ANNONSE

HANDEL & SERVICE

klepp service as utfører håndverks- og vaktmestertjenester


Mads – altmuligmann i særklasse!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 17.12.2013

– Vi er et vaktmesterfirma fra Klepp med typisk jærsk arbeidsmoral, sier Mads Thu til Lokalavisen.

Fakta:

Klepp ­Service AS

HVA:

Totalleverandør av vaktmester­tjenester – alle typer håndverk – 
til bedrifts- og privatmarkedet.


AKTUELL MED:

Nystartet firma – første halvår 
har gitt svært gode resultater.


HVOR:

Postadresse:

Postboks 63, 4358 Kleppe

Besøksadresse:

Longholsvegen 5, 4352 Kleppe


KONTAKT:

Telefon: 47 92 53 63

E-post: post@kleppservice.no


WEB:

www.kleppservice.no

Når vi sier at Mads Thu er en «handy man» er det bare fornavnet! Med sin unge alder til tross – han er kun 23 år – kan Mads vise til et imponerende bredt arbeidsområde etter flere år med servicearbeid innen særlig glass-, fasade- og betongarbeid. Klepp Service har fått en flott start, oppdragene er utført på en slik måte at kundene gir sin anbefaling videre – og da er alle fornøyd.

Klepp Service startet opp i juni 2013, og Mads Thu er per i dag eneste ansatt. Når Mads må forsterke stab og kompetanse, samarbeider han med en rekke håndverksbedrifter som elektrikere, snekkere, rørleggere etc. – og han har «folk på hånd» når større oppdrag krever flere folk på plassen.

Alle typer håndverk!

– Vi er et vaktmesterfirma fra Klepp med typisk jærsk arbeids­moral, sier Mads til Lokal­avisen.

– Vår forretningsidé er å stå fram som totalleverandør av håndverkertjenester til både ­bedrifts- og privatmarkedet. Til næringsbygg, kjøpesenter og kommuner. Overfor sameier og borettslag tror vi at vi har mye å tilføre – når det gjelder f.eks. snø­rydding og generelt vedlikehold. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å starte opp til avtalt tid, vi har liten ventetid og vi jobber kjapt! Klepp ­Service kan love godt utført håndverk og topp service, sier Mads ­entusiastisk.

Firmaet har også planer om å opprette en alarm- og beredskaps­telefon for å kunne stille lynraskt når det gjelder som mest.

På 11 områder er Klepp ­Service klar for oppdrag:

1. Generelle vaktmester­tjenester mot sameier, borettslag, næringsbygg, kjøpesenter, barnehager, kommuner og privatpersoner.

2. Klepp Service er forhandler for varmepumper – fører kjente og velrenommerte merker som: Fujitsu, Daikin, Toshiba, Mitsubishi samt det prisgunstige merket Nex. Ordner all montering, rådgir kunden og har f-gass ­sertifiserte montører.

3. Betongoppdrag med fag­utdannet norsk betong­arbeider/forskalingssnekker.

4. Glassarbeid – stor ­ekspertise innen glass og glassfasader.

5. Rehabilitering av næringsbygg og privatboliger. Total­entreprenør.

6. Elektrikertjenester fra ­godkjent norsk el-installatør. 

7. Rørleggertjenester fra norsk rørleggermester. 

8. Murerarbeid med fagfolk 
som har godkjente ­norske våtromssertifikater for ­baderom. 

9. Entreprenørtjenester med norske fagfolk som er godkjent for ansvarsrett for bedrifter og privatmarkedet. 

10. Ventilasjonstjenester levert av norske fagfolk. 

11. Malertjenester som holder et høyt faglig nivå.

Positive referanser – gode tilbakemeldinger

Her følger noen uttalelser fra kunder:

«Klepp Service har utført meget bra arbeid ved ­bygging av levegg/gjerde med innfelt glassvindu. Bra opp­følging før og etter. Pris og leveringstid ble som planlagt. ­Minus: Arbeidet tok litt lengre tid enn jeg hadde sett for meg – dette grunnet sykdom. Men i og med at jeg ikke hadde noen hast med sluttdato, så er jeg godt fornøyd. Kan anbefales.»

Leif-Tore Sjølyst, Hundvåg

«Ved bygging av tre-terrasse på ca 45 kvm, samt opp­setting av 17 x 0,5 m kubbemur var det grei kommuni­kasjon med både de som administrerte, og de som utførte jobben. Da oppdraget ikke var beskrevet ned til minste detalj, fremstår resultatet som fullt ut akseptabelt. Litt diskusjon vedrørende dimensjonering ble løst underveis. Opprydding etter utført oppdrag var ­upåklagelig. På tross av noe høy pris, fremstår Klepp Service som et seriøst firma som jeg tør anbefale.»

Ove Varberg, Sandnes

«Klepp Service har bygget markterrasse på 40 kvm med tilhørende levegg, gelender til kjellertrapp, samt utskifting av vinduslister på fem vinduer. Vi er veldig godt fornøyd med sluttresultatet. Bra utført detalj­arbeid. Vi ba om noen endringer etter at arbeidet var utført, og dette ble ordnet uten problemer. Det eneste vi har å utsette, er at arbeidet kom i gang senere enn først forespeilet, og at det i tillegg tok noe lengre tid. Kan trygt anbefales.»

Hanne Vatnaland, Kleppe Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no