ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

stavanger spa clinique lover raske resultater


Rengjøring av kroppen – bedre helse!

Tekst: Rolf Schreiner


Publisert: 10.09.2013

Sykepleier/massør/hudpleier Marta Czinsz (t.v.), hjelpepleier/spa-terapeut Tove Strand og kosmetisk sykepleier Siv Åse Rønning hjelper deg å møte høsten.


Fakta:

Stavanger 
Spa Clinique


HVA:
Ledende klinikk innen blant annet hudpleie, figurforming, hudpleie, spa-behandling, kjemisk peeling, manikyr og fotpleie. Tilbyr også Juvederm.


AKTUELL MED:
Universal Contour Wrap (Classic og Classic Elite) – behandling som gir en skikkelig kick-start for deg som vil ­endre livsstil, enten målet er å gå ned i vekt, stramme opp huden, bli ­sunnere eller rense kroppen din. 


HVOR:
Løkkeveien 35, Stavanger.


ÅPENT:
Mandag – torsdag 08.15 – 19.00.

Fredag 08.15 – 18.00.

Lørdag 10.00 – 16.00.

Ellers etter avtale.


KONTAKT:
Tlf.: 51 52 55 17

E-post: post@stavangerspa.no


WEB:
www.stavangerspaclinique.no

Du blir hva du spiser. Ikke alle rester av matinntak i kroppen forsvinner av seg selv – avfallsstoffer og giftstoffer (fra f.eks. kaffe, te, alkohol, nikotin og medisiner) har negativ påvirkning på kropp og helse. 
Og for å være sikker på at avfallsstoffene fjernes helt, er det ikke nok med en liten kur på helsekost-basis. Stavanger Spa Clinique har kuren som gir deg og kroppen din et bedre liv.

Behandlingen Universal Contour Wrap hos Stavanger Spa Clinique er for deg som vil endre og forbedre egen livsstil. Kuren er en skikkelig kick-start – enten målet er å gå ned i vekt, ­stramme opp huden, bli sunnere eller ­rense kroppen din.

 

Rengjør kroppen

Universal Contour Wrap er en behandling som renser kroppen for slaggstoffer man ikke klarer å kvitte seg med på egen hånd. Kuren virker opp­strammende og dypt rengjørende – en ­perfekt start for deg som ønsker en ­sunnere livsstil.

Den oppstrammende ­effekten oppnås ved revitalisering av ­kollagenet i huden, som øker elastisiteten og komprimerer hudvevet. Behandlingen virker også stimulerende på lymfe­systemet.

Har man for mye avfalls­stoffer i kroppen, kan det gå ut over immunforsvaret. Noen får også søvnproblemer på grunn av opphopning av giftstoffer i kroppen. Mange opplever at kroppen roer seg på en helt annen måte og får bedre søvnkvalitet etter denne behandlingen.

 

Stavanger Spa gir garanti:

15 cm smalere – første gang!

Med behandlingen Universal Contour Wrap går du inn minst 15 cm over hele kroppen etter den første behandlingen. I gjennom­snitt mister man ­mellom 25 og 35 cm. Hos Stavanger Spa Clinique er de så sikre på resultatet, at de gir deg garanti: Hvis du ikke taper minst 15 cm på den første behandlingen, trenger du ikke betale noen ting.

For å få maksimal effekt, ­anbefales du å ta en kur på tre behandlinger. Resultatet ­varier fra person til person, men det er vanlig å gå inn 40 til 60 cm – ­eller ned en klesstørrelse – etter tre behandlinger. Centi­metrene vil ikke komme tilbake etter kort tid, fordi behandlingen fjerner toxiner (giftstoffer) og avfallsstoffer som har hopet seg opp i kroppen din. Når disse ­stoffene er ute av kroppen, blir fett­vevet komprimert og trekker seg sammen. Dermed blir huden ­fastere og strammere.

Avfallstoffene bygges sakte opp i kroppen over lengre tid. Derfor anbefales man å ta en behandling hver fjerde måned etter endt kur, for å opprettholde resultatet.

 

Er din hud klar for høstens sol og ruskevær?

Sommeren er over, og du legger vekk solkremen med høy faktor. Også tenker du: «Det var årets innsats for å verne huden. Nå er det ikke så farlig...»

Feil! Det blir garantert flere soldager i 2013, og du må ikke tro at solen er ufarlig for huden fordi om temperaturen synker. Og kanskje det er tid for å ­bekjempe tørr, solskadet hud og bremse skadene fra soling i ­sommer?

Møt høsten med vettet og ­huden i behold! Sørg for å gi ­huden all nødvendig førstehjelp – dette vet Stavanger Spa ­Clinique alt om.

 

Behandling for alle alders­grupper og – ikke minst – begge kjønn!

Stavanger Spa Clinique på ­Løkkeveien har flere gode og vel dokumenterte behandlinger som tilfører fuktighet, gir ­tilbake spensten og forebygger og ­jevner ut tørrhetslinjer og rynker. ­Behandlingene er til­passet alle aldersgrupper, og det er ikke nødvendig å vente til skadene blir for fremtredende før man setter i gang. Og det å ta vare på huden – også av medisinske årsaker – burde slett ikke være noen damegreie! Se dere i speilet, mannfollk!

 

Huden bygges opp på ny –

linjer og rynker fylles ut

En av behandlingene ­Stavanger Spa Clinique kan tilby, er ­Mesoporasjon – her sluses de ­aktive stoffene ned i huden.

For dem som ønsker en ­umiddelbar og langtids­virkende utjevning av ansiktslinjer, er Juvéderm Ultra et ypperlig ­alternativ. Dette er en behandling med injiserbare geleer ­basert på hyaluronsyre som finnes ­naturlig i kroppen. Dette stoffet gir huden fuktighet og fylde.

 

Medisinsk kjemisk peeling

Behandlingen fjerner det ­ytterste hudlaget på en skånsom måte, og gjør at huden får en ny glød, ny sens, forminsker porene og hjelper mot solskader, linjer og rynker, aldrende hud, arr, acne, strekkmerker og hyper­pigmentering.

 

Høy kompetanse –

og gode skjønnhetsråd

Medarbeiderne i Stavanger Spa Clinique har lang erfaring og gode kunnskaper innen sitt fagfelt. Du får kyndig behandling av bl.a. sykepleier, hudterapeut og kosmetisk kirurg.

Enten du ønsker å gå ned i vekt, eller vil gå over til en ­sunnere livsstil, er du velkommen til ­Stavanger Spa Clinique. Veien til bedre helse og sunnere kropp går via Løkkeveien 35.

September-/
oktobertilbud ­akkurat nå hos ­Stavanger Spa Clinique:
• Universal Contour Wrap – 
kur på tre behandlinger
Før kr 4000,- 
Nå kr 3000,-

• Vippe extension
Før kr 1850,- 
Nå kr 1000,-

• Alle Spa-behandlinger
Nå ÷10%


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no