ANNONSE

TRENDER & MOTE

Moden damemote

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Lions Club Gyda


Publisert: 08.10.2013

I 16 år har Lions Club Gyda arrangert mannekengoppvisning av moden damemote. Det hele startet i Madla bydelshus høsten -97,og siden er mannekeng­oppvisningen blitt til to ganger 
i året.

 

 

For nysgjerrige moteelskere blir dørene åpnet onsdag 23 oktober klokken seks på Skipper Worse Ledaal, Erling Skjalgssons alle 10. Klokken syv starter Lions Club Gyda visningen av årets høstmote.

 

Ryktet går.

Etter som årene har gått har det kommet flere og flere besøkende på visningene. Det er ikke bare folk fra bydelen som kommer for å se mote. Ryktet om visningen går langt og folk kommer fra hele byen også fra Sandnes og Sola.

Hele arrangementet er basert på fri­villighetsarbeid fra damene i Gyda. Til denne kvelden lages smørbrød og hjemme­bakte kaker. Det er damene i Gyda som går modeller og som vil gi publikum en smakebit av høstens moter.

Damene som kommer får se moter på vanlige damekropper, ikke syltynne ­modeller. De koser seg og har det veldig sosialt.

Selv om Gyda damene aldri blir helt vandt med å gå på catwalken blir det en god opplevelse med tanke på at inntekten går til veldedige formål.

 

«Dette er mitt valg»

Lions Club Gyda er en gjeng ivrige damer som siden 1989 har brukt noe av fritiden til å engasjere seg i inntektsbringende ­aktiviteter først og fremst for lokalmiljøet, men også nasjonale og internasjonale prosjekter. Midlene som samles inn går uavkortet til å yte humanitær hjelp. ­Lokalt støtter vi syke, eldre, funksjonshemmede og andre som trenger støtte. I den for­bindelse bidrar vi med forebyggende narkotika­bekjempelse i form av et undervisningsopplegg i skolene. For klubben er det givende og ikke minst viktig å kunne bidra med hjelp til de som trenger det.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no