ANNONSE

HANDEL & SERVICE

torsdag 17. oktober kl 10.00 – 20.00:


Georg Jensen feirer tre år på Kvadrat!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani / Georg Jensen


Publisert: 08.10.2013

Karin Strand (t.v.), Per Pedersen og Stine Isabell Usken foran mye vakkert i hyllene hos Georg Jensen.


Fakta:

Georg 
Jensen

HVA:

Tidløs dansk design på sitt beste – innen smykker, gaveartikler, bruks- 
og pyntegjenstander.


AKTUELL MED:

Norges første og eneste Georg Jensen-butikk ønsker velkommen 
til 3-årsjubileum torsdag 17. oktober kl. 10.00 – 20.00. Kom og la deg overraske!


HVOR:

Georg Jensen

Kvadrat, Gamle Stokkavei, Inngang E


KONTAKT:

kvadrat@georgjensen.no

Telefon 51 96 06 30

Daglig leder Karin Strand, 

mobil 950 87 451

Dansk design i verdensklasse har jubileum på Kvadrat. Norges fortsatt eneste Georg Jensen-butikk ønsker velkommen til 3-årsdag med store overraskelser til kundene torsdag 17. oktober. Velkommen kl. 10.00 til 20.00. 

Georg Jensen er et dansk navn på verdenskartet på grunn av smykker, klokker, bruks- og pyntegjenstander av fremragende kvalitet og utsøkt design. For tre år siden var det rundt 100 Georg Jensen-butikker i 11 land – ingen i Norge. Men så endelig, i oktober 2010, var det tid for å åpne dørene til Georg Jensen på Kvadrat.

Daglig leder i butikken, Karin Strand, kan glede seg over jevn vekst, stadig fremgang og tre gode år for butikken. 

– Og det ville faktisk forundret meg om ikke Georg Jensen sine produkter hadde funnet et naturlig marked her i distriktet, sier hun. – Jeg overtok som leder tidlig i 2013, og dette året har vært både givende og lærerikt. Jeg trives utrolig godt sammen med de ansatte – vi er en fin gjeng omringet av de flotteste produktene på markedet.

Torsdag 17. oktober blir 
en helt spesiell høstdag 
på Kvadrat

– Vår bursdagspresang til gjester denne dagen er prisavslag på alt som finnes i hele butikken, sier Karin Strand. – Et spennende innslag blir nok quiz’en hvor vinneren kan sveve hjem den 18. oktober med en lekker Copenhagen lysestake. Skjema til quiz’en ligger allerede ute i butikken, det er bare å komme innom og skrive svar. Trekningen foregår 18. oktober, og vinneren blir kontaktet.

– Dessuten får vi celebert besøk fra København, forteller Karin Strand. – Regitze Overgaard er en av Georg Jensens fremste designere, og hun dukker opp hos oss i kveldingen for å snakke om smykker og hennes egen karriere som designer.

Prisavslag på klokker 
fra i dag

Daglig leder Karin Strand sier videre at høstens nyheter innen smykker og klokker er på plass i butikken. Og julepynten med bl.a. årets utgave av Georg Jensens kjente jule-uro, er rett rundt hjørnet.

– Også er vi nettopp blitt oppdatert på nyheter innen klokker, forteller hun. – Vi har lært mye om alle detaljer og finesser innen både dame- og herreklokker, og det markerer vi med 10 % avslag på alle klokker i butikken fra nå (8. oktober) til og med jubileumsdagen 17. oktober. Jeg tør minne om at høsten går fort, og det kan være smart å finne julegaver i god tid – utvalget er størst og best akkurat nå!

Ringen Fusion – 
en stor suksess!

Dette er en ring bygget på et helt unikt konsept, og den er blitt et velkjent Georg Jensen-symbol over store deler av verden. Flere ringer kan bygges inn i hverandre, og du kan dermed designe din egen variant med to, tre eller fire ringer i rødt, hvitt og gult gull – med og uten diamanter. Faktisk kan du kombinere ca 1500 varianter om du vil.

Også dansk på eiersiden

Blant de lokale eierne av Georg Jensen-butikken på Kvadrat er byggmester Per Pedersen. Etter mange år i Norge er språket hans ganske avslepet, men han klarer ikke å skjule at han opprinnelig kommer fra vårt skandinaviske naboland i sør. Han er veldig fornøyd med butikkens utvikling disse tre årene, og han er snar med å skryte av personalet.

– Vi har veldig flinke folk bak disken. Butikken går bra, men ingenting selges av seg selv i vår verden. Fagkunnskap og service går aldri av moten, og jeg er sikker på at her får kundene råd og veiledning som de setter pris på. Alt i alt tør jeg si på vegne av meg selv og Georg Jensen: “Det er dejlig å være dansk i Norge!” smiler Per Pedersen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no