ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Stavanger Spa Clinique gjør julen enklere for mannen i huset:


Glem hodebry og panisk leting rett før julaften – kjøp gavekort nå!

Tekst: Svein Kåre Edland/Rolf Schreiner


Publisert: 03.12.2013

De fleste kvinner setter pris på å få spa-behandling som julegave. Legg et gavekort under treet!


Fakta:

Stavanger 
 Spa Clinique

HVA:

Ledende klinikk innen bl.a. hudpleie, figurforming, spa-behandling, kjemisk peeling, manikyr og fotpleie. Tilbyr også Juvederm.


AKTUELL MED:

Gavekort til jul – forskjellige pris­klasser.


Hvor:

Løkkeveien 35, Stavanger


ÅPENT:

Mandag – torsdag 08.15 – 18 (19)

Fredag 08.15 – 18

Lørdag 10 – 14 (16)

Søndag 15. des. 12 – 16

Søndag 22. des. 12 – 16

Lille julaften 8 – 18

Julaften 10 – 13


Kontakt:

Tlf: 51 52 55 17


WEB:

www.stavangerspaclinique.no

For mange menn er valg av julegave til kjæreste/samboer/ektefelle en ganske stor utfordring, men det går an å gi henne noe som garantert blir godt mottatt. Det er enkelt å kjøpe – og deilig å få. Gavekort hos Stavanger Spa Clinique på Løkkeveien kan gi variert type behandling, i flere prisklasser.

Vi menn lærer aldri. All statistikk og erfaring viser at svært mange menn hvert eneste år utsetter innkjøpet av den spesielle ­presangen til det nesten er for sent. Det er ikke uvanlig å se menn på ­panisk jakt på selve julaften. Tatt i betraktning at dette ofte er den eneste presangen mannen faktisk skal kjøpe, kan vi trygt si at vi menn ikke alltid planlegger julen­ så godt. Og jo senere vi er, jo dyrere­ blir presangen – sånn er det bare. Vi snakker av erfaring.

Alternative forsøk

Du som er mann, har kanskje prøvd deg med at i stedet for en personlig julepresang, skulle dere heller kjøpe et nytt kjøleskap eller vaskemaskin sammen? Være litt praktiske og økonomiske? Eller minnet henne på at dere kjøpte ny sofa i slutten av oktober, og at det kunne være presang god nok? Glem det. Nei, det gjelder å spille de kortene du har på rett måte. Julaften er den dagen i året du simpelthen er nødt til å gjøre det rette valget. Så i år skal du slå til og gi henne noe av det hun setter mest pris på: En personlig gave som gir ­avslapping og nytelse.

Hun fortjener det

– La alle menn komme til oss, så blir julekvelden en god opp­levelse for alle, sier spa-­terapeut Tove Strand i Stavanger Spa Clinique­. Han har travle 
dager nå før jul. Sammen med ­kosmetisk sykepleier/daglig 
leder Siv-Åse Rønning gir hun kvinner en siste finpuss før jul, mens mange menn er innom klinikken for å kjøpe et gavekort som jule­presang. («Det var så stor ­suksess i fjor!»)

– Gavekortet kan være på et visst beløp eller innbefatte en spesiell behandling. Vi har ­mange alternativer i forskjellige prisklasser, forteller de to.

Julegavetips 1:

Aroma-massasje

– Alle trenger å koble av med jevne mellomrom, sier Siv-Åse Rønning.

– Som sykepleier gjennom mange år har jeg sett hvor ­viktig det er å ta vare på seg selv og sin egen kropp. I dagens travle, stressfylte liv er det nødvendig med en avslappende pustepause en gang iblant. Vi tilbyr aroma-massasje som er en full kroppsmassasje med aromatiske oljer etter behov. Prisen for én time er kun kr 690,-. Det er også 
mulig å få aromamassasje på rygg og nakke, eller algepeeling og algeinnpakning.

Julegavetips 2:

Spa-behandling kropp

– Stavanger Spa Clinique tilbyr ulike pakker som kan inneholde forskjellige behandlinger. ­Pakken med spa-behandling kropp gir en kombinasjon av alge­peeling, aromamassasje og alge­innpakning. Behandlingen er vanndrivende, gir silkemyk hud og er utrolig avslappende, sier Tove Strand.

– Varighet er ca. 2,5 timer. Denne behandlingen, som er en ren nytelse for både kropp og sjel, koster kr 1950,-.

Julegavetips 3:

Spa-behandling kropp og ansikt

– Her får du den samme ­behandlingen som ovenfor, men i tillegg får du noe som vi kaller Pluss Freez Askepott ansikts­behandling. Dette tar normalt 
ca. 3 timer. Vi kan også utvide med Eximia, maskinen som ­behandler hele kroppen og kan vise til svært gode resultater. Prisen er kr 2400,-, sier Tove Strand.

Julegavetips 4:

Heldags spa-behandling

– Dette er pakken som virkelig gir deg den helt gode opplevelsen, og varer 5-6 timer. I tillegg til full spa-behandling med kropp og ansikt, inkluderes både manikyr og pedikyr. Vi serverer også en lett lunsj. Denne dagen koster kr 3300 og er den ­perfekte gave for 
enhver mann som vil gi noe helt ­spesielt til den han er glad i. Jeg vil også anbefale luksus­utgaven for den som vil slå ­ekstra på stor­trommen, til en pris av kr 4500,-, sier Siv-Åse Rønning.

Til alle kvinner –

og julegavetips 5 til henne

Hvis mannen din ikke ser ­denne artikkelen, er det fullt lovlig å hjelpe han på veien. Du kan for eksempel brette Lokal­avisen sammen med denne siden opp – og plassere den «tilfeldig» på et dertil egnet sted, som i TV-stolen, sengen, vinkjelleren, ­garasjen, bilen, båten, på ­toalettet eller hvor det måtte være. Det pleier å hjelpe.

Og helt til slutt: Stadig flere menn har også lært seg å sette pris på denne behandlingen. Kanskje det er en god idé å la ham oppdage de gode sidene med en spa-julegave?

Lykke til!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no