ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

etter 8 år med kosmetisk behandling:


Tove Ree har startet egen virksomhet

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 17.12.2013

Kosmetisk sykepleier Tove Ree har åpnet Klinikk Ree i nye, lekre lokaler på Gausel.


Fakta:

Klinikk Ree

HVA:

Klinikk på Gausel, der kundene tilbys kosmetiske tjenester som soft facelift, kosmetisk nesekorreksjon, Botox mot rynker, Botox mot svette, leppe­forstørrelse, Juvederm, behandling mot bruxisme (overaktiv/overspent kjevemuskulatur) og behandling mot gummy-smile (smil med veldig synlig tannkjøtt).


AKTUELL MED:

Kosmetisk sykepleier Tove Ree har nylig flyttet sin virksomhet – hun åpnet dørene til den nye klinikken i desember i år. 


HVOR:

Boganesveien 114, 4032 Stavanger


KONTAKT:

Telefon: 45 19 49 91

E-post: post@klinikkree.no


WEB:

www.klinikkree.no

Høyst profesjonell. Solid erfaring. Dyktig til fingerspissene. Det er en nestor i bransjen som nå har flyttet på seg – etter mange år med praksis innen kosmetisk behandling ved Colosseumklinikken i Stavanger har Tove Ree flyttet til Gausel. I begynnelsen av desember åpnet hun dørene til sine egne, lekre, nye lokaler. Klinikk Ree er klar for kosmetisk hjelp til kvinner og menn, unge og gamle.

Tove Ree var ferdig utdannet syke­pleier i 2000. Hun hadde behov for faglig påfyll og tok først videreutdannelse som akutt­sykepleier ved Universitetet i Stavanger. Deretter fulgte utdannelse innen det kosmetiske faget, bestående av teori, praksis og ­flere kurs. Solid praksis fikk hun på Colosseumklinikken i ­Stavanger under nøye opplæring og veiledning fra plastikkirurg og hudspesialist – det gav mye lærdom på kort tid.

Viktig med faglig påfyll

De siste seks årene har Tove vært ansvarlig kosmetisk sykepleier ved Teres Colosseum Stavanger, også kalt Colosseumklinikken. Hun har brukt mye tid på å lese faglitteratur og gjennomgå nyeste studier og teknikker innen kosmetisk medisin. Som hun selv sier: – Det er viktig å holde seg oppdatert i faget, fordi det skjer mye på kort tid både innen- og utenlands. Derfor reiser jeg mye – jeg er kronisk nysgjerrig på hva som skjer på mitt fagområde. Det er jeg helt nødt til, siden jeg har et klart mål om å være med å lede utviklingen her i Norge når det gjelder å gi kvinner og menn et yngre ansikt – og bedre selvfølelse.

De siste fem årene har Tove vært med som praktisk under­viser vedrørende botulinomtoxin (Botox), fillers og kjemiske peels, i regi av Den Norske Legeforenings kursvirksomhet.

Effektive behandlinger

– Jeg har jobbet lenge med disse behandlingene, så jeg vet hvor effektive der er, og hva man må passe på, sier Tove.

– Behandlingstekniske hensyn må tas, samt prioritering av hvilke områder i ansiktet som bør behandles. Dette gir kunden et godt resultat som varer lenger.

I tillegg føler jeg meg heldig som kan ha en jobb hvor jeg får ta vare på andres utseende. Jeg kan gjøre dem mer fornøyd med seg selv, og bygge opp selv­følelsen deres. Etter at jeg ­begynte med å gi kvinner og menn et ­yngre ansikt, ser jeg raskt hvilken type behandling som passer best på den enkelte person, og hvordan aldring kan reverseres og ny hud bygges opp – og mange blir rett og slett kvitt høyst synlige, person­lige problemstillinger.

Botox mot tanngnissing

og pressing

Våkner du om morgenen og er ­sliten og øm i kjeve­muskulaturen? Da kan det være at du gnisser ­eller presser tenner mens du sover. Årsaken til denne sammenpressingen er ganske sammensatt, og det er vanskelig å finne en enkel forklaring. Men stress kan være en med­virkende faktor. Omtrent hver femte ­voksen presser ­tenner i våken tilstand eller mens de ­sover. Som alternativ til tannskinner anbe­faler Tove injisering av Botox som vil avlaste den kraftige muskelaktiviteten, og dermed avtar anspentheten. Et par ­behandlinger kan være nok.

Botox mot overdreven svette

Innen dette området får Tove stadig flere henvendelser – det er tydelig at overdreven svette er svært utbredt. Faktisk er dette en arvelig sykdom eller funksjons­hemming som rammer 3 % av befolkningen, og økt svette i armhuler og hender kan være et betydelig sosialt problem. ­Toves behandling går ut på å injisere Botox der plagen er størst. Behandlingen går ut på at Botox blokkerer nerveimpulsen til svette­kjertlene, slik at de produserer mindre svette. Etter en virketid på 6 – 9 måneder foretas ny behandling. Dette er en svært effektiv behandlingsmetode, og den etterlater ingen arr.

– Overdreven svette er en skjult tilstand som mange sliter med, uten å være klar over at det finnes en meget god behandling som virker. Hjelpen er nær – jeg står gjerne frem som innovatør ved å lansere Klinikk Ree som «svetteklinikken» i distriktet, sier Tove.

Kun det beste er godt nok!

Tove setter høye krav til seg selv og sine behandlingsmetoder, og etter mange år i faget ser hun på seg selv som perfeksjonist. Da gjelder det å holde seg oppdatert. Hun tenker med gru på hvordan overdreven injisering har ført til stive ansikter – fordi musklenes evne til å trekke seg sammen begrenses. Mer kunnskap om rett produkt på rett sted – også ut fra slagordet «less is more» når det gjelder Botox og filler for ­rynker – gjør at linjene i ansiktet nå blir mykt opp på en mer naturlig måte.

Tove er autorisert behandler innen bruk av botulinomtoxin (Botox) og filler. Hun har tatt utallige kurs, og sertifikatene fyller en hel vegg på den nye ­klinikken. I tillegg har hun et tett samarbeid med hudlege, plastikkirurg og nevrolog.

Tove benytter kun godt ut­prøvde og vitenskapelig dokumenterte behandlingsformer. Og med sin aktive reisevirksomhet er hun stadig på jakt etter ny­heter, dog med sunn skepsis. Alt nytt trenger ikke være godt nytt – seriøsiteten må bekreftes.

Også en mannegreie!

– Ikke alle menn trives med kraftig sinterynke, svetteproblemer eller arr fra akne i ungdoms­årene, sier Tove.

– Jeg har mange i denne pasient­gruppen. De setter ekstra stor pris på min plassering på Gausel som innbyr til full diskresjon. Parkering, opp trappen – rett inn – velkommen!

Fremtidens hudpleie

Tove tror ikke vi noen gang får Hollywood-tilstander her til lands – ved at høyst overdreven fornyelse av hud og kropp går på helsen løs. Hun er sikker på at vi holder oss innenfor fornuftens grenser, og at norske kvinner og menn kun ønsker å se en friskere utgave av seg selv, ved å begrense aldringens mest synlige tegn.

– Vi som jobber med for­yngelse av ansikt og forbedring av hud på en medisinsk forsvarlig måte, vil helt sikkert være en natur­lig ­ressurs for de kommende genera­sjoner, sier Tove til slutt.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no