. Fornøyde ­kunder kommer til­bake, og nye kunder kommer til. Nå også menn!

Har du spenningshodepine?

Lange og stressende dager på kontoret og mysing foran pc’en kan for mange føre til overspenning i muskulaturen mellom øyenbrynene, og dermed spenningshodepine. Botulinum toksinet gjør at en ikke bruker denne muskelen i samme grad – og dermed vil ofte spenningshodepinene forsvinne. En ekstra bonus er at du vil se mer våken, opplagt og fresh ut.

Har du svetteproblemer?

Svetteringer gjennom skjorta – for ikke å si gjennom jakken – kan være sosialt hemmende og direkte ubehagelig for deg selv og dine omgivelser. En dose ­botulinum toksin har god virkning – den gjør deg så godt som helt tørr med en varighet på 6 – 8 måneder.

Botulinum toksin for menn?

Å fremstå som ung og energisk vil fortsatt ha stor verdi, både på jobbmarkedet og privat. Da kan en med god grunn bruke de hjelpe­midlene som er på markedet. Den typiske botox-mannen er urban og mellom 40 og 60 år.

Botulinum toksin brukes av stadig flere menn som har dype furer på tvers i pannen, eller en streng rynke mellom øyen­brynene. Det er også populært å redusere smilerynkene ved ­øynene med botox.

Som mann synes du kanskje det er rart å få den første ­behandlingen. Se på det som et fremskritt for den daglige vel­være – mange menn gjør det, fordi det virker!

Personlig vurdering –

det koster ingenting!

Vi er mer enn noen gang opptatt av å se bra ut. På listen står ­trening, kosthold og hudpleie. I tillegg blir kosmetisk medisin – eller såkalte «light-behandlinger» – stadig mer populært. Fyllstoffer injiseres i huden med ­tynne nåler – dette kan gjøre ­store forbedringer på huden,

Kari E. Bjelland inviterer til en gratis vurdering av din hud – med forslag til behandling på klinikken.

Naturlig resultat med botox

Blant de mest populære behandlingene Bjelland tilbyr, er ­botulinum toksin. Denne injeksjonen virker på mimikk-rynker, og brukes mest i øvre del av ansiktet. En oppnår en midlertidig lammelse av muskulaturen, noe som gjør at den overliggende huden glatter seg ut, da den ikke lenger blir utsatt for en stadig «bretting». Varigheten er 4–5 måneder.  I tillegg til å redusere rynker og linjer, gjør botulinum toksinet vel så mye med selve ­uttrykket; ved riktig bruk av ­botox vil man kunne se mer ­våken og opplagt ut.

Restylane og Radiesse

Disse produktene kalles også ­«fillers» da de har som oppgave å gi volum til huden. Restylane er en krystallklar gel som ­injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Den er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen fukt­substans. Restylane gir huden tilbake det den har tapt. ­Restylane brukes også eksempelvis til å gjøre leppene fyldige, til å forbedre nesens profil og fylle opp slappe øre­flipper. Mulighetene er mange.

Radiesse er også en filler, men denne er basert på kalsium som virker som en kraftig kollagen-stimulator i huden. Effekten av en slik behandling varer minst 12 måneder. Begge typer fillere vil brytes ned med tiden.

– I kosmetisk medisin er det stort fokus på å forebygge. Desto tidligere man begynner prosessen, desto bedre blir resultatet, forklarer Kari E. Bjelland.  

Gjennom sin yrkeserfaring har Bjelland utført mange og varierte behandlinger av avansert art, og hun behandler på alle indikasjoner. Restylane har gitt henne rangeringsgraden «spesialist» – og det er ikke mange forunt her i regionen.

Uansett type behandling i ­Bjellands klinikk, er sikkerhet alltid i fokus.

Gratis ­konsultasjon 
– for kvinner og menn

«Mine kunder – av begge kjønn – har ikke nødvendigvis et ønske om å se yngre ut enn de er. Men de vil se «freshe» og opplagte ut, de vil se ut som de har det bra – og de vil få huden til å stråle mer. Jeg ønsker å fremheve det naturlig vakre i et ansikt, og etter en individuell vurdering som er helt gratis, informerer jeg om behandlingen jeg kan tilby. Så er valget opp til kunden. Mitt ønske er å hjelpe både menn og kvinner til å se ut som en forbedret utgave av seg selv.»

Kari Elen Bjelland, kosmetisk sykepleierAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no