ANNONSE

HANDEL & SERVICE

kjente lokale frisører samlet under ett tak


Nå er Satik og Susann i Nedre Holmegt. 8

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani /Saténik Mkrtshian


Publisert: 05.11.2013

Fakta:

Saté 
 Hair & Nails
 Design Frisør


HVA:
Dame og herre frisørsalong, alle aldre, og behandling av fingernegler


AKTUELL MED:
Flyttet inn i nye lokaler denne våren


HVOR:
Nedre Holmegt. 8, 4006 Stavanger – 

i kryss med Valberggt. bak Victoria Hotel


ÅPNINGSTIDER:
Man., ons. & fre. 10.00 – 17.00

Tirs. & tors 12.00 – 20.00

Lørdag etter avtale


KONTAKT:
Innehaver Satik Mkrtchian,

telefon 40 17 31 36


Facebook:
Saté Hair & Nails

HVA:
Dame og herre frisørsalong, alle aldre 


AKTUELL MED:
Flyttet inn i nye lokaler denne høsten


HVOR:
Nedre Holmegt. 8, 4006 Stavanger – 

i kryss med Valberggt. bak Victoria Hotel


ÅPNINGSTIDER:
Tirs. – fre. 11.00 – 19.00

Lørdag etter avtale


KONTAKT:
Innehaver Susann Magro,

telefon 51 58 78 33


Facebook:
Design Frisør

Huset har lange tradisjoner innen frisørfaget – det var på dette hjørnet bak Victoria Hotel at Grønnestad Hårdesign var et lokalt landemerke til langt utpå 2000-tallet. Og alle dere i nabolaget som har følt et vakuum etter at Grønnestad flyttet ut, skal vite at nå er frisørstolene på plass igjen. To rutinerte frisører har inntatt lokalene, vegg-i-vegg med hver sin salong. De har en stor kundekrets som følger med fra tidligere – og de ønsker nye kunder velkommen!

 

Satik var først ute

Navnet er egentlig Satenik ­Mkrtchian og røper opprinnelse langt fra Norge. Hun er født i ­Armenia, og etter at hun flyttet fra Tyskland til Sandnes med foreldrene i 1998, ble hun etter hvert kalt Satik – og hun trives med det.

Etter at Satik tok frisør­utdannelse, var hun ansatt i en ­lokal frisør-
salong i 10 år. ­Salongen var en del av en landsdekkende kjede, og her fikk hun etter hvert et stort ansvars­område – både innenfor daglig drift og opp­følging av lærlinger. I hele denne tiden sparte Satik penger for en gang å kunne starte sin egen virksomhet.

 

Utvidet med neglebehandling

På ferie hos familie og venner i 
Armenia julen 2012 fikk Satik vite at de perfekte frisørlokalene i Stavanger var ledige. I Nedre Holmegt. 8 har saks & kam preget virksomheten i flere tiår – det var på tide med et «come-back» for frisørfaget!

Mens lokalene ble gjort klare, tok Satik kurs i neglebehandling (hender) for å tilby også denne tjenesten da dørene til Saté Hair & Nails åpnet 15. mars i år. I tillegg til klipp, rens og variert 
behandling av negler med oljer etc. tilbyr salongen klipp og stell av hår for både menn og kvinner.

– Jeg klipper alle – fra 0 til 99 år, sier Satik, som kan glede seg over at en stor kundegruppe fra hennes mange år i faget har fulgt henne inn til Stavanger sentrum.

 

Så fulgte Susann etter

Susann Magro er ikke akkurat født siddis hun heller. Under oppveksten i Flensburg ved den dansk/tyske grensen var hun flere ganger på reise nordover i Skandinavia, og hun bestemte seg tidlig for at Norge virket fristende! Etter noen år som frisør i Berlin kom Susann til Stavanger i 2008, og hun fikk jobb i en frisørsalong på Hundvåg.

Så startet Susann egen virksomhet da hun i 2009 overtok Design Frisør i Bikubå i Hillevåg, og her holdt hun til frem til i august i år. Et sterkt ønske om større og åpnere lokaler gjorde at det var lett å slå til da halve første etasje var ledig i Stavanger 
sentrums «nye» frisørhus.

18. september kunne ­Design Frisør ønske gamle og nye ­kunder velkommen til en trivelig og høyst representativ salong.

Guten Tag dere med tysk 
bakgrunn. Susann forstår dere!

 

Individuell stil på håret

Susann er en erfaren og allsidig frisør med 35 års erfaring i bransjen. Hun er opptatt av at kundene skal få en frisyre som passer akkurat dem.

– Jeg setter min ære i å gi folk gode råd om hva som passer dem best – det være seg frisyre eller hårfarge, sier Susann. – Jeg vil at folk skal få så mye som ­mulig ut av det håret de har, og da har jeg i grunnen større grunn til å uttale meg enn de selv har. Og noe har jeg nok gjort riktig – ­siden faste kunder kommer igjen og igjen.

 

Glimrende parkeringsforhold!

Satik og Susann ønsker alle som bor eller driver forretning i nabo­laget, hjertelig velkommen innom. Og for dere som fortsatt leter etter de to frisørene som er forsvunnet ut av gamle lokaler, er det bare å ta turen til Nedre Holmegt. 8. Stor parkeringsplass like utfor døren (mot De Røde Sjøhus) er til rådighet for dere med bil.

Og dere i naboblokken må bare komme i tøfler og slåbrok…


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no