ANNONSE

KULTUR

House of Blues

Tekst: Egil Karlsen

Foto: Stavanger Bluesklubb


Publisert: 24.09.2013

5. oktober braker det løs på de Røde Sjøhus, med 19 av distriktets beste blues band.

- Dette vil garantert bli en stor opplevelse å få med seg forklarer en ivrig Arne Kolstad som var med å starte den aktive bluesklubben for 15 år siden. - Vi hadde i utgangspunktet et litt hårete mål om å klare å få med oss 15 band, men da vi først satte i gang fikk vi så stor pågang at vi måtte utvide til hele 19 orkester. Det sier litt om både entusiasmen og mangfoldet for denne musikk sjangeren her i distriktet.

I spissen for dette kobbelet av flotte artister stiller Stavangers (og Norges) mister Bluesman, Reidar Larsen. Og når en videre er klar over at det i mange av de deltakende band befinner seg flere av Rogalands mest erfarne musikere, er det ikke mange av våre mest kjente band helt fra «Bernad Jenkins tiden» og frem til i dag hvor ikke noen av disse musikerne har vært med og bidratt.

I disse dager vil det også være høyst aktuelt å nevne Eric «Slim» Zahl & the South West Swingers som i disse dager er plateaktuelle med sin andre plate.

Selve arrangementet House of Blues starter allerede kl. 18.00 den 5. oktober og så går det slag i slag fram til kl. 01.30. Det vil bli non stop musikk fra 3 scener hele kvelden.

Det geniale med de Røde Sjøhus er nettopp det at publikum kan rusle mellom de 3 scenene, og dermed er muligheten for å få med seg mange av de aktuelle og varierte bandene stor. I tillegg skal vi ikke glemme at dette er en fest, og da skulle det også være store muligheter for alle som ønsker å lette litt på dansefoten. Med 3 scener og 19 band, burde vel de aller fleste klare å finne en rytme eller to og riste litt på kroppen til, skyter en smilende Kolstad inn.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no