ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Ned én størrelse 
– mindre smerter 
på 2 uker

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Tom Haga og Susan Jane McLinden Publisert: 03.12.2013

Fakta:

Nordsjø­badet Spa


Hva:
Nordsjøbadet Spa er en del av ­ærverdige Sola Strand Hotel og 
tilbyr et vidt spekter spa­behandlinger, basseng med motstrøm, 
tre badstuer, kaldtvannskulp og 
herlige avslapnings­områder.


Aktuell med:
Tilbyr figurforming og detox. 
Rabatt ved bestilling før 20.12.13.
Oppgi rabattkode Lokalavisen.


Kontakt:
For timebestilling eller informasjon

ring 51 94 30 25 (kl 10:00-20:00)


Web:
www.sola-strandhotel.no

Kan du tenke deg å gå ned en størrelse? Hva med å rense kroppen for avfallsstoffer og få litt mer overskudd i hverdagen?

 

– I vår nye behandlingspakke kombinerer vi to av Norges beste og mest høyteknologiske figurformingsmaskiner iPulse 5.1 og Eximia Forma7. Behandlingen innebærer at vi fjerner lokale fettansamlinger, øker muskelmassen, former, strammer og renser kroppen din, forteller Spa manager ved Nordsjøbadet Spa, Annica Håkansson, til Lokalavisen. Nordsjøbadet Spa er Sola Strand Hotel sin avdeling for spa og velvære og tilbyr mange forskjellige behandlinger for økt velvære og stressreduksjon. – Vår nye behandlingspakke er som en gavepakke som også er veldig effektiv i forbedring av flere helseproblemer. Vi opplever at behandlingen gir kunden mange positive effekter, for eksempel mer energi, bedre søvn og smertelindring. I tillegg minsker kundene i gjennomsnitt en størrelse i løpet av de to ukene behandlingene pågår. Vi behandler stort sett hele kroppen, og kunden ­velger fokusområde – mage/rygg eller ben/rumpe.

 

Fremgang skal dokumenteres

Det første som skjer når du starter behandling, er at det gjennomføres noen målinger av kroppen din. Du får en analyse av kroppens sammensetning av fett, muskler og vanninnhold, i tillegg til cm-mål på deler av kroppen din. Disse målene gir et bedre bilde av helsen din enn vekten. Dette gjøres også etter behandlingene slik at du kan sammenligne før og etter. – Vi er svært opptatt av å kunne dokumentere de oppnådde resultater, sier Annica til Lokalavisen.

 

Figurforming og innvendig rengjøring

Det er vanlig at våre kunder går ned en størrelse, opplyser en svært engasjert Annica, som også er utdannet sykepleier og kostholdsrådgiver. Men vi har også hatt kunder som har gått ned to størrelser. ­Suksessen ligger i kombinasjonen av ­ultralyd og elektrooperasjon, kombinert med muskelstimulering, lymfe­drenasje og dyp bindevevs­massasje. ­Behandlingene hjelper kroppen å frigjøre lagret fett, gifter og avfallsstoffer, samt øker lymfe- og blod­sirkulasjonen. Dette fører til at kroppen etter hvert kan fungere optimalt. For å hjelpe ­kroppen å fjerne avfallsstoffene 24/7 får kunden en boks med Purely Greens Max fra Supernature. Dette tas som en grønn drink på morgenen. Hvis du ønsker å maksimere resultatene ytterligere, kan du bruke vårt livsstils- og kostholdsprogram som inngår i pakken. Behandlingen er behagelig og avslappende, og er helt uten risiko eller bi­virkninger.

Julegave med litt luksus?

Dersom du bestiller pakken med behandlinger, kan du hver gang også benytte deg av velvære­avdelingen. Omgivelsene med skummende hav, strand og sand har vært inspirasjons­kilder i ut­viklingen av ­Nordsjøbadet Spa. Her møter du profesjonelle spaterapeuter som skreddersyr behandlingsformer etter dine ønsker og behov. Velværeavdelingen med basseng, badstuer, kaldtvannskulp og behagelige avslappingsområder er til fri benyttelse den dagen du tar behandlinger. Alle tiders julegave? Gavekort kan kjøpes i resepsjonen eller på sola-strandhotel.no

Smerten forsvant hos Liv
– Jeg har en kronisk lidelse etter et fall for en del år tilbake, og det har gitt meg store smerter, sier Liv. Lokalavisen treffer henne på Sola Strand Hotel hvor hun forteller sin historie. – Smertene var så store at jeg kun greide å sove i korte stunder om ­natten. Det gjorde livet vanskelig, og behovet for å lindre smertene var stort. Det var lett for legen å skrive ut piller, men det gjorde meg helt utslått. Litt tilfeldig oppdaget jeg denne behandlingen på nettet og tok straks kontakt med spa avdelingen på hotellet. Jeg var ferdig for ca 2,5 måneder siden. For meg har dette vært til fantastisk hjelp, og jeg har mye mindre smerter. Sover mye bedre om natten. Denne behandlingen burde bli utskrevet på blå resept, avslutter Liv som nå er i mye bedre form.

Dette er pakken:
• 6 behandlinger i 60 – 90 min 

• 1 glass superfood (45 dgr forbruk)

• Kostholdsplan

• Nyt hele velværeavdelingen


Noen av effektene:
• Gjennomsnitt én størrelse ned

• Mindre verk i muskler og ledd

• Bedre søvn

• Fastere og glattere hud

• Cellulitter blir mindre synlige

• Arrvev og strekkmerker reduseres 

• Mindre astma- og allergiproblemer

• Bedre fordøyelse 

• Bedre energi

• Detox

Pakkepris 7 500,-
Bestiller du før 20. desember, 
får du kr 500 i rabatt. 

Rabattkode Lokalavisen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no