ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Revolusjonerende hud- og kroppspleie

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 04.01.2014

Clinic Barbora har det nyeste apparatet og er alene om ­dette i hele ­Rogaland. 


Fakta:

Clinic ­Barbora

HVA: 

Velværeklinikk med behandlinger innen hudpleie, massasje, medisinsk fotpleie, negledesign, hårfjerning, LPG-behandlinger og medisinske behandlinger.

Fører: Matis, Elixir Cosmeceuticals, bare Minerals, Md formulations, Gehwol, CND Shellac.


Hvor: 

Storgata på Bryne


Aktuell med: 

Gratis hudscanning/hudanalyse ved første ansiktbehandling, redusert 
pris på LPG-kropp og ansikt, og 
25 % rabatt på Depilar hårreduskjon (pakkepris)


Åpningstider:

Man., ons., fre. 9 – 16

Tirs., tors. 9 – 19

Lør. 10 – 15


Kontakt:

Telefon: 51485910

e-post:clinicbarbora@gmail.com

Facebook: Clinic Barbora


WEB:

www.clinicbarbora.com

God helse er viktig for alle, og hudhelse er en vesentlig del av det store bildet. Clinic Barbora på Bryne har lang erfaring og benytter seg av den nyeste teknologien for å kunne hjelpe deg til best mulig resultat.

Avslappende musikk og en herlig aroma treffer meg idet jeg entrer den flotte salongen i Storgata. Hos Clinic Barbora går velvære og resultater hånd i hånd. I tillegg til tradisjonelle behandlinger tilbyr salongen dyptgående hud­analyse med hudscanner, ­permanent hårvekstreduksjon, og er alene i Rogaland om å ­benytte det ­revolusjonerende LPG-Cellu M6 Integral apparatet. Tre gode grunner for å hoppe på toget til Bryne, tenker jeg.

100 % naturlig figurforming og ansiktsløft

– Vil du stramme opp rumpa, fjerne cellulitter, eller ønsker du kanskje et naturlig ansikts­løft? LPG-teknikken er et ­fantastisk og naturlig alternativ til ­kosmetisk behandling som jeg har brukt i fire år. Vi har det nyeste apparatet og er alene om ­dette i hele ­Rogaland, forteller hudpleier, massør, aromaterapeut og ­innehaver, Barbora Uchytilova. Lipomassage heter behandlingen for kroppen som reduserer fettansamlinger, cellu­litter, ­drenerer lymfe, fjerner overflødig væske og strammer opp slapp hud. Endermolift for ansiktet kan blant annet redusere dobbelthake, mørke ringer under øynene, gi en naturlig ansikts­løftning og øke gløden.

Hvordan fungerer 
LPG-metoden?

I praksis er LPG-endermolift en eksklusiv massasjeteknikk som stimulerer fettcellene ved hjelp av et vakumapparat. Du har på deg en beskyttende drakt under behandling, og kroppen får en skikkelig dyptgående massasje med vakum. To ruller suger til seg og løfter opp huden og øker dermed sirkulasjon i vevet og fettforbrenningen. I ansiktet ­jobber den med mikroimpulser som stimulerer cellene og re­starter den naturlige produksjonen av hudens collagen og elastin, samt øker blod­sirkulasjonen. Metoden har flere års dokumenterte resultater og ble ut­viklet av leger og fysioterapeuter i ­Frankrike for 26 år siden. LPG er kanskje mest kjent for sin ­effektive reduksjon av cellulitter, men listen over behandlinger er lang. Clinic Barbora hjelper deg til ønsket resultat, og påpeker viktigheten av den daglige forebyggingen som riktig kosthold, aktivitet og hudpleie.

Hudscanneren avslører deg

Undrer du noen gang på om ­behandlingen din faktisk virker? Eller hva som egentlig ligger ­under hudens overflate? Hud­scanneren viser det meste. Dette er første gang jeg er blitt ­presentert for et slikt apparat i en hudpleiesalong, og jeg ble ­mektig imponert. Dette er virkelig et ­tilbud på øverste hylle og føltes som en tur til hudlegen, bare mer behagelig. Canfield ­Hudscanner er som et røntgen for huden din, og scanner alle mulige hud­tilstander. Sannsynligvis flere du ikke var klar over. Apparatet er selvsagt utviklet av hud­leger, og undersøkelsen avdekker blant annet pigment­skader, poretilstopninger, fuktighetsnivå, rynkedybden, akne og sprengte blodkar.

Gratis scanning 
ved behandling

– Dette er en fin måte for oss å måle før og etter resultat av ­behandlinger, og bestemme ­produkter og en behandlingsplan for huden din, forklarer Barbora. Hun viser meg en scanning av seg selv, hvor vi kan se at blant annet pigmentflekker har blitt betraktelig redusert i etter-bildene. Det utrolige med dette er at scanneren viste problemer som ikke var synlige i hud­overflaten, og som derfor kan behandles før de blir synlige. Snakk om å gripe inn i fremtiden. Den gode ­nyheten er at ved hudpleie­behandlinger og eller kjøp av startkit fra Elixir er hud­scanningen gratis. Elixir er en dyptgående hudpleieserie som består av glycolsyrer og andre aktive ingredienser med ­dokumentert effekt på blant ­annet rynker, store porer, akne og er utviklet av to hudleger i Oslo. Produktene benyttes i flere behandlinger hos Clinic Barbora og er tilgjengelig for hjemmebruk.

Permanent hårvekst­reduksjon uten laser

Å finne frem barberhøvelen hver dag eller gå til voksing hver ­måned kan tidvis være litt stress. De fleste av oss ser på dette som en del av rutinen, men er ikke tanken på å slippe hårvekst for alltid meget fristende? Så lenge det er trygt og naturlig, tenker jeg.

Barbora forteller om den nye revolusjonerende enzym-gelen fra Depilar Systems som gjør ­permanent hårreduksjon til en trygg og svært enkel affære. Enzymene reduserer hårveksten ved å bryte ned hårene i vekstfasen. Behandlingen varer kun noen minutter per gang og påføres ­direkte etter voksing. Dette er derimot en tål­modighetsprøve, men den som venter på noe godt... Ganske riktig, det gir ­resultater til slutt! Nærmere ­bestemt 18–24 måneder.

– Jeg har hatt kunder som har kommet hit etter dårlig resultat på laser, og dermed blitt hjulpet av Depilar. Laser fungerer sikkert for flere, men Depilar skiller seg ut med at den virker på lyse hår også, og ettersom behandlingen tas sammen med voksing, er det meget enkelt å holde kuren, ­smiler Barbora. Depilar System har vært godkjent i Norge i tre år, og Clinic Barbora tilbyr både voksing og Depilar behandling.

Samarbeid med 
Kolibri Medical

Clinic Barbora samarbeider med Kolibri Medical og kirurg Dr. Vanja Busic, som besøker ­salongen for medisinsk konsultasjon og utføring av Juvaderm filler og botox. Har du spørsmål om tider, kan du sjekke ut deres facebook-side eller kontakte ­salongen direkte.

Sterk kompetanse

Clinic Barbora består av fire dyktige terapeuter. De har kompe­tanse innen aromaterapi, hudpleie, medisinsk fotpleie, negledesign, massasje og LPG-behandling. Enten ditt nyttårsønske er en finere rumpe, yngre, friskere og sunnere hud, mindre hårvekst eller jevnlig ­massasje, er Clinic Barbora på Bryne ­virkelig stedet hvor velvære ­møter ­resultater. Jentene tar hjertelig imot deg og minner om gratis hudscanning ved første ansiktsbehandling.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no