ANNONSE

HUS & HAGE

Unike eneboliger klare nå

Tekst & foto: Svein Kåre Edland

Foto: Ensign


Publisert: 05.11.2013

Fakta:

Eiendoms­melger1


Hva:
Distriktets største eiendomsmegler


Aktuell med:
Seks nye frittliggende eneboliger klar for salg


Kontakt:
Leiv Inge Stokka EM1 

Tlf: 95210773 

Espen Grastveit EM1 

Tlf: 997 03 170


Web:
www.byggservice.as

Røyneberg Gaard

Drømmer du om stor enebolig med mange soverom? Er du opptatt av en sentral beliggenhet og at din nye bolig skal ha flott arkitektur og design? Da skal du ta deg tid til en visning på toppen av Røyneberg med kort vei til det meste. Prosjektet heter Røyneberg Gaard.

 

 

– Det er kjekt å kunne gi ­arkitekten nesten frie tøyler, forteller daglig leder Sigbjørn Eiana fra Sola bedriften Bygg-service. – Vi er svært fornøyd med resultatet, og har bygd 12 veldig spennende nye eneboliger som vi tror ­kresne kjøpere med sans for kvalitet, virkelig vil sette pris på. Lokal­avisens utsendte får en om­visning i de flotte nye boligene. – Vi kom selvfølgelig med våre innspill og ønsker ­etter hvert, men at vi har fått noen utrolig flotte og innholdsrike boliger her, er det ingen tvil om, sier Eiane til Lokalavisen.

 

To stuer og fem soverom

Boligene byr på 268 kvadratmeter og går over tre etasjer. Her ser man fort at det er mange muligheter. I første etasje har du dobbel garasje og kan gå rett inn i huset fra ­garasjen. I tillegg får du bad, stue, ­inngangsparti, bod og ett soverom. Det ligger til rette for at du kan ­installere et lite kjøkken i denne etasjen dersom ­boligen brukes til generasjonsbolig eller du har større barn. ­Andre etasje inneholder fire gode soverom, bad, vaskerom og bod. Når du kommer til tredje etasje har du virkelig noe å glede deg til. ­Etasjen består av en helt åpen løsning med stor stue og ­kjøkken på til sammen ca 60 m2. En ­stilren kjøkken­løsning fra den danske kvalitets­leverandøren HTH inviterer til kvalitets­stunder og moro over grytene. I tillegg er det både kontor og bod. ­Prikken over i-en er en enestående terrasse på 
20 m2 med stilig og moderne rekkverk i glass og stål med ­fantastisk utsikt. Her ligger alt til rette for gode opplevelser sammen med familie eller venner. Effekten av gjennomgående lys fra vinduer i begge ender, stor takhøyde og moderne design gjør denne ­etasjen til en ­spennende opplevelse.

 

Sjelden vare og god utsikt

Nå kan det jo tenkes at du gjerne ikke har behov for alle fem soverommene, men de kan brukes til mye annet. Arealer til hjemmekontor, gjesterom, atelier, treningsrom, hobbyrom eller ekstra bodplass får du aldri nok av. Det er sjelden vare med dobbel garasje, og det gir litt følelse av luksus å kunne gå rett fra garasjen og inn i huset. Vannbåren varme med varmepumpe fra luft til vann, gir godt inneklima og lave kostnader på energi. Dette er en bolig med litt ekstra, og som har gode tekniske løsninger. Utvendig har boligene fått gjennomfargede fasadeplater som over tid krever mye mindre vedlikehold sammenlignet med ordinær trefasade. Her kan du flytte inn og begynne å bo med en gang. Uteområdet er ferdig opparbeidet med belegningsstein og plen. Hvitevarer med høy kvalitet fra Siemens er inkludert i prisen og er ferdig montert. Det er god utsikt fra toppetasjen.

 

Sol og god beliggenhet

Røyneberg Gaard har en svært sentral plassering med kort vei til det meste. Boligene ligger på toppen av Røyneberg og oppleves som luftig og fritt. Leiv Inge Stokka fra Eiendomsmegler 1 mener at disse boligene er spesielle og sjeldne. Gode solforhold, en fantastisk lun og fin takterrasse og ikke minst den romslige stuen med gjennomlys til kjøkkendelen fremhever Stokka som svært viktige element. –Her får kjøperen store praktiske arealer og mye for pengene. Flotte uteområder og friområder like ved er også gode kvaliteter. Området har også en unik plassering med tanke på turområder og sykkelstier. Det er bare en kort kjøretur til både Forus, Sola, Stavanger og Sandnes. Røyneberg Gaard har i nærheten både nærbutikker, bakeri, jordbærtorg, gårdsutsalg, kollektivtransport, sykkelstier, skole, barnehage og treningsfasiliteter, sier Eiane.

 

Solid håndverk og lokalt firma

Det er Bygg-service som har bygget disse eneboligene som nå er til salgs. Med snart 50 års erfaring kan du være trygg på at boligene er utført med solid håndverk på alle nivå. Det er viktig å vite når du først skal kjøpe deg ny bolig. Du får svært effektive arealer og boligene er nøkkelferdige. Med andre ord kan du flytte rett inn uten å gjøre noe. Området er ferdig utbygd så du slipper å bo på en byggeplass. Det er kjekt når det er nytt, og du kan bare begynne å glede deg til å flytte inn. Høy kompetanse gjennom hele organisasjonen gjør Bygg-service til en pålitelig leverandør og gir deg som kunde den trygghet og kvalitet du forventer. Dyktige fagfolk på byggeplassene er avgjørende for et godt resultat. Bygg-service prioriterer kvalitet foran vekst, og påtar seg aldri flere oppdrag enn de har kapasitet til å gjennomføre på en forsvarlig måte.

 

Kan du tenke deg en visning?

Av 12 eneboliger er det seks som er solgt, og to som er klar for ny kjøper. Boligene ferdigstilles i disse dager, og du kan avtale individuell visning når det passer deg. Ta kontakt med megler for nærmere avtale.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no