ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

avea klinikken på forus har startet behandlingen


Total Makeover 2013 – et bedre liv for Monica

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 05.11.2013

Sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen (t.v.) og sykepleier Cathrine Cox foretar behandlingen som skal gi Monica Røreng en Total Makeover.


Fakta:

avea 
klinikken
HVA:

klinikken tilbyr trygge og effektive behandlinger innen kosmetisk medisinsk behandling og plastikk kirurgi.


AKTUELL MED:

Klinikken har invitert til gratis Total Makeover 2013 – og er nå i gang med behandlingen av Monica Røreng, 37 år, fra Stavanger.


HVOR:

Bjødnabeen 2,

4033 Stavanger

(på Forus, like ved travbanen).


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag & fredag: 
08.00 – 16.00.

Tirsdag & torsdag: 08.00 – 20.00.


KONTAKT:

Telefon 51 800 100

post@avea.no


WEB:

www.avea.no

Dette er artikkel nr. 3 i serien om Total Makeover 2013.

avea klinikken på Forus har et profesjonelt fagmiljø innen kosmetisk hudbehandling og plastikk kirurgi. Lang erfaring og en profesjonell stab med leger, kirurger, sykepleiere og hudterapeuter gjør at klinikken kan tilby de beste, tryggeste og mest effektive behandlingene på markedet.

En spesiell aktivitet akkurat nå er at klinikken har invitert én av Lokalavisens lesere til en skikkelig fornyelse: Gratis Total Makeover!

Kosmetisk medisin

avea klinikken har siden starten for 10 år 
siden spesialisert seg på kosmetisk ­medisin – dvs. ikke-kirurgiske behandlinger, der prinsippet er effektiv, men skånsom ­reparasjon og fornyelse av aldrende og ­skadet hud.

Hud er enten sunn og velfungerende eller ikke. Behandlingen ved avea klinikken tar sikte på å aktivisere hudcellenes funksjoner. Dermed korrigeres synlige hud­problemer som linjer, store porer, akne, slapp hud, pigment­flekker eller arr.

Huden består av celler. Alt vi ser på overflaten, har sin årsak lenger ned i huden, i cellene. Derfor er det viktig at ­behandlingen fokuserer på cellene – for å få disse til å ­fungere optimalt igjen.

For at folk skal føle seg bedre

– Vi på avea klinikken opplever at kunder kommer til oss for å gjøre små justeringer, rett og slett for å føle seg bedre, sier lege ­Christian A. Gorgas. – Hver kunde er ­spesiell. Hvert ansikt er forskjellig og unikt, og hver ­persons aldring er ­individuell. ­Derfor legger vi vekt på å behandle hvert ­enkelt ­ansikt på helt spesiell måte. Vi er ­stolte av at avea har så høy kompetanse innen kosmetisk ­medisin, at vi er den eneste klinikken i Norge som er ­sertifisert for kursvirksomhet.

avea klinikken tilbyr også plastikk kirurgi og øyeoperasjoner

Øre, nese, hals, bryst, mage, ben og 
armer… Kroppen er full av områder hvor en plastikk kirurg kan foreta justeringer som gir en smule forskjønning – og ikke minst bedrer selvbildet.

Klart syn er viktig. avea klinikken 
samarbeider med «Laserklinikken Klart syn», og øyekirurgen der er en av Norges fremste innen sitt fag.

Total Makeover 2013 – gratis fornyelse for én av Lokalavisens lesere

Den fornyende prosessen vil ha flere faser:

• Kosmetisk medisinsk behandling ved lege Christian A. Gorgas, sykepleier/hudpleier Heidi Broadhurst, sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen og sykepleier Cathrine Cox.

• Bedring av syn – øyeoperasjon ved 
øye­lege/kirurg Richard von Volkmann og ­optiker Knut Arnøy.

• Plastikk kirurgi ved kirurg Stefan Emmes.
Kirurgisk inngrep skal fornye kroppen.

• Fornyende hårpleie hos Edge Frisør – ved Iris T. Gundersen og Caroline N. Næss.

• Behandling med medisinske kremer fra 
Obagi.

• Tannbehandling.

Tilbudet ble presentert våren 2013. ­Sykepleier/hudpleier Line Mari Eidissen og sykepleier Cathrine Cox forteller om stor interesse – over 100 personer meldte seg.

– Vi fikk henvendelser fra både menn og kvinner – i alderen fra 25 år til 75, sier de to. – Noen er usikre og bare føler at for­nyelse vil gjøre godt – andre er mer bevisste på at en positiv forandring vil gi en ny giv, et ­lettere liv og en bedre fremtid.

Monica Røreng, 
37 år, fra Stavanger

Valget falt på Monica. Hun har kontor­ansvar her i byen for et firma med hovedkontor på Østlandet, og jobben gir en del reisevirksomhet. Monica ble alenemor for et år siden og har delt omsorg for datteren på 7 år. I fritiden blir det tid til litt trening, og hun er glad i å gå på konserter, kino og teater med venner.

Etter flere år med akneproblemer fikk Monica en særlig ille periode for 10 års tid siden. Etter dette ble huden i ansiktet sterkt preget – med tydelige, dype arr og sprengte blodkar som dannet lett flammende hudfelt. Problemstillingen var så sammensatt at hun ikke visste hvor og hvordan hun kunne få hjelp. Nå stiller avea opp med sin ­ekspertise, og Monica ser på denne ­behandlingen som en mulighet til å ­«pynte seg opp» med varig vellykket 
resultat. ­Dermed er det opp til bl.a. Line og Cathrine å gi Monica et flottere speilbilde – og ikke minst et bedre selvbilde.

avea klinikken sitt opplegg Total Makeover 2013 skal avsluttes innen årets utgang. Lokalavisen følger med videre…

Kosmetisk medisin 

Kosmetisk medisin er ikke-­kirurgiske behandlinger der prinsippet er effektiv, men skånsom reparasjon og fornyelse av aldrende og skadet hud. De mest sentrale kosmetisk medisinske behandlinger er medisinske kremer, lysbehandling med laser og pulslys, botulinum toksin (Botox, Azzalure m.m.), hud­fyllere som Restylane, skleroterapi og kjemisk peeling i tillegg til tannbleking. 

• Restylane 
Restylane er en gelé laget av hyaluronsyre, som finnes i kroppen og er den viktigste av hudens naturlige fuktbindende stoffer. Den benyttes for å glatte ut linjer, rynker og furer 
i ansiktet, for å forme ansiktet, og egner seg også utmerket til forstørring av lepper. 

• Botulinum toksin (Azzalure, Botox, Dysport, Vistabel)
Dette er et protein som produseres av bakterien clostridium botulinum, og som fungerer muskel­avslappende. ­Kosmetisk bruk av proteinet har foregått siden slutten av 1980-tallet, med gode ­resultater. De vanligste ­områdene for behandling med botulinum toksin er i pannen, i sinterynken og rundt øynene – i tillegg til behandling av ­svetteproblemer.

• Pulslys (fjerning av hår, pigment­flekker eller blodkar)
Behandlingen utføres lokalt på det ønskede området med ­markedets mest moderne pulslys-maskin, og de over­pigmenterte hudcellene vil erstattes av nye, lyse hud­celler. De fleste trenger 1–3 behandlinger.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no