ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Nytt liv til huden

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Susan Jane McLinden


Publisert: 10.09.2013

Fakta:

Clinique 
Marine

Hva:
Blant distriktets ledende velvære­klinikker med omfattende meny.


Aktuell med:
18. september feirer de 20 års jubleum med rabatterte priser, 
goodiebags, test av behandlinger 
og makeup-artister. Følg eventen 
på Facebook.


HVOR:
Langgt. 31 (midt i Sandnes sentrum)


Kontakt:
51 62 78 77, 

post@clinique-marine.no


Web:
www.clinique-marine.no

– her finner du også onlinebooking

Problemer med huden kan påvirke hvordan du føler deg. Kanskje ikke så rart ettersom den er vårt største organ og bokstavelig talt vårt ansikt utad. Sliter du med for tidlig aldring, pigmentflekker eller akne - eller føler du deg bare sliten? Clinique Marine deler sine beste råd for hudforbedring.

– Nøkkelen til en sunn hud er å tenke helhet, forteller hudpleier Kirsten Albretsen, daglig leder ved Clinique Marine i Langgata i Sandnes. Med over 25 år i ­bransjen har hun sett og prøvd det meste. Livsstil, kosthold og gode hudpleierutiner er en stor del av hud-helsen. Har du større synlige skader krever det ­profesjonell hjelp og dyptgående behandlinger. Clinique Marine fyller nå 20 år og er blant ­distriktets ledende velvære­klinikker som spesialiserer seg på hudforbedring og reparerende hudpleie. Ja, det skal være deilig – men du skal se resultater også. La oss se nærmere på noen vanlige problemområder.

Pigmentflekker

Den vanligste årsaken til pigment­flekker er hyppig soling, og da gjerne ved bruk av for lav faktor. Clinique Marine har behandlinger som virker i dybden på symptomene og kan redusere eller fjerne flekkene. For å forebygge pigmentflekker må du unngå overeksponering av sol, og bruke riktig solfaktor for din hud. Det anbefales for alle å ­bruke minimum solfaktor 15, gjerne året rundt. I.d Minerals har både dagkremer og pudder til ansiktet med solfaktor. Har du allerede fått pigmentflekkene ,kan en kjemisk peeling redusere eller fjerne de helt.

Kirsten forteller om en eldre dame som hadde levd med en stor pigmentflekk i ansiktet i 20 år. Etter behandlingen var flekken borte og rynkene ble sterkt redusert. – Ingenting gjør meg mer lykkelig enn å hjelpe folk med hudforbedring, smiler ­Kirsten.

 

Aldrende hud

Med årene mister huden sin elastisitet og fuktighet og vi har behov for mer hjelp enn da vi var yngre. En stjerne­behandling fra ­franske Guinot med muskel­stimulator hjelper på de ­områdene en aldrende hud ­trenger mest: fett, fukt og oppstramming. Kirsten har også lært seg den revolusjonerende oksygen­behandlingen og ­Clinique Marine var først ut med metoden i Rogaland. ­Stjerner som Madonna og ­Jennifer ­Lopez sverger til denne og det er ­kanskje ikke så rart – du får nemlig effekter etter kun 30 minutters behandling. – Du må også huske å drikke masse vann, og få i deg vitaminer og de ­viktige omega-3 fettsyrene, 
poengterer Kirsten.

 

Kviser og akne

Det er ikke bare tenåringene som sliter med de vonde kvisene. Selv i voksen alder kan betennelser i ­huden forekomme, ofte på grunn av hormoner eller feil kosthold. Har du prøvd alt? – Den vanligste feilen er å bruke produkter som tørker ut huden og dermed for­årsaker en overproduksjon av talg, forklarer Kirsten. Hver ­enkelt hudtype varierer og krever ofte ulik behandling. Hun under­streker viktigheten av 
personlig opp­følging, noe de har sterkt ­fokus på hos Clinique Marine. – Vi ­fokuserer på din hudtype og finner en behandling som ­passer. Fruktsyre­behandlinger er de mest effektive for problemhud. Clinique ­Marine bruker den anerkjente behand­lingen ­phyticpeel hvor hud­pleierne er kurset av kirurg Dr. Stein ­Tveten i Oslo. MD-­Formulations er også i behandlings­menyen. Du går da til jevnlige behandlinger samtidig som du fortsetter med de samme syrene i hudpleien hjemme. En dyprens er også å anbefale, men fruktsyrene er problemløseren for alle hudtyper da de jobber dypt inn i huden. En kjemisk ­peeling kan også være et alternativ.

 

Cellulitter

De sjenerende fett­annsamlingene rammer omtrent 85 prosent av norske kvinner og har til nå ikke vært enkle å bli kvitt. ­Bioslimming er basert på ­eteriske olje-, plante- og alge­ekstrakter og er en revolusjon­erende ­behandling fra Frankrike som virker avgiftende, reduserer fett og ­cellulitter, er vanndrivende og strammer opp. Bio­slimming viser til dramatiske for­andringer og en forminsking på inntill 67 prosent på under fire uker. Dette er en nyhet hos ­Clinique Marine, og en behandling på 60 minutter kan redusere én til fire centimeter per område. For å forebygge ­cellulitter hjelper det å holde ­vekten, trene og ­drikke mye vann.

 

Generell pleie

Den daglige pleien er viktig. Rens og fjern sminken hver dag. Husk den daglige fukten og peel opp til to ganger i uken. Er du usikker på hvilke type produkter din hud passer, så kan du stikke innom for en gratis og ­uforpliktende hudkonsultasjon.

 

20 år med velvære

Clinique Marine har hjulpet folk med fornyelse av huden i hele 20 år. Den 18. september er det stort jubileum og Sandnes-­klinikken inviterer deg til en feiring med goodiebags, makeup-­artister og gratis prøve­behandlinger på blant annet oksygen­behandlingen. Sjekk ut deres ­Facebookside for mer info.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no