ANNONSE

HANDEL & SERVICE

flotte sko og stilig damemote på samme gulv:


Mani og Fransa på Tasta Senter

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 24.09.2013

Butikksjef Elin Nyman (foran) og Elise Kambo hos Mani selger sko til hele familien, også barnesko.

Fakta:

Tasta Senter


Fransa

HVA:
Butikk med stilig damemote for mor & datter – med et bredt spekter av klær til hverdag og fest, også helt nye høstjakker. Tilbehør som skjerf, smykker,

vesker etc.


KONTAKT:
Daglig leder Irene Halvorsen

Telefon: 51 87 12 11, 
mobil 90 26 92 75

E-post: irene.halvorsen@yahoo.no


WEB:
www.fransa.com


Mani

HVA:
Stor, oversiktlig skobutikk med 
alle ­typer sko for hele familien. 
Alt i tilbehør av skokrem, pusseskinn, lisser etc. Pluss vesker, regnjakker 
og gummistøvler.


KONTAKT:
Butikksjef Elin Nyman

Telefon: 51 54 16 51, 
mobil 981 33 775

E-post: tasta@skomani.no


WEB:
www.skomani.no


HVOR:
Tasta Senter, plan 2.

Tastatunet 1 – 3, 4027 Stavanger


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 10.00 – 20.00

Lørdag kl 10.00 – 18.00

De to butikkene ligger like ved hverandre i øverste etasje (plan 2) i Tasta Senter – Stavangers nyeste og nordligste handlesenter. Og begge har mye spennende å vise frem, enten du er på jakt etter frisk damemote eller nye sko. Butikkene er en del av hver sin landsdekkende kjede, og begge har en ung kvinnelig leder.

 

 

Fransa – voksen damemote

Irene Halvorsen hadde 12 års erfaring fra klesbransjen før hun ble daglig leder i Fransa på Tasta Senter, da senteret åpnet i ­oktober 2012. Butikken, som har tre ansatte, er en del av en dansk kjede, og de nærmeste Fransa-kollegene holder til i to butikker i Haugesund.

– Vi har et meget bredt utvalg av klær for den voksne kvinne – vi sier gjerne at vi er en mor/­datter-butikk, forteller Irene. – Hos oss finner du damemote for enhver anledning, både ­hverdags- og selskapsantrekk. Her er kjoler, bluser, skjørt, topper, gensere, strikkejakker/cardigan – og ikke minst et spesielt flott utvalg av bukser. Og høstens vindtette ­jakker er kommet. ­Aktuelt tilbehør som skjerf, smykker, vesker m.m. er også på plass i hyllene.

 

Kjente skandinaviske merker

Utvalget i butikken er preget av merker som danske Fransa, Dranella og 2-Biz, i tillegg til bl.a. norske Ane Mone. ­Svenske Didriksson leverer regn­jakker og vindtette ytterjakker. ­Smykkeutvalget er stort sett norsk, fra Nora Norway.

– Prismessig vil jeg si at vi ­ligger sånn midt på treet, sier Irene. – Vi har moteriktige klær med priser som ikke vil skremme noen, og vi har mer fasjonable og eksklusive antrekk i en høyere prisklasse. Det er viktig for oss å ha noe for alle anledninger, og da vil prisene variere etter mote­bildet, trender og bruksområder.

Klassisk og tidløst eller nytt og trendy? Hva matcher best? – Vi hos Fransa ønsker å stå frem med stor dyktighet innen motefaget. Kunden skal forvente gode råd og riktig veiledning i jakten på det nye antrekket – ut fra egne ønsker og personlig stil. Vi har den nødvendige fagkunnskapen som skal til for å gi kunden et lykkelig valg, avslutter Irene.

 

Mani – sko for hele familien

Mani er en norsk skokjede med hovedkontor i Haugesund og ­administrasjon også i Bergen, og det er i disse to vestlands­byene de fleste butikkene ­ligger. ­Eneste ­Manibutikk foreløpig i Sør-­Rogaland ligger i Tasta ­Senter, men flere er på gang i ­distriktet rundt. Mani er altså en ­ekspanderende kjede – én av grunnene kan være at butikken er usedvanlig ryddig og oversiktlig i store, lyse lokaler. En fryd for øyet.

Mani har også vært i Tasta ­Senter siden starten for ett år siden, får vi høre av butikksjef Elin Nyman. De er tre ansatte i butikken – i tillegg til 4–5 ekstrahjelper som kan ringes til i travle tider.

– Vårt mål er at Mani skal være skobutikken for hele den ­moderne familien, sier Elin. 
– Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer – også innen barnesko – og vi gjør vårt ytterste for alltid å kunne presentere spennende nyheter. Og det gjelder alle ­typer sko, både lekre selskapssko, ­praktiske fritidssko og ­funksjonelle joggesko.

At vi som står i butikken, har en lidenskap for sko, vil alltid komme kunden til gode. Med kunnskap om materialer, sålens oppbygging etc. kan vi komme kunden i møte med riktige råd og anbefalinger – det er viktig i kjøpsprosessen.

 

Fra Ecco til Ilse Jacobsen

– For å kunne stille med et ­attraktivt utvalg sko til barn, ungdom og voksne av begge kjønn, er det klart at vi henter skomote fra mange land, forteller Elin ­videre. – Vi har over 50 leverandører – blant de mest kjente er Ecco, Vaga­bond, Unisa, ­Converse, ­Tamaris, Toms, Høgl, Viking, Rieker, Superfit, Timberland – og danske Ilse Jacobsen som er kjent for sine regn­jakker og gummistøvler i feminin, ­elegant stil.

Tilbehøret er også på plass – her er pusseskinn, koster, svamper, skokrem, lisser, helsesåler, støvlesokker og mer til. Vi har også vesker som topper antrekket, nøye utvalgt etter sesongens trender, avslutter Elin.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no