ANNONSE

NÆRINGSLIV

Drømmer du om medeierskap 
innen kjøkken og design?

Tekst/foto: Svein Kåre Edland

Foto: Designa


Publisert: 22.10.2013

Monica Dubland leter etter ny parter til kjøkkenbutikken.


Fakta:

Designa Sandnes


HVA:
Butikk som selger og monterer kjøkken­løsninger, bad og garderober.


HVOR:
Porsmyrveien 1, Sandnes/Forus


KONTAKT:
Monica Dubland, tlf. 936 55 340

monica@designa-sandnes.no 

Andreas Lien, tlf. 915 42 284

post@andreaslien.no


WEB:
www.designakjoekken.no

Brenner du for interiør og kjøkken? Kan du tenke deg å vurdere å bli medeier og være med på å utvikle et spennende kjøkkenkonsept? Kanskje på tide å bytte jobb til noe som er mer interessant? Nå har du muligheten.

 

 

– Vi er på jakt etter en person som kan være med å eie og drive butikken vår, forteller Monica ­Dubland hos Designa på ­Forus. – Vi har en perfekt beliggenhet bare et steinkast fra Kvadrat med god parkering og synlighet fra veien. Her er virkelig 
muligheten for den rette personen som drømmer om å være med å drive noe selv. Produktene er topp, ­prisen er attraktiv og salgs­potensialet er stort.

 

Hvem er du?

– Vi er ganske åpne for hvem den nye personen er, sier en engasjert Monica til Lokalavisen. – Det er viktig for oss å få inn en med-
arbeider som har lyst til å være med å drive butikken, og delta 
aktivt i planleggingen og salg. Hos oss er salg å hjelpe våre kunder til å finne den rette løsningen, og da må vi ha med-arbeidere som bryr seg om kunden, samtidig som fokuset er å gjennomføre selve salget. Det er en selvfølge at det må være noen som oppriktig er interessert i kjøkken, interiør og design. Samtidig vil jeg fremholde at den viktigste egenskapen nok er å kunne være flink med mennesker, og vi er ikke så opptatt av tidligere formell bakgrunn. Det er en fordel med erfaring fra kjøkkenbransjen, men selgere i andre bransjer kan også være svært aktuelle. Har du utdannelse innen interiør, vil dette være positivt. Vi er bare tre årsverk, så hverdagen for oss er at alle gjør alt. Opplæring får du her lokalt i tillegg til kurs på ­fabrikken i Danmark.

Dine oppgaver

Å jobbe med kjøkken, bad og garderobe krever at du 
liker å utforske kundens ønsker, 
behov og smak. Det er viktig å ta godt imot kunder som kommer til butikken, finne løsninger, og jobbe selvstendig med å utarbeide detaljerte tilbud til den enkelte kunde. Arbeidet krever tett oppfølging av kunden og selve bestillingen. Du må greie å jobbe selvstendig, og være forberedt på travle og hektiske dager. Vårt mål er at kunden får et rom som fungerer perfekt, hvor du virkelig får lyst til å lage mat. La rommet utfolde seg slik at hele familien får et kjøkken som sprudler av trivsel, lys, glede og funksjonalitet, sier Monica.

Aldri feil å bytte jobb

– Sannsynligvis er den rette personen en som allerede trives godt i dag, men som til tross for det har lyst til å prøve noe annet, mener Monica Dubland. – Jeg tror personlig at mange har godt av å forandre jobbinnholdet med jevne mellomrom. Rydde pulten og begynne med blanke ark. Vi er et lite miljø, og er opptatt av trivsel på jobb.

 

Dette er Designa

Designa er et varemerke som er tuftet på dansk tradisjon for design og møbelproduksjon. Selve produksjonen foregår i Danmark. Designa er i dag Danmarks største privateide kjøkkenvirksomhet. I tillegg driver fabrikken også fortsatt med møbelproduksjon, og leverer møbler til de fleste store møbelkjedene i Norge. Designa vil utvikle og produsere kjøkken, bad og garderobe ut fra en klar filosofi: Vi vil gjøre det mulig å få litt ekstra luksus for samme pris, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

 

Trygghet og personlighet

– Et nytt kjøkken vil alltid være en stor investering for de fleste. Det er derfor viktig for oss å være en del av planleggingen når kundene skal velge rett løsning, forteller Monica, mens hun forteller om hyggelige hjemmebesøk hvor interiør, design og funksjonalitet blir diskutert. –Våre kunder setter veldig stor pris på at vi bruker erfarne snekkere til montering av våre kjøkken. Det gir stor trygghet når det er fagfolk som står for den siste finish.

 

Lyst til å vite mer?

Dersom dette er av interesse, vil vi gjerne høre fra deg. Send kortfattet søknad med CV til ­monica@designa-sandnes.no. Søknad sendes innen 30. oktober. For mer info ring Monica ­Dubland eller Andreas Lien. Kom gjerne innom butikken og se på våre utstillinger.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no