ANNONSE

HANDEL & SERVICE

rotting møbler, plenklipper-traktorer og klær til ham/henne


SALG hos Fortjort i Eger Stormarked!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Moi


Publisert: 13.08.2013

Butikksjef Vanessa Salvador viser den praktiske rottingmodellen Tara, hvor seks stoler med puter trekkes inn under bordet til en kompakt enhet. Mindre modell med fire stoler i bakgrunnen. Putene ligger tørt under glassbordet.


Fakta:

Fortjort

Hva: 

En spennende markedsplass med særlig vekt på rotting hagemøbler. Stor interiøravdeling, kjøkkenutstyr, verktøy, parfyme og leker. Rimelige innkjøp fra konkursbo og utvalgte grossister gjør at her er noe for enhver lommebok.


Aktuell med: 

SALG på rotting møbler til hage, ­terrasse eller sommerstue. 
SALG på STIGA plenklipper-traktorer. SALG på klær og sko for herre/dame.


HVOR: 

Eger Stormarked, Lindøyveien 8, 4370 Egersund.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag 10.00 – 19.00

Lørdag 10.00 – 16.00


Kontakt: 

Telefon: 51 49 20 20

E-post: post@espelandsenteret.no


Web: 

www.espelandas.no

Du finner oss også på Facebook

Med utgangspunkt i produksjon av ferdigbetong er familieselskapet Espeland AS etter hvert blitt morselskap for 
10 datterselskaper innen en rekke forretnings­områder. Disse har i dag til sammen 50 ansatte, og årlig omsetning ligger på rundt 80 mill. kroner. Ett av datterselskapene er Espeland Senteret AS, som kom i gang våren 2011, og som eier butikken Fortjort i Egersund.

Oppkjøp av konkursbo 
gir lave priser

Da Fortjort flyttet inn i Eger Stormarked våren 2012, var det rotting hagemøbler som var 
hovedproduktet i butikken.

– Det passet godt å begynne med hagemøbler da vår og sommer sto for døren, sier Øyvind Espeland, en av eierne. – Men vi var stadig på utkikk etter nye muligheter til å utvide varespekteret. Og hvis vi fant noen aktuelle konkursbo, visste vi at våre egne innkjøp ble så rimelige at vi kunne gå ut med ekstra lave priser – hele året. Så det er blitt vår forretningsidé i dag. Vi har funnet vår nisje ved å kjøpe opp konkursbo, og derfor har vi ikke full oversikt over hva som vil fylle butikken om et halvt år.

I tillegg til å kjøpe fra butikker som legges ned, har vi gode avtaler med store grossister i Norge. Dermed får vi påfyll av varer som passer for sesongen og som glir inn i den profilen vi ønsker: God kvalitet til lave priser.

Akkurat nå: 
SALG på tre fronter

• Etter et konkursbo på Klepp har Fortjort nå SALG på ­STIGA plenklipper-traktorer.

• Sommersalget av rotting ­møbler til hage, terrasse eller sommerstue er på hell – nå går resten ut på SALG.

• Etter et konkursbo på Bryne har Fortjort nå SALG på klær & sko til ham/henne – her er jakker, bukser, skjorter, bluser, topper, skjørt, gensere etc. av merkene Gabba, Humør, ­Bølgen, Soldid, Ichi m.fl.

Rotting for alle behov 
i sommerhalvåret!

Øyvind Espeland forteller at selv om butikken er et levende ­marked med mye forskjellig å velge mellom, vil hagemøbler ­alltid være lokomotivet som holder den jevne omsetningen i gang. Ikke minst fordi salgs­sesongen er utvidet. Dagens innendørs hage­stuer gjør at folk tenker fornyelse og innkjøp når som helst på året. I år hadde Fortjort rundt 30 forskjellige modeller av rotting hagemøbler, og det er nok Rogalands største utvalg.

Alt er bygget rundt rustfrie aluminiumsrammer – en trygghet for at møblene kan stå ute hele året og tåle norsk vær og vind. Og putene har glidelås – det betyr at trekket kan enkelt tas av for vask.

God, gammeldags service – det er Fortjort!

Øyvind Espeland sier videre at det er en ren fornøyelse å fortelle kundene at møblene er lagervare, som de kan få hjem umiddelbart. Her gjelder det å gjøre alt så lettvint som mulig for kunden.

– For de som ønsker det, ­kjører vi møblene til døren, bærer alt på plass, pakker ut ­møblene og tar pappen med oss. Tilbake­meldingene vi får, er helt ­entydige: Dette er service folk setter pris på.

Fortjort selger også andre ­artikler til utemiljøet – som krukker, tønner, urner, levegger, lykter og forskjellige hagefigurer.

Meget innholdsrik interiøravdeling

Vanessa Salvador har bodd 2/3 av sitt liv i Perus hovedstad Lima. Som turist i Norge ­tidlig på 2000-tallet møtte hun sin fremtidige mann, og i dag er Vanessa butikksjef hos Fortjort. Hun 
viser vei rundt i butikken – her er interiør og vareutvalg ­ryddig og oversiktlig, men likevel meget omfattende.

– Vi har kjøkkenutstyr som te- og kaffekanner, ildfaste 
former, kjøkkenvekt, servise, bestikk, kniver, glass, kopper og fat, ­forteller hun. – Blant nyhetene er panner og gryter av merkene Classic og Talent for ­induksjon og alle andre steketopper. ­Artiklene fra Talent er også oppvask­maskinsikre.

Butikken har stort utvalg i tekstiler – bl.a. puter, pledd og duker. Småmøbler som krakker, skap, speil og kommoder. Lysestaker og et gigantisk utvalg av norske kvalitetslys i alle regn­buens farger.

For den gjennomførte opp­dekningen til selskap er det 
duker, servietter og lys som matcher krus og tallerkener. Det finnes parfyme, aftershave og hårspray. Vaskemidler og flytende såpe. Granitt- og keramikkfigurer. Klokker, dukker, spill og kosedyr til de minste – også Disney-­artikler som TOY Story.

– Vi har både en stor verktøyvegg og en vegg med maler­redskaper. Fortjort skal også være en handy hjelper for gutta boys, smiler ­Vanessa Salvador. – Og til høsten får vi snøfresere!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no