ANNONSE

HANDEL & SERVICE

yx-stasjonen på løkkeveien med helt nytt konsept


Bensin, vask – og kjøttkaker!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLindenPublisert: 24.09.2013

Joar Skorpe har fornyet og forandret YX-stasjonen på Løkkeveien 
for å gi bilistene et nytt og langt bedre mattilbud.


Fakta:

YX-stasjonen på Løkkeveien

HVA:

Bensinstasjon under full renovering – ny eier har satt seg mål om å være byens beste på mat og vask. Eget bakeri – stor catering-meny.


AKTUELL MED:

Gigantiske vaskedager fredag 27. og lørdag 28. september 
– halv pris på all vask i helt nye maskiner med Turtle Wax kjemikalier av ypperste kvalitet.


HVOR:

Løkkeveien 9, 4008 Stavanger


KONTAKT:

Telefon 40 00 34 56

Daglig leder Joar Skorpe, 
mobil 98 08 08 05

e-post: joar@joars.net

Facebook: YXStavanger


WEB:

www.joars.net

Det er lenge siden bensinstasjonene kun solgte bensin. Gradvis er varetilbudet utvidet, slik at du nå går inn i en kiosk med allverdens dagligvarer – i tillegg til pølser, burgere og diverse typer ferdigmat. Men ingen strekker mattilbudet så langt som «den nye» YX-stasjonen i begynnelsen av Løkkeveien i Stavanger. Her er catering-tilbudet helt unikt. Det bekreftes med eget bakeri, glutenfri meny – og kjøttkaker hjem til middag!

Han er utdannet kokk og jobber fast i Nordsjøen – men nå har Joar Skorpe fått seg en bigeskjeft som Stavanger vil legge merke til. Han har overtatt en av ­byens mest kjente bensinstasjoner med et klart mål for øyet: Best på vask og best på mat! Han har alle­rede høstet stor suksess med sitt catering­-tilbud, som bl.a. inneholder take-away retter som oste­snitzel, kyllingsnitzel, løvbiff i pita – og ikke minst kjøtt­kaker med potet­mos og erter­stuing til kr 49,- som det tar kun tre ­minutter å tilberede.

Mattilbud langt utenom 
det vanlige

Joar Skorpe overtok YX-­stasjonen på Løkkeveien i fjor sommer. Han var ganske klar på å gi stasjonen en ny forretningsidé i tillegg til de tradisjonelle tjenestene innen drivstoff og bilpleie. Her skulle mattilbudet utvides betraktelig! Som sagt, så gjort – og i dag er stasjonen like mye et gatekjøkken.

Fra eget bakeri kommer kransekake­stenger, brownies og mandelbunner – alt er gluten­fritt. Faktisk leverer ­Joars ­Bakeri 10 tonn kransekaker i året til butikker i distriktet, og mandel­bunnen ble lansert under ­Gladmaten i 2012 og nominert som årets nyskaper! Den er i dag det produktet som øker mest.

Fra Lisbeths bakeri leveres ­ferske lomper til pølsene to ­ganger i uken. Den omfattende pølsemenyen (ost/chili/løk/maxi 
etc.) har også en wiener til 
kr 15,-, og dette er vel og merke en langwiener som er mye større enn den til kr 10,- andre steder. Hamburger, pizza og pommes frites suppleres med 3 ­nystekte boller til kr 29,-. På Bolle­tirsdag hver uke er prisen kr 19,-. 
(Studenter har Bolletirsdag-pris hele uken.)

Husk – søndagsåpent!

Dagligvareutvalget gjør at YX-stasjonen på Løkkeveien nå også står frem som en innholdsrik søndagsbutikk. Her er ferske brød og melkeprodukter, koteletter og annen grillmat, taco og supper, syltetøy og annet pålegg, spagetti og salater, katte- og hunde­mat – og alt du måtte ­trenge av glutenfrie produkter.

Klippekort gir store vaskerabatter!

To nye maskiner for bilvask er på plass i underetasjen av YX-stasjonen. Det er bare å kjøre inn og ta en kjapp sving ned til høyre. Her er også ny mattevask og ny støvsuger. Hallen for selvvask er nå under planlagt ombygging, og da er i grunnen stasjonen 100 % fornyet siden Joar overtok i fjor. At vaskehallene ligger ­under ­jorden betyr at du kan stå i T-skjorte og vaske også på vinters­tid.

De to nye maskinene er av ­typen Christ, og de er ­spesielt ­effektive med egen motor for vask av felgene. Både Christ og Turtle Wax, som har vaske­middelet i maskinen, er verdenskjente merkenavn.

Joar kan friste med gode priser på klippekort for vask. Kortet gir 6 stk. Gullvask til kr 600,-, altså kun kr 100,- per vask i stedet for vanlig pris kr 199,-. Og et kort med 6 stk. Triple Shine ­(trippel voks – blankeste bil i gaten) ­koster kr 1200,-, altså kr 200 per vask mot vanlig pris kr 349,-.

Driver du firma? Firmaavtaler kan inngås direkte på stasjonen – slik får du en avtale som er nøye tilpasset ditt firmas ønsker og behov.

Privatkunder kan også få en gunstig avtale – skaff deg et ­gratis YX Visakort! De på ­stasjonen hjelper deg å søke, og de ­legger inn hele 60 øre i rabatt på pumpe­prisen per liter drivstoff – pluss 20 % rabatt på allerede gode vaske­priser.

Hest og torsk er på vei…

– Selv om mattilbudet er helt unikt i min bransje, og jeg har Norges første stasjon med kjøttkaker, er det fortsatt en bensinstasjon jeg driver, poengterer Joar.

– Jeg hjelper bileieren med olje, vindusviskere og bil­batterier – i tillegg til å ha dekkhotell og tilhengerutleie. Men det lukter nok mer av ferske bakervarer hos meg enn på andre stasjoner, og det tror jeg kundene liker. Og snart blir det V75 Rikstoto på stasjonen – det betyr at heste­folket i distriktet er velkommen til mat & gambling! Da vil også lettsaltet torsk stå på menyen.

VASKEDAGER 

27. OG 28. SEPTEMBER:

Halv pris på all vask!


Den nye YX-stasjonen på Løkkeveien har fått på plass to nye Christ-maskiner for bilvask – med Turtle Wax kjemikalier for skånsom og effektiv vask. Kjør inn på stasjonen og ned i underetasjen.

Fredag 27. og lørdag 28. september vil stasjonen tilby halv pris på all maskinvask. Representanter fra det verdenskjente rengjørings­merket Turtle Wax vil være til stede for å gi råd, hjelp og nyttige tips innen vask og bilpleie.

Markedssjefen i YX Norge kommer også – han vil svare på ­spørsmål og inngå nye avtaler vedr. YX Visakort eller firmakort.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no