ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Vil du kvitte deg med magefettet?

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 08.10.2013

Mona Utsola ønsker velkommen til Nirvanaklinikken.


Fakta:

Nirvana-
klinikken

Hva: 

Klinikk som driver med US3-fett­knusing, rynkebehandling, CellRESET vekt­reduksjon, TEI-system, hår­fjerning, hudpleie, stell av føtter, permanent makeup og negledesign.


Aktuell med: 

Spesialtilbud – dersom du ­bestiller innen 20. okt., får du 10 behandlinger for kr 6900. Bestiller du CellRESET samtidig med behandligene, får du de for kr 5900 og sparer altså hele kr 3000 på behandlingene. 


HVOR: 

Jærveien, i gangavstand fra 
Sandnes sentrum


Kontakt: 

Bestill på nett, 
eller ring 957 74 519 / 988 87 066


Web: 

www.nirvanaklinikken.no

www.facebook.com/Nirvanaklinikken

www.nirvanaklinikken.blogspot.no

La oss kalle en spade for en spade: Jo eldre vi blir, jo vanskeligere er det å holde kroppen i form.

– Som kvinne og mor må jeg bare si at jeg har prøvd det ­meste, forteller en lattermild daglig ­leder i Nirvanaklinikken Elisabet ­Fjeldvik til Lokalavisen.

– Det er ikke det at jeg streber for evig ungdom, men jeg MÅ jo ikke se eldre ut enn jeg faktisk er, eller? Det er faktisk ganske kjedelig når buksene strammer både her og der, til tross for et for­nuftig kosthold og moderat ­aktivitet. Da er det godt at det finnes hjelp å få. Våre ­behandlinger er fantastisk effektive. De virker.

Bruker ultralyd for

å knuse fettet

– US3 Cavsystem er et ultralydredskap som fjerner det fettet verken trim eller diett får has på. Den bryter ned fettcellene på de vanskelige stedene ved hjelp av det vi kaller kavitasjon, og ­behandlingen er veldig behagelig, sier Elisabet.

– Ultralyd «knuser» fett­cellene uten å ødelegge dem permanent, og fettet vil samles opp via lymfe­systemet for så å skilles ut gjennom avføring. Mange merker denne prosessen godt, da det ofte resulterer i hyppige toalettbesøk en dag ­eller to ­etter behand­lingen. For at kroppen skal kvitte seg med det meste av avfalls­stoffene fra en behandling, an­befaler vi kun én behandling i uken med ultra­lyd – helst i kombi­nasjon med opp­strammende behandlinger da det gir det beste resultatet.

Hvor på kroppen?

– Behandlingen anbefales til vanskelige fettansamlinger på mage, rumpe og lår. Til cellu­litter er den også veldig bra, for den jevner ut ujevnheter i huden, sier Elisabet.

– De fleste kan kjenne ­forskjell etter tre-fire behandlinger. Vi har også ganske gode resul­tater på strekkmerker. For ikke lenge siden hadde vi en dame inne til første behandling og hun oppnådde en reduksjon på 5 cm på øvre mage, og 4 cm på nedre mage. Og det var bare på EN ­behandling. ­Normalt sier vi at du reduserer 1-5 cm pr behandling og i snitt på en pakke på ti behandlinger, redu­serer vi gjerne 7-15 cm på ett måle­område. Du skal trene ganske mye for å klare å konkurrere med slike resul­tater! Men det er også viktig å være klar over at ingen er like, og noen oppnår veldig gode ­resultater, ­andre noe mindre. Og husk: Dette er ikke en slanke­kur! Vi redu­serer centimeter, ikke kilo. Vi utretter ikke mirakler.

Redusere og stramme opp

– Når vi anbefaler ­behandlinger for våre kunder, er det ofte at vi kombinerer US3-­maskinen med en annen behandling basert på det som heter TEI-­system. De fleste av våre kunder har nok ikke bare fett her og der, men også en del slapp musku­latur og hud som bidrar til å øke midjemålet. Med TEI-­systems muskel­stimulering trener du effektivt musk­lene mens du ligger stille. Den infra­røde varmen sørger samtidig for at musklene er varme når de blir stimulert og gjør at elektro­stimuleringen går ­dypere inn i vevet. Man får en ­dypere og forbedret muskelsammen­trekning sammen­lignet med andre muskel­­stimulatorer. Varmen gjør også at kroppen ikke blir så fort sliten som ved vanlig trening, og til­later musklene å jobbe jevnere og mer effektivt. Resul­tatet blir bedre muskeltone og en strammere kropp, i tillegg til mye bedre effekt av US3-behandlingen.

TEI-system

TEI-system kan minne om ­Bailine og UltraTone, for de som kjenner til disse ­konseptene. Det som gjør TEI-system så forskjellig fra andre muskel­stimulatorer på markedet er at den har en kombinasjon av muskel­stimulering og infrarød varme. I stedet for små elektroder, ­kobles inntil 10 store plater til ­kroppen. Dette ­eliminerer stikking, og de elektriske impulsene treffer ­større områder. Infrarød varme øker kroppstemperaturen innenfra og øker forbrenning, blod­sirkulasjon og påvirker stoff­skiftet positivt. Alt dette gjør at du får strammere hud, forbedrer muskulaturen og gjør kroppen i stand til å kvitte seg med over­flødig fett.

Vektreduksjon med CellRESET

Ned en buksestørrelse eller to på fire uker? CellRESET er et helhetlig konsept som hjelper deg å redusere vekten og som ­hjelper deg å holde den i etterkant! De første 28 dagene skal du følge et bestemt kostholds­program, som er delt inn i hvite dager og ­grønne dager. Du skal spise minst fire måltider om dagen, i tillegg til å ta ­tilskuddene som beskrevet i meny­planen du får. ­Produktene fra FitLine tilfører viktige vitaminer og ­mineraler som ­kroppen har ­behov for, og som de fleste ikke får nok av gjennom sitt normale ­kosthold. Gjennomsnittlig vekttap i løpet av 28 dager er 5–12 kilo.

Hva koster behandlingene?

– Hver behandling koster kr 890,- og varer i ca 45 ­minutter, forteller Elisabet Fjeldvik til ­Lokalavisen.

– For maksimal effekt ­anbefaler vi en løsning som kombi­nerer US3 og TEI-­system. Du både knuser fett, og gjennom­fører en oppstramming. Vår kombinasjons­­­løsning med 10 behandlinger, gjør at du kan bestemme selv om du vil ha fettknusing ­eller oppstramming – eller begge deler.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no